Jump to content

Cannabis20

Full member
  • Content Count

    489
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cannabis20

  • Rank
    Volwaardig lid
  1. De Franse politie heeft in een helikopter meer dan 500 kilogram cannabis gevonden. De drugs hebben een straatwaarde van ongeveer 600.000 euro. De helikopter kwam uit Marokko en landde gisteren in de buurt van Beziers, liet de politie vandaag weten. De politie hield een onbekend aantal mensen aan. Onder hen het hoofd van het helikopterbedrijf bron: nieuwnieuws
  2. De politie heeft een 36-jarige man uit Breda gearresteerd nadat hij zijn 88-jarige oma had mishandeld met een joint. Tijdens een ruzie over de hoge telefoonkosten drukte hij de met wiet gevulde sigaret uit in het gezicht van de vrouw. De man belt soms voor honderden euro's per maand in de woning van zijn oma. Toen de vrouw daar na een van die gesprekken wat van zei, drukte de man zijn joint tegen haar gezicht.
  3. Gecondoleerd Moge hij leuke tijden hebben met bob marly
  4. Na een bericht naar growshop alien een tijd geleden kreeg ik vandaag een lichtgevend onderstel toegestuurd met inderdaad verschillende kleuren, waar ik niet om gevraagd heb en dus zonder kosten TOPPIE! ! Totaal onverwachts Juist met het licht stoort me het geluid niet, dus toch wel een mooi ding zolang je licht hebt. Trekt je aandacht weg
  5. een notitie van die air revitalisator van growshop alien, deze geeft geen LICHT!!!
  6. Ik heb mijn toppen met blad gedroogd, ze hadden wel massa dus heb de bladeren rondom weg gehaald. Dus zorg dat rondom de toppen het blad weg is
  7. heb hem nog niet aangezet trouwens. En ben wel wat gewend.
  8. Ik heb deze net binnen gekregen zaterdag had ik hem besteld. Ben benieuwd hoe het precies werkt, vanavond eens aanzetten. Wel prijzig, maar is ook geen kleintje Citronnella geur erbij
  9. Net mijn moeder gesproken, die net de buurvrouw gesproken heeft. Dat kwam ook ten woorde dus. Me buurvrouw doet ook gewoon normaal. En het probleem bleek dus. Dat het de planten stonden die buiten staan. Ik had toen ook bij die andere een deel geknipt. En weer verder laten groeien. Ik denk dat ze dit ook verwachten bij die laatste plant. (was dus niet zo) Buurmeisje ruikt niks meer zegt de buurvrouw. Ik houd wel nog zelf in de gaten met de hoeveelheid. En wat mijn stiefpa ook niet heeft gezegd. Dat hij tegen de buurman heeft gezegd dat hij het oploste En was het goed voor hem. Nu ben ik tenminste rustig en kan relax weer een joint roken op me kamer. Heb nog wel die 2x x-pres + zo'n brise ventilator. En de Air Revitalisator moet ik woensdag hebben Voor mij lijkt dit opgelost te zijn(zonder koolstof filter)
  10. Ben van plan dit ding aan te schaffen: Air Revitalisator € 70,00 Blijkt ook voor meerdere dingne te helpen. Beetje duur, maar schijnt te helpen. En dit helpt me hier ook nog bij: En nu ook met die x-pres rond het hele huis, is geen geur meer te bekken van wiet in ieder geval. ( ja oke het blijft camouflage) Die spuit om de 9 minuten. Mijn moeder merkt dat direkt als dat in huis is. En ze ruikt niks. Morgen ook nog eens bezoek. En die zullen ook niks ruiken. Ik denk dat ik nu veilig zit gewoon met geur betreft. En als ik de Air Revitalisator heb ook veilig met roken in huis. (bijv als het door het raam vliegt ) De huizen grenzen allemaal aan elkaar hier. En 1 die achter me woont denk ik altijd van dat die kweekt, maarja ga niks verlullen. Ga wel in de gaten houden of daar geur van blijft afkomen. (want dat is niet mijn geur..) Zodat ik die man/vrouw gerust kan stellen dat die niet gepakt word door het hem ook effe te melden. Natuurlijk hoeft die van mij niks te vrezen als ik daarvoor aan de deur zou gaan.
  11. Die hobby is zowiezo over hier... ergens anders dan wel weer... of guerilla weet me plekje al... en nu mogen ze de hele dag appeltaart ruiken.
  12. Heb zowat geen relatie met die buren, had ik wel met die andere kant. Top mensen dat! Spreken je ook tenminste erop aan, vroeg ernaar. Zelfs dingen uitgelegd, en wenste mij een goeie oogst toe. Helaas die is verhuist. Dat snap ik nu wel. Net ook gemerkt wat voor geur de droge wiet heeft, doordat ik net afval eraf gehaald hebt en er eens goed aan ruikte. Pffieuw inderdaad wel een luchtje. (moet wel kortbij ruiken anders ruik ik het nu niet) Denk dat dit door die spray rond dwaald.(niet op de toppen) De x-pres staat nu ook op me ouders kamer, mijn kamer. Denk dat ik er ook voor de zolder ga halen. Beter idee. Dan hebben ze allemaal andere geuren maar geen wiet. Daar heb je groot gelijk in, en daar denk ik ook nu steeds aan. Ben al aan het kijken waar ik het effe kwijt kan. En eens in de gaten houden als ik gewoon rook of ze dan komen. Maar blijf erbij dat ze door de politie te bellen, het erger maakt met de lucht. (ook zonder geknipte wiet) Omdat mij niks weerhoud om het achterom te roken of voor de deur. Ik heb dat altijd vermeden juist vanwege de buren. Omdat ik juist gerookte wiet veel sterker merk, dan de geknipte wiet(binnenwiet)
  13. Bedankt Tayron Ik geloof het best dat ze wel last hebben van de geur(want als ik wiet rook dan ruik ik het toch?. Maar ik kweek normaal niet, heb dan het raam open en rook wiet. Dat vliegt dus bij de buren dan naar binnen. Mijn moeder vond het wel stinken(maar dat rook ze alleen in de woonkamer) Ik heb andere mensen die niet roken(ook geen sigaretten) om rond het huis eens te lopen(van buiten ruiken ze niks in ieder geval) Ik had toen altijd al verwacht dat ze aan de deur komen vanwege de lucht( maar toen rookte ik alleen) Enigste wat ik ruik als ik nu binnen kom is oder spray En als je een joint rookt dan ruiken ze zowiezo wat. Dan heb je gelijk in combinatie van dat ze binnen komen. Op dit moment weet ik nog niet waar ik het moet leggen(waar vertrouwen is..) Ik ben altijd zo netjes geweest om vooral niet bij de deur van hun, of achterom te roken. Zodat je het de hele dag in je gezicht krijgt gevlogen + de rook zelf. Dit doe ik dan wel. Als ik alles kwijt ben, want dan is het toch al gebeurd. En ze maken het zelf er erger mee. De stank zal erger worden(niet dati k het exta doe) Maar er is geen rede voor om het niet te doen. Als er dan klachten komen over 1 grammmetje wat daar licht kunnen ze niet zeiken. En zou je voor ieder luchtje langs moeten komen. Want roken moet je thuis doen of in de shop.(dus automatisch overlast)
  14. Er is 1 iemand die er last van heeft, het andere huis daarnaast staat leeg. Kan er geen last van hebben. En nee 20 staat niet voor me IQ en ook niet voor mijn leeftijd. Dus waarom kom er direkt mee je raakt ze kwijt. Dat is bs last van mijn hobby hebben. Planten zijn geknipt, de rest is al zowat droog(geur zou dn amper weg moeten zijn) En die laatste nog. Er staat zowiezo niks meer.
  15. Zal ik ook niet doen, alleen maak me wel een beetje druk bijv als ze komen, de hoeveelheid. Daar zal ik dan flinke problemen mee krijgen dan. En een hoge boete. Normaal kan ik gewoon rustig jointje roken als ik van me werk kom. Nu twijfel ik om er een te roken binnen... Hoe zit het nu eigenlijk dat als er een klacht is bijv kwekerij, geur. Als ze aankomen gaan ze dan het hele huis doorzoeken? <-- als er geen planten staan na een melding In ieder geval kom ik net van me werk af, en heb dat oder spray ding om de 9 minuten laten blazen. Toen ik terug kwam ruik ik geen wiet, op de zolder rook ik zowiezo al niks) Onder wel, niet meer dus. Dus hoop dat de geur weer wat weghoud... @ BigButtBram Verklaar nader ? ( of bedoel je smoken) @ no-zem Enigste overlast is de geur. Ik maak geen herrie, maak geen zeik in de buurt. Houd me extra still. De geur is het enigste probleem. En in 2003(2x dat ik kweek) kreeg ik geen klachten, van dezelfde buren! Ik kweek in 1x in de zoveel jaar. Niet eens ieder jaar. @ wazzup Mijn huis is gebouwd in 1986 kan inderdaad zijn dat het makkelijk uitkomt bij de zolder(maar dat weet ik niet zeker)
×
×
  • Create New...