Jump to content

MJ2328

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MJ2328

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt, ga ik dat ook eens proberen. Ik had hem idd al op zonnige dagen buiten maar las veel dat de plant in een omgeving moest staan waar het minimaal 20 graden is. Dus zoals nu is het erg koud.. maar hij kan dan ook gewoon buiten zeg je?
  2. Ook met een slimme meter is het mogelijk, niemand zal raar opkijken als je het gebruik afschermt. Dit hoort zelfs te worden gevraagd bij het plaatsen en je hebt het recht om hem uit te schakelen. En zoals idd al gezegd werd. Je hebt je verhaal klaar toch?
  3. Ahh oke, ga ik daar eens naar opzoek. Dankjewel!
  4. Goedemiddag! Ook ik wil me graag even voorstellen, ik ben Maddy. Net begonnen met mijn eerste plantje en begin er plezier in te krijgen! Groetjes.
  5. Welke voeding gebruik je als ik vragen mag?
  6. Ik zou dus moeten overwegen om m onder een lamp te zetten? Hy staat nu overdag achter het raam, raam is gericht op het zuiden dus vrijwel de heledag zon, mits het niet bewolkt is natuurlijk.
  7. Heb hem niet onder lampen, in een tent etc. Ik doe het dus gewoon 'biologisch' hier en daar vertoont ie wel beginnende vertakkingen maar het lijkt maar niet op te schieten. Dagelijks krijgt hij kraan water, die ik op de juiste ph waarde breng. Voorderest staat ie overdag achter het raam en 's nachts in een donkere kast. Ook heb ik overdag het raampje open zodat hij ook zuurstof krijgt. Ik gebruik geen voeding etc. Ook staat ie in gewone potgrond dus geen stekgrond. Ik wil wel benadrukken dat dit echt mijn aller aller eerste plantje is en ik nog veel zal moeten leren, ik ben dus ontzettend blij met alle tips, verhalen, ervaringen etc.
  8. MJ2328

    Plantje #1

  9. Ohh, wat ben ik toch weer onbeleefd. Excuses! Mijn naam is Maddy, actieve blower en nu dus ook begonnen met 'kweken'. Ik zat idd al wat rond te snuffelen in de topics, oa over het toppen. Mij is het niet helemaal duidelijk wanneer dit al kan. Ik ga eens even de fotos proberen te uploaden!
  10. Op 16 maart ben ik begonnen met ontkiemen, 4 dagen later heb ik hem overgepot. Inmiddels is het een plantje van ongeveer 30 cm maar weinig vertakkingen. Wel is het duidelijk dat het een vrouwtje is, de zogenaamde 'haartjes' komen al tevoorschijn. Mijn vraag is, hoe zorg ik ervoor dat hij wat meer de beedte in gaat? Ik ben hier net nieuw dus geen idee hoe ik een foto moet plaatsen..
×
×
  • Create New...