Jump to content

Mr-w

Members
 • Content count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr-w last won the day on June 20

Mr-w had the most liked content!

Community Reputation

42 Positief

About Mr-w

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

63 profile views
 1. Gaan we doen. Heb toch nog een week of wat hahaha
 2. Mr-w

  25X Pp Dimlux 1000W

  Zie bij jou wat ik ook heb. Brandplekjes, kan windburn zijn is me verteld. En vergeling in het blad wat missschien duid op overvoeden. Die klauwen en kanoblaadjes kan ook door het warme weer komen.
 3. Mr-w

  Monstercroppen Met Haze

  Kijk aan ben nieuwsgierig. Zien er apart uit zo
 4. Doe je dan bij de neem ook water of doe je de neem en rimulgan zonder water en los je dat op in de zeepspiritus. Deelde het met je om dat de verklaring logisch is nadat ik die drijflaag had op die liter neem. Denk dat je op deze manier heel veel bestrijd in een keer. Hahaha en heb het voordeel van een fruitboom. Heb genoeg insecten in de tuin die kleine beestjes eten.
 5. Hahaha @greentjeonatrip Ik ben ook zeker niet ontevreden. Volgens de leverancier van de zaden nog 2 tot 3 weken. Ik hou het op 3. En het is een feminized bubble 55% indica dominant. Ook wel te zien aan het blad. De amnesia buiten is overduidelijke sativa hahaha. Heb de beschrijving bijgevoegd. Dit is de tweede draai. De 1e heb ik verpest. 5 van de 6 kwamen door. 1 heb ik zelf vermoord. En toen mijn scrog net vol was en de bloei erin ging waren ze 2 weken later dood. Opbrengst 25 gram voor 7 weken ploeteren. Daarvoor had ik Lemon haze staan. Die had ik de allereerste keer ook. 1e keer twee stuks door stuntelen en leren groot gebracht. 2e set doordat ik niet wist hoe ik de vakantie door moest ook verpest. Ik leer de hard way Hahahhaa set up. Zie foto. Tent wordt nog iets aangepast. Want trekt naar binnen en de inlaat gaat nu van 1x 110 naar 1x 160 want we gaan langzaam naar luxer en beter. Hahaha En heb nu nog 2x lemonhaze van wietzaadjes.nl 2x amnesia white van FSO 1x Delahaze van paradise seeds(kadootje bij de bestelling.) dus nee sativa dominant heb ik wel gekweekt met de Lemon maar succes wordt het nu pas echt de eerste keer( indica) en de sativa buiten die gaat het ook wel halen als ze naar binnen gaan btw LV schommelt nu tussen de 35 en 60 door dat het buiten zulk benauwd weer is laatste dagen eerder rond 40-45
 6. Weekly update 42 dagen bloei. Volgens de geleerden nog minimaal 3 weken te gaan. Nu overgestapt van elke water beurt voeding naar om en om en een klein beetje minder omdat langzaam er meer en meer verkleuring komt. Ze ruiken lekker, zoet weeïg en beetje musk achtig. Een goed teken. volgens mij worden het niet van die knetter dikke toppen maar toch vullen ze aardig. De trichomen zijn duidelijk zichtbaar op de foto’s maar hoop dat mijn microscoopje er snel is want kan op de foto het onderscheid niet zien. Wel steeds meer oranje bloeiharen te zien nu ook in de grote toppen -W-
 7. Gaan gelijk in bloei. Zo lang ze buiten staan ga ik ze proberen laag te houden. Heb wel scrognet staan al dus dat kan ook nog. Weet alleen nog niet goed welke kant op buigen dadelijk hahaha Gaan dadelijk in de batmix. En ja nog ongeveer 3 weken. Als ik geluk heb is mijn microscoopje op tijd om het precies te bepalen. Dit weekend tweede keer neem olie sproeien https://www.zamnesia.nl/cannabis-kweekgids/110-neem-olie @CannaDanny hier staat dat je neem beter in zeepspiritus kan oplossen
 8. 1 dagje en ze komen alweer. Erg gezonde dames. Nu even paar dagen laten gaan en bedenken welke kant we nu op gaan suggesties?
 9. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Klopt Haha en dat zoek ik dus ook hahaga. Licht.
 10. Mr-w

  Halfje Cannarie

  @cannarie hahaha niet. Ik was op zoek naar propagator met tl of led er boven. Toen zag ik zoiets op zon matje staan zodoende.
 11. Batmix onderweg zodat ik rustig de plagron op kan maken en me geen zorgen hoef te maken om te korten voorlopig. Laar maar groeien. Hoop wel dat dat Fimmen gelukt is want waren maar hele kleine kopjes die ik eruit geknipt heb @CannaDanny kan jij is een foto van je kweekkeukenkastje laten zien. wil even een idee hebben hoe ik dat het beste in elkaar zou kunnen knutselen.
 12. gaat de goede kant op. Ik ben nog bezig met Hfst 10 en net praktijk test gedaan.
 13. Vandaag een beetje gespeeld met de 4 dames en behandeld volgens de methoden uit hoofdstuk 10 growing elite marihuana 4x gefimt, 3x gepinched om laag te kunnen buigen. En LST begonnen. Bedoeling de hoofdstam laag te houden en zo te trainen dat ik minimaal een 6 tal gelijke cola’s kan maken Ph 6.0 en EC 1,3 als ik het goed heb gemeten.
 14. Ok even wat foto’s her en der uit mijn tuin. Onderin zie ik veel meer rode haren dan de hoofdtoppen. Dit samen met het verkleuren van het blad. Kan het zo zijn dat ik dit geen 3 weken meer vol hou? Maar dat ze al veel verder zijn. Staan nu 40 dagen onder 12/12! Net geen 6 weken bloei en 11 weken oud. (Microscoop is onderweg) Hoofdtop klein bij topje onderin nog een kleiner topje moeder overste hoofdtop verder achterin onderliggende bloemen van de vorige hoofdtop -W-
 15. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Nee dat is ook zo maar zo kwam ik aan die info van die blokjes. 600W 6 weken niet op 18:6 laten draaien scheelt wel
×