Jump to content

Skunkie

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Skunkie

  • Rank
    Groentje

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Nog even een construktief vraagje, vind je het niet verstandig om op tenminste een wand een shoor aan te brengen om eventueel schranken van de construktie door de wind druk tegen te gaan, want op zo een oppervlakte kan de wind best nog wat druk uitoefenen. En de wind moet je nooit onderschatten. Maar voor de rest ziet het er prachtig uit
  2. Veel succes met je kweek, maar als je die moffen echt wil belazeren schijnt het dat geplette konijnen keutels het ook goed doen als hash (O O O wat een slechte ideeen )
  3. Lekker hoor krijg hier altijd een vrolijk gevoel bij, vooral als je net uit bed komt en het zonnetje schijnt door de ramen naar binnen en je weet dat het een mooie dag gaat worden. Dan loop ik naar de cd speler stop Daft Punk er in en je dag kan niet meer stuk. (of klinkt dit wat overdreven)
  4. Ziet er bijzonder goed uit, knap hoor!!
  5. Waar heb je die bubblegum gekocht toch niet bij purple, ik ga daar meestal naar toe en heb hem nog nooit op de kaart gezien
  6. Skunkie

    Grinden

    Als je eenmaal aan het grinden slaat dan wil je niet meer zonder, ik niet tenminste -geen plak handen meer of troep tussen je nagels -wiet is goed te verdelen (lekker fijn) -werkt sneller - hele kleine takjes die je normaal niet in je joint zou doen maal je fijn genoeg waardoor je ze wel in je joint kan gebruiken -en ik kreeg hem gratis bij de shop
  7. Allemaal op vrijdag? Word er niet meer gewerkt tegenwoordig, zal aan jullie denken
  8. Je moet dan toch ook zeker wel rekening met vogels die in de plant(boom) een nest willen bouwen
  9. Een hond schrikt vaak nog het meest af, en dan kunnen mensen lachen om je Jack Russel, maar juist zo'n klein hondje maakt een hoop tering herrie en daar zijn rippers en andere ongewenste gasten niet zo blij mee.
  10. Bijzonder kut voor je, maar door de prijzen die de shops tegenwoordig vragen worden sommige mensen hier wel toe gedwongen. Het geen het absoluut niet goed praat!!! Maar als je al gewaarschuwd ben zijn er toch mensen die meer weten?
  11. Prima voor Luie Mensen? Prima voor lelijke Mensen? Nog even door gaan?
  12. Super zuur voor je, ik zou er als ik jou was echt werk van maken de dader(s) te achter halen. Veel sterkte
  13. Ik denk dat Hagi daar zeer verstandige praat uit slaat, nu al vast wat oogsten en de rest gewoon nog even laten staan. Heb je in ieder geval wat en voor het zelfde geld slaat het weer volgende week toch weer terug om en blijft het zo, ja dan heb je pech maar heb je in ieder geval toch nog iets ge-oogst. Het blijft toch een gok en je weet pas achter af of je het goed heb gedaan. Veel suc6.
×
×
  • Create New...