Jump to content

Mr-w

Full member
 • Content count

  501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Mr-w last won the day on August 3

Mr-w had the most liked content!

Community Reputation

113 Goed

About Mr-w

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. Wahahaha ik zie nu pas dat het @420man010 moet zijn. Sorry @vakman zal idd de smoke geweest zijn.
 2. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Kijk dat is een beter gesprek om van te leren. Ik had die spot op de foto niet gezien @oude rocker was al aan het puzzelen wat bedoelt die dan. Weer wat geleerd om de toppen goed in de gaten te gaan houden nu.
 3. Hahaha was vlak voor je change of topic. Zag dat je opzoek was naar haze @vakman
 4. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Ok dus krokusbollen pletten zaadjes kiemen en fotos maken voor @Ronaldkoeman leuk artikel @greentjeonatrip
 5. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Zooo sneu zeg. Lekker topic wat ik volg en dan dit. Jammer @cannarie keep up the good work.
 6. 42 dagen zichtbare bloei en 14 dagen voor de stekken. Ondanks de duidelijke schade aan het blad zwellen de toppen steeds meer op. De behandeling van de stekken helpt aardig en verschil is duidelijk te zien die zijn nog mooi groen terwijl de mama’s toch mat en licht blad hebben. Nog 4 weekjes volhouden. De stekken bloeien netjes de hele tent ruikt lekker naar lemon en aarde. Ondanks de mijtenben ik toch een happy camper W
 7. SSH kan ik niet krijgen @vakman maar AH stekken wel.
 8. Rondje water opruimen dode blaadjes en toch maar even de microscoop geprobeerd. Just for fun. Helaas genoeg schade and het blad maar de dames drinken nog vol op en om de drie dagen de stekken in sannies way strekken enorm maar zijn mooi groen en krijgen overal al trichs. De beestjes vinden de stekken niet meer lekker
 9. Mr-w

  Xaim's Tentje.

  De toppen plakken ook teveel merk ik dat vinden beestjes ook niet zo fijn hahahaha. Zie het bij wel. Alleen hebben mijn plantjes toch aardig wat schade toch. Ondanks alles zijn de roofmijten happy die heb nu zat te eten. Die van jou gaan goed man. Die roofmijten houden het wel tegen. Die PC snap ik dat je dat een fijn lekker ruikend plantje vind. Erg mooi.
 10. Done. Nu even afwachten wat sannie zegt. Alles doen om volgende rondes mooiere plantjes te maken
 11. Mr-w

  Vragen over organisch kweken op aarde

  Hallo @sannie ik ben nu ongeveer een jaar bezig en heb momenteel 11 amnesia planten staan. 7 daarvan heb ik met jou voedingslijn gezet en die 4 krijgen plagron. Nu heb ik spint in mijn kweekje. Helaas helaas door bloei heb ik alleen nog maar roofmijten kunnen uitzetten en hoop dat het een beetje beperkt blijft allemaal nu wil ik na het schoonmaken van de tent opnieuw beginnen met zaden en vroeg me af of als ik lava meel zou toevoegen of dit de voedings lijn zou verstoren. Ik lees veel goede eigenschappen hierover en zou de planten minder aantrekkelijk maken voor beestjes. Indien het geen probleem is hoeveel kn je dan toevoegen. Wat ik gebruik -stekgrond voor kiemplantjes -micorhiza -buffertabblets -bac -bacto -batmix. Alvast bedankt.
 12. @greentjeonatrip het verstuiven wil ik nou net niet doen want dat is nu al zeker geen optie in de bloei maar ook in de toekomst. Niet omdat het een dure bezigheid is ik richt me eigenlijk meer op de werking van alle mineralen die er in zitten en de silicium in de kiezelzuur die sterk aanwezig is. En dan in de grond verwerken zodat de planten iets sterker worden en eventuele aanvallers niet uit de voeten kunnen met de vele en andere suikers in de plant en de buitenkant sterker is. Het wil natuurlijk niet zeggen dat je alles tegen houd. Als plaagbestreiding zie ik het mezelf ook niet doen maar als het in volgende rondes mij meer preventief kan helpen is het toch welkom ik vraag me alleen heel erg af of een voedingslijn zoals sannies way verstoord zou kunnen raken.
 13. 49 dagen 12/12. 35 dagen bloei. Gaat op zich goed nog steeds ondanks de spint. De schade is goed zichtbaar maar nog geen webben en plaag en de roofmijten lopen vrolijk rond voor zover ik kan zien. De stekken strekken als gekken en bloeien nu ook een dag of 6 en ga ik nog een keer behandelen zodat het oversprongen van mijten gelijk alles kapot maakt. Na het schoonmaken van mijn tentje wil ik een nieuwe ronde gaan doen met batmix buffertabletten micorhiza en bacto. Maar lees veel goeds over lavameel toevoegen. Iemand een idee hoeveel ik daarvan bij mijn medium moet doen zodat de kans op bugs weer kleiner wordt?
 14. Ken het probleem. Heb zelf spint en heb roofmijten uitgezet. 1000 stuks hopen dat de plaag onder controle blijft. Maar die spint is slim en lastig. Ga de stekken nog een keer behandelen zodat alles wat over springt gelijk dood gaat. Maar het enige wat je kan doen is zorgen dat het geen plaag wordt.
 15. Gaat vrij aardig als die smerige spint door de roofmijten lang genoeg geremd wordt hahahahaha. Maar kan amper wat aanraken of heb gelijk mega sticky vingers en de buds schitteren mooi in het licht dus hoop echt dat ik nog op tijd was om de spint tegen te gaan
×