Jump to content

Mr-w

Members
 • Content count

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr-w last won the day on June 18

Mr-w had the most liked content!

Community Reputation

37 Positief

About Mr-w

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

49 profile views
 1. Gaat de goede kant op. Ik ben nog bezig met Hfst 10
 2. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Heb je dr ook al een groeilampen boven?
 3. Mr-w

  Geen Kweekverslag

  800 gram slecht? Had je meer dan een kg verwacht. Blij dat die lekker smaakt
 4. hmmm hoop dat ik diep genoeg in de kluit kan komen zonder de wortels te beschadigen
 5. Hahaha ok voor afzuren heb ik nog geen spullen ik huis alleen demi water eerst maar is grondmonsters nemen.
 6. Ok en hoe doe je ph meten. Prik je hem gewoon in de grond. Goed dan kan ik dus misschien ook weer kalk gaan scoren en fosforzuur. Hahaha best vervelend dat dat nu misschien nog moet in de laatste loodjes
 7. Kijk en met die tl lampen scheelt dat enorm in energie. En kan mij ook gewoon 6 weken per kweek verminderen. Dat zijn aardig wat centjes. Ik hoef nu nog geen moeder te hebben maar van zaad uit kiemen en voorgroeien tot 15-20 cm en dan toppen en in bloei zetten is wel de bedoeling.
 8. Mr-w

  3X Organic Led Cookies

  Hahaha nou dat heb ik dus ook. Ik heb dan geen microscoop maar sommige toppen zijn nog vrij wit en andere al aardig vol oranje haren maar zou nog 3 weken moeten ongeveer. Dus microscoop wordt besteld.
 9. Nou ja dat is dus wat ik heel de kweek nog niet gemeten heb. Heb net een andere meter binnen en wacht nog op de zakjes. Die ik nu heb wil ik dan gelijk is kijken wat de afwijking is maar als de ph te hoog is wat doe ik dan? Eerder beginnen te spoelen met gewoon water?
 10. K zou het niet mogen zijn met 2-2-4 terra bloom en 0-9-10 green sensation. En dan om de twee dagen voeding. Waarvan 40 ml bloom op 7 liter water en 7 ml green sensation op 7 liter
 11. Ok en dan zaailingen en veggen naast elkaar
 12. Mr-w

  Halfje Cannarie

  Toch nog erg lastig dus die matjes. Had al gelezen dat de potjes er niet direct op mogen staan vanwege de hitte. Nasr temp reguleren is niet makkelijk dus?
 13. Ok help aub. Bladeren onder het net worden geel en vallen af als verwacht boven het net beginnen sporen van de hitte en de wind her en der maar nu heb ik langzaam vergelende bladeren en krijg ik op andere bladeren gele puntjes. Overvoeding? Morgen vroeg zouden ze nieuwe krijgen maar zal ik maar een keer gaan spoelen. Zouden nu nog 2,5 week voeding moeten hebben. Dan zitten ze op 8 weken en 9/10 zouden ze ongeveer klaar moeten zijn.
 14. Moet maar is kijken hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Neem aan dat je de plank in je kastje laat zitten zodat twee lagen houd?
 15. Ik heb momenteel alleen maar 3 pot maten. Ronde 6 ltr vierkante 11 later volgens mij. Daar staan de bubbles in en heb ik nog een paar extra en 4 x 25 rond. Die zijn eigenlijk meer voor buiten. Ben echt vanuit scratch en giften begonnen en zal de liquide middelen wijs moeten gebruiken hahaha. Deze staan overigens al in de light mix. En heb waarschijnlijk net genoeg voeding over om ze direct onder 12/12 te zetten binnen. Ben nu aan het brainstormen hoe ik met een kleine investering zo kan doen dat ik het voorgroeien vanuit zaad niet meer onder 600w hps hoef te doen. Beter voor de energie rekening
×