Jump to content

Maascomp

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Maascomp

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik zou eens goed kijken of je geen licht binnen krijgt (in de donkerperiode ) Misschien blijft je lamp(en) branden oid. Succes
  2. Ziet er mooi uit, alleen lijkt het mij dat de lampen een beetje te hoog hangen Of zie ik dat nou verkeerd
  3. [EDIT] niet onnodig quoten. Gebruik voor een antwoord zonder quote de 'add reply' knop helemaal onderaan het topic Duidelijker kan niet Wel eerst je meters goed ijken he !!!!
  4. Het klinkt hard, maar ik zou gewoon een paar nieuwe stekken erin zetten. Wat ik niet snap is dat de luchtvochtigheid 30% is, en het water van de gordijnen afdruipt Die gordijnen hangen die nou in je hok? of buiten? Nogmaals, neem je verlies en haal een paar stekken bij de GS, dit scheelt je een hoop ellende en je heb zeker vrouwtjes. Dit komt denk ik niet meer echt goed want je bent ook zeker te vroeg de bloei in gegaan. Voortaan ook gewoon in de groeitijd 18/6 aanhouden, en gewoon als de planten ong. 25/30 cm de boel pas op 12/12 zetten. Zie het als opbouwende kritiek, en veel succes.
  5. Minder voeding, maar met een hogere EC waarde Dat vindt ik knap,,,hoe doe je dat? Voor de rest ziet het er super uit,succes ermee
  6. Gewoon wat natte handdoeken oid. maar beter is natuurlijk een bevochtiger. Gooi je lamp nog ff omhoog dan kunnen ze weer ff bijkomen. Verder geen voeding alleen wortelstimulator en dan komt het best goed.
  7. Hoi, Ik zou eerst als een speer die luchtvochtigheid opkrikken. Als dit in het donker 31% is, is het overdag waarschijnlijk nog lager Verder lijkt de lamp me iets te dicht op de vrouwtjes te staan en dat is voor de temp nog niet zo goed. Ook zie ik geen waaiertje of mis ik iets op de foto's? Doe er je voordeel mee, en succes.
×
×
  • Create New...