Jump to content

mistyminoes

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mistyminoes

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ten eerste sterkte met dit hele geval. nu mijn bescheiden mening (uit ervaring) een arrestatiebevel is nog geen huiszoekingsbevel, en zoals een vorige lezer al aangaf, nooit vrijwillig binnenlaten. zijn ze eenmaal binnen voor bv. vermoeden van heling cq diefstal en vinden toevallig de plantage, dan is dat jammer dan voor jou, maar dan mogen ze gewoon optreden. en wat het huiszoekingsbevel betreft, die kunnen ze telefonisch regelen binnen een paar minuten, dan arresteren ze je eerst voor dat ene geval en dan alsnog een huiszoekingsbevel, geen probleem voor die gasten. gevangenis straf zal je niet krijgen (mits eerste keer) maar je moet wel rekening houden met andere zaken zoals: huisuitzetting door woningbouw. eventuele stopzetting terug betaling van uitkering(indien aanwezig) aanslag van de belasting over de geschatte inkomsten. dat er fouten zijn gemaakt met dat arrestatie geval, heeft niets met je plantage te maken, die is gewoon ontdekt en ben je kwijt,, klaar. mocht je wel een belastingaanslag krijgen, kan je wel de gemaakte investment daarvan aftrekken! (schrale troost) en 50 planten eigen gebruik!? trapt geen een rechter in! (lol) nogmaals kut voor je, maar je plantage ben je gewoon kwijt. en voor diegene die maar 5 plantjes of minder hebben staan, denk nu niet van ohh die maken mij niets, FOUT!!! ligt er een beetje aan welke officier je hebt, en welk district, maar zelfs dat nemen ze gewoon mee, tot de emmers met water aan toe! (lol)
  2. Tjonge, jonge, wat een goeie reakties allemaal, maar ff een paar dingen duidelijk maken (citroax weet hoe mijn hokje inelkaar zit) ik had dus wel een koolstof filter! i.c.m. een 125m buisventilator en ik zat ook niet op het centrale afzuigsysteem, maar op de KACHEL afvoerpijp, dat is een gesloten systeem waar alleen maar 3 kachels van 3 huurders op aangesloten zijn, (lees HR ketels) overdruk kan ik mij niet echt voorstellen, omdat de buisventilator minder druk gaf, dan de HR ketels, en de afvoerbuis zelf is 250mm. waar ik inmiddels wel achter ben gekomen, is dat de kachelpijpen op het dak niet allemaal op hetzelfde level uitkomen, bv. de flat(flatje) bestaat uit 2 levels, 1 deel is beneden, eerste verdieping, tweede verdieping. deel 2 is ook nog eens een 3e verdieping. m.a.w. onze kachelpijp ligt op hetzelfde nivo, als het balkon van de 3e verdieping, niet erg handig dus. en een andere ruimte is geen optie want daar is simpelweg geen ruimte voor. en inderdaad ik ga ff checken wat de woningbouw gaat doen, en daarna een nog beter filtersysteem gebruiken.
  3. UPDATE VAN BEZOEK AAN POLITIE BURO: we zijn dus naar het politieburo geweest om toch wat opheldering te vragen, dezelfde agent, die ook bij de "inval" was, stond ons te woord. hij vermelde dat ze werden gestuurd omdat ze een melding hadden gekregen vanwege stankoverlast, ik woon in een flat met afzuiging naar het dak via gesloten verwarmingskanaal. omdat het op het dak van de flat uit kwam, dacht ik dat dat wel goed zat, maar niet dus, volgende keer nog een beter filtersysteem gebruiken maar. hij zei dat hij het ook niet leuk vond om voor 5 plantjes al die moeite te doen, maar voor overlast moeten ze uitrukken van zijn baas, hij was wel heel vriendelijk. hij zei het is net roulette, en je hebt nu verloren. op de mededeling van mijn vrouw dat we toch weer 5 planten gingen zetten, omdat zij vanwege haar ziekte afhankelijk was van de wiet, zei hij lacherig "veel geluk" op de vraag: als we nu weer gepakt worden met 5 plantjes, wordt de straf dan zwaarder, zei hij: nee, dan nemen we weer alles in beslag, maar er veranderd niets aan de strafmaat. op de vraag waarom ook de apparatuur meegenomen zei hij, dat hij nog naar de officier van justitie had gebeld, en vermeld dat het maar om 5 plantjes ging met lamp en filter, maar hij zei dus: alles meenemen. en daar moeten wij gehoor aan geven. ik heb hem een hand gegeven, en het maar zo gelaten, zoals een medekweker als zei, neem je verlies en ga weer verder. mijn conclusie is: dat ze nu weten dat het om 5 plantjes gaat, en waarschijnlijk geen standaard kontrole meer zullen uitvoeren, tenzei er overlast is. dus ik ga over een maand weer 5 plantjes zetten, maar eerst weer even wat spulletjes bij elkaar schrapen. ik hoop wel dat ze het niet doorgeven aan de woningbouw, zodat ik daar geen gezeik mee krijg. dus het wordt waarschijnlijk sepo op afstand, en de tweedemaal idem dito. ik hoop het
  4. Hoi Spock uit jouw verhaal begrijp ik dat het een auto van de garage is, en dat ze ook niet om een legitimatie vroegen. alleen of ze in de kofferbak mogen kijken. dat verhaal van die smeris, over die verzekering, zou wel eens waar kunnen zijn. maar als het niet zo is, kan je dan niet met die garage houder wat afspreken? even een klein beetje uitleggen(met een draai natuurlijk) en vragen of ie jou even meld, als er gegevens over de bestuurder worden opgevraagd. dan weet je het direct. sterkte.
  5. Vriendelijk dank voor je zeer uitgebreid commentaar, kan ik zeker wat mee doen. en dat ik de spullen en de planten kwijt ben, is wel lullig, maar daar kom ik wel overheen, ik heb nog wel spul liggen om opnieuw te beginnen, maar de grote vraag waar ik op dit moment mee zit, is het volgende, ik ben nu dus (gepakt) met 5 planten, stel dat ik er nu weer 4 of 5 neer zet (voor medicinaal gebruik van mijn echtgenote dus) en ik krijg weer een inval, telt de strafmaat dan zwaarder, of blijft het weer bij seponeren en in beslagname van de goederen, of hangt er dan een zwaardere straf boven mijn hoofd, en wat ook belangrijk is, kan of wil de woningbouwvereniging mijn het huis uitzetten bij 5 planten. mischien dat er iemand mij een antwoord op deze vragen kan geven. want ik wil natuurlijk niet dakloos worden voor 5 plantjes.
  6. ik ga nu even naar het politie buro om opheldering te vragen, want ik was gisteren toch wel een beetje overdonderd, zoveel poeha! ik heb ook even met mijn vaste growshop gesproken en die vond het ook belachelijk. hij zij je moet absoluut geen afstand doen van je spullen, ik denk dat de politie maar met willekeur te werk gaat. ik woon in Almere, dus ik weet niet of het beleid hier strenger is dan in andere steden, wat ik wel zeker weet, is dat ik absoluut geen overlast heb bezorgd aan wie dan ook, ik heb dagelijks mensen over de vloer, en die roken niks, zagen niks, en mijn afval ging netjes naar de vuilnis stort.(met andere auto trouwens) ik vind dat misdaad anoniem maar een schertsvertoning, ze zeggen maar gewoon wat, en je zag hun teleurstelling, toen ze er achter kwamen, dat het (maar) 5 plantjes waren. en dan maar uit fustratie gewoon alles meenemen, zelfs een lege emmer van 1 euro. echt schande vind ik het, ik heb er gewoon geen andere woorden voor, maar ja, ik hou jullie op de hoogte van het vervolg, ik ga i.i.g wel weer nieuwe dames zetten, want ik heb geen zin om van mijn WAO uitkering, in de coffeeshop te kopen. reply van Advokaat Hr. Andre Beckers Geachte heer Jacobs, Tegen de teelt van niet meer dan 5 planten wordt niet strafrechtelijk opgetreden als de verdachte daar vrijwillig afstand van doet. Weg planten dus! De politie is daarnaast bevoegd (niet verplicht!) de apparatuur in beslag te nemen. U kunt zich over de inbeslagname beklagen door een klaagschrift in te dienen bij de rechtbank. Als u dat doet en wilt enige kans op succes hebben, moet u wel aan de hand van doktersverklaringen kunnen onderbouwen dat u uitsluitend teelde voor medicinaal gebruik. Met vriendelijke groet, André Beckers
  7. beste medekwekers, ik heb even een vraag mischien kan iemand mij advies geven, ik kreeg vanmiddag politie op bezoek, 6 man sterk. ze zeiden dat ze een tip via misdaad anoniem hadden gehad, dat er een wietplantage aanwezig zou zijn, ik ben waarschijnlijk gewoon genaaid, en weet ook bijna 90% zeker door wie, maar dat even terzijde, mijn vrouw liet ze binnen, en ze troffen de kast aan (1m2x1m2) met 5 dames 3 weken in de groei. verder had ik 1 lamp 600watt en een filter. eerlijk stroom alles netjes verzorgd, zelfs 2x brandblusser aanwezig. mijn vrouw heeft de wiet nodig voor medicinaal gebruik, en we kweken ook alleen daarvoor. tot mijn grote verbazing is alles in beslag genomen en meegenomen, tot de schaartjes aan toe! kan ik dit aanvechten of is dit zinloos!? hoezo, gedoog beleid? een gefrustreerde kweker.
  8. mistyminoes

    Opgerold

    zal ik je gelijk maar uit de droom helpen, als je een behoorlijk aantal plantjes/stekjes had staan, gaat de woningbouw zeker over tot uitzetting! en de rechter zal daar waarschijnlijk in mee gaan, helemaal als je ook nog stroom hebt geleend, en het een en ander hebt verbouwd in de woning, dan zal de woningbouw zeker tot het uiterste gaan, de meeste woningbouw verenigingen hebben een uitzettingsbeleid vanaf 20-30 plantjes, en omdat de meeste het hebben opgenomen in het huurkontrakt, staan ze sterk voor de rechter.
  9. Het feit dat je hier zo een lange tekst neerzet, zegt al genoeg. ONHERSTELBARE HERSENBESCHADIGING!
  10. ik moet toch echt 3000 euro per kg hebben, anders gaat het niet weg, en voor goed spul krijg je dat ook. dat weten de comm.kwekers hier ook. alleen als je met 2 a 300 gram komt aanzetten, weten ze al dat je hobbykweker bent, en proberen ze het spul zo goedkoop mogelijk van je te krijgen. maar de volumekwekers hebben hun eigen afnemers. en shops aan de duitse grens komen het maar wat graag bij je halen.
×
×
  • Create New...