Jump to content

sm0ker_me

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About sm0ker_me

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo andere wietforum bezoekers, Ik ben van plan voor het eerst te kweken. Heb al gelezen wat ik ongeveer nodig heb. Wat ik tot nu toe heb: - Een goeie spot, afgelegen en ligt aan een slootje. - 15 lowryder#2 zaden (autoflowers) - genoeg vrije tijd.. Spullen die ik nog ga kopen: - Slakkenkorrels (optioneel= bekertjes met bier ) - Kippengaas (voor tegen de vogels, en eventueel konijnen) Echter heb ik een aantal vragen. Vraag 1: Ik moet na het ontkiemen van de zaden ze gelijk planten, i.v.m. ouders die vn vakantie terug komen . Is het dan wel goed voor de zaden om gelijk in de aarde te zitten? Vraag 2: Wat raden jullie aan: - Dichtbij de sloot stukken riet weghalen en vervolgens daar planten? (Natuurlijk riet erom heen als beschutting zodat de spot niet te veel opvalt.) (Stek bevindt zich dan 1 meter van de sloot vandaan) Of - 1 meter van het riet vandaan tussen het gras (de stek zal dan ongeveer 2 meter van de sloot vandaan staan)? Vraag 3: Ik wil een mannetje & een vrouwtje samenzetten op een andere spot voor de zaden.. hoe ver zou dit minstens van de andere spot verwijderd moeten zitten? Alvast bedankt voor jullie reacties! Peazzz.
  2. sm0ker_me

    Stonerfood

    Ahhh daar heb ik nu echt zo'n zin in!!! Heerlijk met die Tobasco saus!! Good taste Vrede.
  3. Ik blow nu al een tijdje niet, en nu dronk ik vanochtend earl grey thee. Ik vond het erg naar blowtje ruiken en ook wel een beetje naar smaken . Ja het zou misschien zo kunnen zijn dat omdat ik al een tijdje niet geblowed heb, dat ik dan een beetje de smaak ervan vergeet. Dus vandaar me vraag: Zou je die Earl grey thee blaadjes kunnen roken? Iemand ervaring hiermee of weet iemand hier iets meer vanaf? Alvast bedankt.
  4. Oke, sorry voor eventuele overlast. Maar ik vond het aan de ene kant wel een domme opmerking van EsmeraldaNuevacita. Maargoed "No hard feelings". Even weer Ontopic. Die Kretek sigaretten/sigaren, is dat nou echt lekker? En voel je je er anders door? Ik heb namelijk alleen ervaring met joint's, black devils en normale sigaretten.
  5. Ja leuk.. not.. leren typen? bnje te dom voor msn taal ofzo? eej en ik bn geslaagd voor vmbo diploma dus wat met "Maak je school af?" En ja kbn te jong om naar de shop te gaan.. dus? Zoals al eerder vermeld (als je dat misschien gelezen hebt of et niet kon lezen i.v.m. msn taal...) kan ik niet zo heel snel aan een toeter komen.. wilt niet zeggen dat k er niet aan kan komen.. ik kan et ook door iemand laten halen.. maar vroeg me af of mensen misschien nog andere ideeen hadden.
  6. Ja oke dat heb ik ook ontdenkt dat nootmuskaat niet zo toppiej is Ik weet niet hoe jou ouders zijn maar mijn ouders zijn absoluut tegen drugs.. dus drm zou ik eventueel geen blaadjes thuis kunnen koken etc.. tuurlijk et roken ervan doe ik ergens anders zodat me ouders der niet achter komen. njah weten jullie iets anders dan ter vervanging van wiet? want dat was eigenlijk m'n vraag.. (iets om te smoken et liefst)
  7. Heej mensen. kwoon somewhere waar kniet zo heel snel aan een toeter kan komen.. en kheb geen zin om allemaal blaadjes te gaan koken want dt gaat moeilijk (ouders etc...) Dus hebbn jullie een ander altenatief dn Nootmuskaat? Gwn iets waar kbeetje stoned vn wordt. Nou bedankt voort reageren! groetjes, sm0ke
×
×
  • Create New...