Jump to content

Bounzzzz

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bounzzzz

  • Rank
    Groentje
  1. Hoe doe je die torrent ofzo? Daar snap ik niks van, hij download maar een bestandje van 500 kb
  2. Bounzzzz

    Probleem

    Die polie (neemt) het in beslag voor eigen gebruik Tering leiers, laat ons lkkr roken!!
  3. Wat voor ding is dat dan? Hoe ziet ie er uit en waar word hij door appotheekers voor gebruikt?
  4. Hey, heeft iemand ervaring met de futurola rolmachine? Ik wil um namelijk gaan hale, lijkt me wel lache. Filmpie Rolmachine filmpie
  5. Maar weet is er iemand dit zeker weet? Want er is mij verteld dat het olie was en, Goldeh is zich later vertellen dat het THC was. Dus wat is het?
  6. Als ik een hash of wiet joint haal bij de shop of bij de wiettax en dan op smoke komt er af en toe wel eens bruine olie? aan de buitenkant te zitten. Wat is dit? En waar komt het vandaan? Een maatie van mij denkt dat het vloeitje dan die ingesmeerd is met hash olie maar ik denk het niet.
  7. Sorry hoor, maar ik vind jullie hier allemaal een beetje kinderachtig lullen, net ofdat jullie nog nooit een paap gesmoked hebben.
  8. Ik denk dat het ook aan je zelf ligt. Volgens mij zijn er hier zat rokers die er niet van genieten. En ook dat je met te veel spanning rookt, dat je er teveel of teweinig van verwacht. Ik heb nog nooit slechte bewerkingen gehad terwijl ik zeker 8 joint's per dag rook. en dat doe ik al zo'n anderhalf jaar. Maar blowen en alcohol gaat best samen met maten. Dus als je te veel gedronken hebt en dan gaat blowen wil het wel eens verkkeerd lopen omdat je lichaam dat samen gewoonweg niet acepteerd. Roooooookse
  9. Maar wanneer kan ik ze buiten planten dan?
  10. Hey, Ik zal mijn probleem even voorleggen. Ik en een vriend van mij willen buiten gaan kweken, nu hadden we op grasscity.com zaadjes gezien, daar hadden ze buiten zaadjes en binnen zaadjes maar ook 100% feminized, stond er maar wat is dat? 100% vrouwlijk? En die zijn ook duurder, dus lijkt mij van wel. Maar wanneer moet ik die uitgekomen zaadjes dan buiten in de volle grond poten? Want dat snap ik niet, want er staat vaak bij dat de oogst in noverber is ofzo, en de bloei 8-9 weken duurt, moet ik ze dan 8-9 weken voor november buiten planten? En we hebben hier nog een overdosis aan potgrond, kan ik dit gewoon gebruiken, of moet ik nog wat toe voegen daaraan? En bij mij is er geen growshop in de buurt, maar wel een hele grote tuincentrum kan ik daar de voeding halen enz? Wie wil me helpen, because I want smoke
  11. Ik en mijn vrienden waren ons aan het vervelen. Dus gingen wij iets verzinnen om knetter te worden, we stonden in de schuur, en daar lag onze tuinslang. Wij een stuk afknippen en een gat erin maken, en wat hadden we daar?? Een shotpijp De benodigheden: - Stuk tuinslang - Een blowtjuh Daar stop je de blow in het gat dat je gemaakt hebt. En dan flink zuigen tot dat de blow goed brand, en dan je vingen van het einde. Dan krijg je er een flinke shot van, en je word er ook echt wel knetter van En ga maar genietuuh!!!!!
  12. Ik heb gewogen, (ben zelf maar gaan halen er kreeg mee) het was 6 gram op mijn weegschaal. De volgende keer laat ik weer door hem halen (want hij komt er elke dag lang en ikke niet) maar dan gaan ik weer wegen als het dan veel minder is ken hij het vergeten. Want ik betaal ook extra voor het halen.
×
×
  • Create New...