Jump to content

smokie

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smokie

 • Rank
  Kind aan huis lid

Contact Methods

 • MSN
  j_oker11@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nador
 • Interests
  ja...wiet natuurlijk! loll
 1. Dat wil ik dus eerst wel ff zien want ik geloof er geen bal van, weetje wel hoeveel risico die marokanen nemen als ze dit doen 100gr stuf! daar zit je 300jaar voor vast ik marokko man ik denk eerder dat ze je gewoon gaan naaien en dat je ze na je betaling nooit meer terug ziet :twisted:
 2. kom ook nog regelmatig in de shop gewoon om een blowtje te roken voor de gezelligheid
 3. smokie

  TIP

  Hoe draai jij die man? haha ik zei maar wat een x draain is volgens mij onmogelijk
 4. yowww smokie hirroo ben blunt aant roken 2,5gr zit erin whiiiiiii laterzz lekker troouwens enen blunt!! hebbie dat oiok wel enes sgerookt?
 5. jij was toch de gene die niet van hasj hielt maroc is idd heeeerlijk
 6. ik ga toch voor een lekker stuffie hoor liever 2gr van stanleys stuff dan 4gr wiet. Ik rook stuff ook eigelijk altijd puur in een pijpie 8)
 7. ik rrok wel meer om een dag eigenlijk. Er heeft altijd wel iemand wiet en meestal heb ik zelfs ook nog wel wat. latten we het op 2gr per dag houden maar das gemiddeld want je kan niet iedere dag 2gr roken (school, ziek, geen geld, geen wiet) maar er zijn ook dagen dat ik wel meer rook.
 8. smokie

  voor het eerst

  hoezo de eerste keer voel je niks??? onzin een lekker wietje puur in een joint mmm Maar als je al gewent bent sigaretten te roken doe er dan een beetje tabak bij. :wink:
 9. Hey wurm let niet zo op die jongen man wat maakt het nou uit 2,7 of 3. Maar ik denk dat het misschien wel niet helemaal droog is als het een klef wietje is. Maar als hij echt plakt van de thc is natuurlijk wel lekker
 10. yo greeny maakt niet uit dude, als er onzinnig polls bijzitten verwijder kze wel
 11. maar dat kan je ook testen in het test forum stonedcolt! :twisted:
 12. waarom moet je hier een poll van maken je kan het toch ook gewoon vragen?! maar 0,5 in een pure en dan zit hij goed gevult zonder langetip en shag
 13. kheb nu ook santas staan en ze bevalle me best, veeel zijtakken dus en wat stan al zegt de toppen naar open plekken buigen. :wink:
 14. het kan ook zijn dat StonedCold een ander soort heeft gehaalt (een nieuw soort maby ofzo)
×
×
 • Create New...