Jump to content

chocoloco

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chocoloco

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Oke pik maar je kan het ook gewoon vertellen
 2. Wat word bedoeld met gelijk 12-12 ? Heeft dat iets te maken met de bloeifase? Sorry voor de domme vragen en bedankt voor de link.
 3. Wat stel je voor? Wil gaan werken met Kind Led 1000w. Heb ik nog een afzuiging nodig?
 4. Waneer is het beste om te toppen? Kun je zaailingen vroeg toppen of niet Sorry ben nieuw hier
 5. Gelijk 12-12 methode? Sorry ik ben nieuw hier maar kun je me mischien uitleggen hoe je dat doet, mannetjes er zo snel uitpikken?
 6. Iemand ervaring met de hydro systemen van Alienware? Ben niet zo handig als sommige hier en ben erg bang voor lekkage als ik zelf zo een systeem maak maar deze is wel prijzig..
 7. Erg bedankt voor je info. Ik neem aan dat je hydro kweekt aangezien je naam. Heb je ook de allien ware gekocht of? Ik vraag me ook noggsteets af hoe en waneer je het beste kan beginnen met ompotten naar de DWC manier.
 8. 600 Watt in zo'n grote tent is veel te weinig licht. Mede daardoor weinig compacte toppen. Wat zou je hem voorstellen?
 9. Hoeveel plantjes eronder kunnen en wat het ongeveer oplevert ben ik erg nieuwschierig naar. Buiten de kind led om vraag ik me ook af of hier gebruikers zijn van de Alien ware bubble buckets (hydro kweek systeem)?
 10. chocoloco

  Led Start

  Help mij broertjee
 11. Wie heeft ze gekocht en wilt de ervaringen delen?
 12. chocoloco

  Led Start

  En hoeveel planten gooi je onder die lamp dan om 150g per plant er uit te halen? Kweek je hydro?
 13. chocoloco

  Led Start

  En heb je er één aan geschaft? Hoe is hetverlopen met de plantjes? Bedankt voor all je info, aangezien je ervaring hebt met LED's kun je me mischien vertellen wat het max aantal plantjes/bloemen je kan halen uit de K5? Ik heb topics gezien met 20 en 2 plantjes.. Jullie lachen me waarschijnlijk nu uit maar ik zeg maar 4 mooie planten er onder gooien en 700g verwachten of hoe zit dat nou met 1g per 1watt enzo. Sorry voor al de vragen maar wellicht kan ik ooit iets terug doen.
×
×
 • Create New...