Jump to content

Rezzie

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rezzie

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Vind het ook verspilling een hele dag door te smoren! In het weekend smoor ik er bijna altijd een als ik opsta! Een rond 3uur en een om 8uur! Vroeger blowde ik soms voor 25€ per dag.. Dit doek gelukkig niemeer, daarom heb ik een afspraak met mezelf gemaakt dat ik er max 3per dag smoor, en op vaste tijdstippen! Als het school is smoor ik een voor het school en een rond 7a8uur.
  2. Als je geen sigaretten rookt kan je ook ni zo snel inhaleren, maat van me had dat ook, hij smoorde voor de 1e x mee een joint, maar inhaleerde niet! Ik rook al lang sigaretten, dus wist hoe ik moest inhaleren.. Hij vertelde dat hij niet wist HOE hij moest inhaleren.. Maarjah
  3. Overlaats had ik voor 25€ gekocht, khad echt super veel man! zeker 7gram. Was er op 2dagen door.. Khad ambras met m'n moeder en dan smoor ik meestal meer! Normaal rond de 2a3 per dag.
  4. Rezzie

    Opbergen

    Als je het in je portefeulle steekt heb je meestal het nadeel dat alles plat is en er meer thc aan de kanten van het zakje kleeft.. Ik heb een doosje waar eerst tabak in zat van belgam.. Daar graken tipjes en 2zakjes van 25€ in, en korte blaadjes.. M'n lange blaadjes steek ik in m'n portefeulle =)
  5. Jah, dit heb ik ook al eens gehad, meestal ook bij White Widow.. Dan val ik echt in een diepte en begin aan vanalles te denken enz..
  6. Tis gwn teer van tabak, alsk een sigaret rook heb ik da ook
×
×
  • Create New...