Jump to content

Hertog Jan.

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Hertog Jan.

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Nee sorry koop al jaren geen zaden meer,maak ik lekker seluf. Had even snel op LBH zaden gegoogeld en toen kwam ik daar uit.
  2. Hier al gekeken? http://www.outdoorkingseeds.com/autoflowers.html
  3. 1 goeden middag. Net even wezen kijken bij de plantjes die allemaal in dr nakie in de regen stonden te dansen zodat ik het geslacht kon bepalen. De eind stand 3 vrouwen 1 man. Foto,s volgen. groeten.
  4. Een weekje in de vriezer daarna in een glaasje water. Dan kiemen ze gewoon allemaal. Verse zaden ook , eerst drogen dan een week in de vriezer daarna in de koelkast bewaren,en bij wietzaadjes.nl is mijn ervaring eerst een week in de vriezer.
  5. http://www.sanniesshop.com/buffertablets-nl.html
  6. Ijsheiligen is geweest dus ik zou ze gelijk in de definitieve pot zaaien en in de kas zetten. Liefst vanavond nog want het is volle maan. wietgrond/aarde kan ik je niet veel over zeggen,zelf koop ik altijd organisch gevoede universele grond voor de moestuin. Maar light mix + 1 a 2 tabs moet toch wel genoeg zijn denk ik per pot.
  7. Ook wat weetje zegt neem ik niet zomaar voor waar aan, dus je moet het niet persoonlijk opvatten. Er staat al genoeg onzin op dit forum. Dat jij toevallig een keer meer vrouwtjes had tijdens het ontkiemen bij volle maan, wil niet zeggen dat de maan de oorzaak is. Je waarneming is slechts annecdotisch. Dat is geen bewijs. Zoals ik al zei probeer het zelf een keer,misschien word je kleine bekrompen wereldje iets groter.
  8. Thanks! Jij ook succes met je mooie projectjes PG
  9. Die onzinnige info komt hier van het forum .weetje heeft dat ooit eens gezegd,ik heb het geprobeerd en het werkt. Leg jij maar eens uit waarom jij alles in twijfel trekt wat ik zeg,bang dat je van je troon word gestoten of zo,of heb je een heel klein fluitje dat je moet compenseren met mensen af te kraken als ze advies geven met je eeuwige quotes.
  10. Tuurlijk het past niet in je straatje,dus dan kan het niet zou zeggen probeer het een keer misschien word je kleine bekrompen wereldje iets groter.
  11. Met jou niet. Maar er zijn genoeg andere waar dat wel mee lukt. Dus nogmaals Gozer bemoei je lekker met je eigen topic en kruisingen...dat gaat je veel beter af.
  12. Kan je nou echt niks beters verzinnen Gozer bemoei je lekker met je eigen topic en kruisingen...dat gaat je veel beter af.
  13. Edit. Omdat meneer Foolonthehill alles nog al letterlijk neemt en niks ander te doen heeft dan mensen denkt terug te pakken op wat ze gezegd hebben in andere topics heb ik het woord "bijna" toegevoegd in onderstaande zin. Daarom zaai ik zelf "bijna" altijd bij volle maan,dan heb ik bijna geen mannen. Zo goed fooltje? Het kan idd wel zonder stress,maar er werd hier een vraag gesteld dus geef ik een naar mijn inziens een goed advies. Niet iedereen heeft zijn certificaat "zandtaartjes bakken" toch?
  14. Ja dat ben ik ... Die heb ik ook meegemaakt en juist door dat gedrag in dat topic en meerdere uiteraard zijn er een hoop mensen met veel kennis verdwenen van het forum,Goed bezig zou ik zeggen. een beetje nieuwkomers afblaffen omdat ze het in jullie ogen niet goed doen Lekker door gaan zo om alle kennis van het forum weg te jagen,er is al geen flikker meer van over door al het popiejopie gedrag van de laatste jaren. Maar meneertje xs Om even op je eerste reactie terug te komen hoezo gevalletje eigenwijs? Het is een pot van 40liter er staan 4 grotere planten in 2 zijn er vrouw 2 onbekent hoogstwaarschijnlijk zullen dat mannen zijn dus blijven er 2 AFjes over op 40liter grond... Dus of je lult mee om het zeiken zoals bij growingP of je lult mee om beter over te komen dan dat je daadwerkelijk ben.
×
×
  • Create New...