Jump to content

Sunbeam

Full member
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Sunbeam last won the day on February 15

Sunbeam had the most liked content!

Community Reputation

452 Goed

1 Follower

About Sunbeam

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Sunbeam

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Je kan wel lekker langzaam drogen met een niet electrische, en het zakt wel sneller als het droger wordt maar niet als een raket dus ik was er altijd wel op tijd bij. Hoewel ik ook wel benieuwd ben naar een echte electrische, een humidistaat is natuurlijk een geweldige luxe, maar ik ben bang dat die al snel te veel capaciteit heeft waardoor de boel veel te snel droogt. Je moet niet lomp die RV omlaag brengen, beter dat je ontvochtiger het net aan bij kan houden..
 2. Sunbeam

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Zo doe ik het ook ja, voor een paar euro zo'n ding erbij met een zakje korrels en een bakje, in een trapkast, in die ruimte nog een RV meter natuurlijk. Het liefst meerdere... En dan 1 klein pc fannetje op halve kracht dat je van de plant af een werveling laat maken via de wand ofzo, en als de rv boven de 70% zit, dan moet je zorgen dat die vochtvreter in de luchtstroom staat! Op een gegeven moment na een bepaalde tijd drogen zakt ineens de RV snel omlaag, dan op tijd die vochtvreter verplaatsen of weghalen, daarna nog even wachten en controleren of het zonder de vochtvreter weer hard oploopt, en dan op een zeker moment de potten in. 1 zon goedkoop vochtvretertje van een paar euro van de action kan bij mij al perfect tot 5 planten drogen als het moet. Je hebt best wel veel controle over hoe snel je de planten laat drogen! Met een dichte ruimte met een fannetje op de vochtvreter blijft het bij mij altijd onder de 70% En als het al in de pot zat met 70+% dan moet het er uit op een schaal een halve dag ofzo, of maar een uurtje, ligt aan je RV. In de droogruimte, je moet sowieso de RV van de omgevingsruimte meten en een droogruimte kiezen die je kan afsluiten en af en toe luchten, de RV en temperatuur in die ruimte die moet je goed blijven monitoren. Want een vochtvreter blijft doorvreten ook al is je plant al droog genoeg... Athans zo doe ik het, ik droog nooit in de tent met de afzuiger ook nog aan, want dan heb ik geen controle op de RV, hij zuigt aan wat er in die kamer hangt.. Ik wil juist niet de lucht continu verversen en ik wil liever een inbouwkast waar het altijd 18 graden is ipv dat die temperatuur ook nog schommelt.. Af en toe de kast burpen.
 3. Iedereen heeft zijn nieuwe alter ego al klaar staan hahaha 3x links is rechts licht uit COB aan READY SET TIMELAPSE
 4. Ik heb ook zaadjes van de Greenhouse/Arjan gehad die gewoon niet wilden kiemen, omdat ze volgens mij stokoud waren. (Arjan's ultra haze 1)
 5. We zijn al verdubbeld in ledental, dat gaat snel!
 6. Als wij hier die regels hadden, nou dat had iedereen hier een kamer vol en een medical card of wat?? Westkust Cannabis (Benelux versie van Westcoast Cannabis)
 7. Ik neem nog een banaan! Ik heb er zo lang op moeten wachten
 8. Ja heb je belangstelling voor zaadjes?
 9. De reden dat ik nog niet eerder meer had getrimd was omdat ik echt nog wel de hele plant zo langzaam mogelijk wou drogen en dan kom je er moeilijk bij.. Ik wil dan toch de takken eerst los knippen, anders beschadig je echt alles lomp. En dan toch ietsje langer door drogen omdat ik met rot te maken had.... Nu gelukkig trouwens een bom van een wietje! En zoet op de exhale oooee lekker. Critical is bijvoorbeeld ook lekker en die ruikt wel zoet maar smaakt weer niet zoet.. Grappig wietjes
 10. De grote waren er allang af, das zo gebeurd. Maar de ene plant is de andere ook niet Bij de shop is het allemáál (machinaal) geknipt en zijn die blaadjes er niet af, maar omdat ik deze had laten staan interen en verdorren tot aan de stam, zag het er niet uit het zo te doen. Sowieso kan ik me nooit inhouden met die onderste blaadjes. Maar soms zijn je vingers gewoon te dik. Ik zeg vooral vaak wisselen van werktuig, of niet te lang door gaan met alleen een schaar ofzo of je vingers, terwijl je beter de pincet had kunnen pakken... Je hebt altijd die 2 topjes onder het hoofdtoppen cluster En als je die los knipt zit daar altijd zon verfrommeld blaadje helemaal in de top gegroeid, nou die zijn er allemaal vanaf En daar weer onder zitten dan weer 2 kleinere topjes, daar ga ik dan onder langs met de punt van de schaar of pincet om de frummeltjes daar weg te kruimelen, das best satisfying De opbrengst ook wel, zo rond de 1.2g/W en dat is met alles inclusief!, de afzuiging etc... En uitstekende smaken!! Niet of nauwelijks een zaadje.. Ja bij BH wel wat maar ach ze is gered! Aldi pineapple is gewoonweg perfect gelukt! Echt een uniek topwietje, met een smaak waar ze bij de shop niet aan kunnen tippen, gewoonweg verrukkelijk! Is het nou Pineapple, of wat anders? Heerlijke Pheno. Critical ook trouwens, maar Aldi is nòg bijzonderder, die heeft ècht die extra laag in het terpenen profiel! ..... Ik zou Pineapple H v2 zo weer neerzetten!! Blue haze is ook wel mooi geworden, toch nog uitgetriched en mooie bloemige kleuren zeker na het grinden..... Lekker zacht van smaak, maar wel nog een kleine bite. En je voelt m zitten maar t is nog steeds geen bank hanger. Ik vind de trichomen ook precies op de kleur die ik wilde van díe plant Maar smaken kom ik nog wel op terug!
 11. Ja ook gedaan, nu je het zegt... Was zenn....
 12. Heb de toppies gewoon losgeknipt bij deze, meteen grinderklaar Bij dit exemplaar waren de suikerblaadjes ook echt helemaal als klitteband vast gegroeiden toen verweerd als een herfstblaadje tussen een bloemkool.... Dus los knippen en dan met de pincet.... Snel last van mijn vingers met schaartjes met ogen... Had nu zo'n grijpschaartje met veer erin, lekker hoor, en een beetje geritst met t puntje dorren punten eraf en klein beetje open zetten en dan twisten...
 13. Tòch nog terug terug de illegaliteit in met Blue Haze En de opbrengst onder de streep!! Dat afknippen van die fanleafs een stukje verder weg van de stam, dat vind ik eigenlijk maar niks, overal stokjes en op het moment dat je ze trimt zoals nu, vallen ze er nog steeds niet zomaar vanaf. Het was me een crunchy gebeuren voor de rest........ Natuurlijk was te verwachten dat met de late oogst veel bananen in diverse ontwikkelingsstadia te vinden zouden zijn, en inderdaad. Bloemetjes die ik pakte met de pincet POEF ging het dan met een wolk de lucht in lol, alle vrouwtjes hard wegrennen..... En ook een paar hadden clusters van onvolgroeide mini zaadjes van 1mm groot En voor de rest nog 1 plekje rot gevonden maar. Blue Haze, pittig belegen met paarse noten. Lekker vol van smaak. De smaak is eigenlijk niet verassend: Blauwe bes en haze. O K grammenteller: 193 - Aldi Pineapple Haze v2 175 - v2 Pineapple Haze v2 226+ - Critical Neville 2.0 594g ! + Blue Haze = 52 +66 +50 = 168 g 594 + 168 = 762 g
 14. PROFESSIONELE KWEKERIJ WEGENS HOGE MATE VAN LEGALITEIT NIET OPGEROLD De kweker in kwestie is, door er nog een schepnetje bovenop te doen, UITERST PROFESSIONEEL te werk gegaan !
×