Jump to content

ChasteSticks

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ChasteSticks

  1. Ja dit hoopte ik, maar dacht misschien heb ik daarlijk slechtere lampen erin gedaan. Ofwel minder licht output en dus minder warmte.
  2. Heeft er niet mee te maken, merk het al 3-4 weken mn temp was altijd rond 31 graden maar sinds de bulben echt nooit boven de 28. en heb ze zelfs op 720w gedraaid was ik normaal niet doe.
  3. Ik heb voor het eerst mijn bulben van mijn dimluxjes verwisseld maar sinds ik ze veranderd heb is de temp meteen een aantal graden omlaag gegaan in de tent (600w). Was daar tevreden mee maar maakte me toch ineens zorgen. Misschien dat de bulben iets minder licht geven dan de vorige of?
  4. Ik zit momenteel in bloei week 3, dag 7. 100 liter water gegeven. EC 1.4 PH 5.9 Regulator, Topbooster, P Boost, van Aptus allemaal. Planten zijn tussen de 100-110 cm, hoop dat ze niet meer langer meer worden..  20210829_191051.mp4 Onder de bladeren ook de beruchten eitjes gevonden, gelukkig op tijd gezien Spint.mp4
  5. Lijkt zo maar komt door de dripsysteem wss die pakt alleen een bepaald stukje van de aarde. ------------------------------------------------------------- Ik zit momenteel in bloei week 3, dag 2. 90 liter water gegeven. EC 1.3 PH 5.9 Regulator, Topbooster, P Boost, CAMG boost van Aptus allemaal. Ik geef nu meestal elke 2/3 dagen water 80-100 liter water dit schroef ik elke week een beetje op. Planten zijn nu allemaal tussen de 90-105 cm, vind dit denk ik toch wel aan de hoge kant komt waarschijnlijk door de lange voorgroei. Hoop niet dat ze te lang worden... BW3D2.mp4
  6. Bloei week 2, dag 3: Heb ze meteen 100 liter water gegeven. PH 5.8 EC 1.2, Regulator, Topbooster, P Boost. Heb ze afgelopen maandag ook even getopt, wel een beetje aan de late kant maar goed. Geef gelukkig weer met de dripsysteem water ipv handmatig. B2D3.mp4
  7. Gister weer even 50 liter water gegeven, ec 1.1 en pc 5.8. Regulator + Startbooster. Heb nu 6 lampen aan staan op 600 Watt, het is nog te warm buiten om alle 8 aan te doen.. Video: (Bloei Week 1, dag 3) BW1D3.mp4
  8. 2/2/2/2, thanks ik ben die van jou ook al aan het volgen!
  9. Die staat indd weer aan ja. Ik werk niet met airco nee, in de winter is het wel te doen maar zomer wat lastiger waardoor ik af en toe 1/2 lampen uit moet zetten.
  10. Groei dag 13: Staan momenteel 5 van de 8 lampen aan op 320/390 watt, 100cm van de plant 40 liter water gegeven. PH = 5.8 EC = 0.5
  11. Hey allemaal, Ik zag een amnesia onder LED verslag lopen en aangezien we ongeveer de zelfde tijd zijn gestart, leek het me wel leuk om ook een verslag te maken. Ik heb direct stekken geprikt dag 1 was op maandag 26 juli, deze zijn niet voorgegroeid. 1e week maar 2 lampen aan gehad op 390 watt zodat de afzuiger uit kon dit was de beste manier om de LV te verhogen. Setup: 3.00x2.40 Secret Jardin Intense Tent 8x600w Dimlux (720w boost) 120x 11 liter potten 3250m2 softbox afzuiger, 1500m2 softbox inlaat, CAN Light Filter 3500m2 SMSCom Climate Controller Aptus voedingslijn/schema (Regulator, Startbooster, Topbooster, CaMg Boost, P Boost) Atami A+B Voeding AquaKing Q5503 pomp + dripsysteem 250l opvouwbare vat Video: Bloei W1D1.mp4
  12. Heb deze stekken altijd bij de zelfde shop gehaald en was altijd 9 weken geweest, geen idee hoe ik nu het best verder kan. 10% heeft paarse bladeren en bruine haren lijken rijp om te oogsten maar de is nog gewoon wit en zou nu eigenlijk laatse week moeten spoelen.
  13. Goedenavond, Ik gebruik al een aantal kweekjes de Aptus Pro schema met de bijbehorende producten. Week 1 bloei begin ik met een EC van 1.1 en gooi er elke week 0.1 op tot week 8 (1.8 EC), vervolgens geef ik in week 9 alleen water met ph- en enzymen+ om af te spoelen. Is dit het juiste manier? Ik hoor hier verschillende meningen over, zo heb ik gister van een vriend bijvoorbeeld te horen gekregen in week 9 toch nog topbooster etc. mee te geven, alles behalve voedingen A&B. (Ik ga morgen trouwens week 9 in) Ik vraag dit nu, omdat ik bij een aantal toppen nauwelijks bruine haren zie verschijnen, zie foto bijlage.
  14. Doe ik niet in week 7 nee maar meestal voor week 4 was dat altijd. Ben nou bezig met omwroeten en ga daarna weer stekken prikken. Wat raden julie aan om spint te voorkomen weer? Wou zelf een vernevelaar kopen en dan voor dat ik de stekjes prik even giffen en een paar dagen daarna weer. De stekken zelf gebruik ik Promanal-R voor.
  15. Ik hoor ook vaak roofmeit voorbij komen is dat ook een goede optie? Zelf gifde ik altijd
  16. Thanks die had ik nog niet eerder gehoord. Wat ik uiteindelijk heb gedaan is gewoon om de 2 dagen stofzuigen en heb ze nou al geknipt en zijn lekker aan het drogen. Moet nu alleen even de hok goed schoon zien te maken zodat ze de volgende kweek wegblijven.
  17. Thanks voor de advies, ben inderdaad gewoon dagelijks aan het stofzuigen, week 8 momenteel hoop dat de oogst er snel op zit..
  18. EDIT: Volgens mij hoort de topic in Indoor vragen, zo ja kan dit verplaatst worden?
  19. Goedenavond medegrowers, Ik ga morgen week 8 in en het viel me een paar dagen terug op dat ik ongeveer op 10% van de planten allemaal spinnenwebben heb. Ik heb vandaag zitten stof zuigen ik ben benieuwd of dit gaat helpen, eerste keer dat ik dit meemaak, zal het kwaad hebben? Gelukkig is het pas begonnen en verwacht ik binnen 2 weken alles om te halen. Foto's in bijlage. Heb trouwens ook meteen een foto erbij gezet hoe de rest van de planten eruit zien helaas veel uitschieters deze kweek waardoor er een aantal hoofdtoppen verbrand zijn.
  20. Thanks voor de tips ik heb uiteindelijk de lampen 24 uur uit gezet en vervolgens de nieuwe tijd ingesteld, heeft als het goed is gelukkig niets kwaads verricht.
  21. OFFTOPIC: Ik volg altijd de aptus kweekschema en hou altijd 9 weken 12/12 aan, aangezien jij ze al 10 weken op 12/12 hebt staan, maakt die week wat uit of?
  22. Goedemorgen, Vandaag ga ik week 4 v.d. bloei in en zou graag de lampen in de nacht aan willen houden i.p.v. overdag. Redenen hiervoor: - Koudere temperatuur in de nacht waardoor afzuiger wat zachter kan / er kunnen meer lampen aan.. (waarschijnlijk ook geen kachel meer nodig dan als ze slapen) - Ramen kan ik overdag dicht houden vaak (is geen uitzicht elke dag maar die ramen open vooral in de winter) Kan het geen kwaad om de switch te maken voor de planten? Hoe zou ik dit het best kunnen aanpakken? Heb momenteel 6x600 aan staat en zou door deze switch wel makkelijk 7/8 lampen aan kunnen houden denk ik.
  23. Ben benieuwd naar de uiteindelijke resultaat ziet er goed uit maat!
×
×
  • Create New...