Jump to content

devon

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About devon

  • Rank
    zomaar een lid
  1. de lucht in je kamer moet zo'n 30 x per uur worden ververst. Zo staat het ook aangegeven op de afzuigers. een afzuiger van 2400 kub kan een ruimte van 2400 kub dus in 1 uur van verse lucht voorzien. tel dus het aantal vierkante meters van je hokje, dat getal keer 30 en kijk dan op welke afzuiger je uit komt...
  2. zoek dan eens op de termen 'coco slabs ph' ik kan dan niks vinden. terwijl er vast wel het één ander over geschreven is. ps) kan iemand me ook vertellen welke ph waarde ik het beste kan aanhouden bij het kweken op canna coco slabs?
  3. vandaag zijn mijn bubblegum stekjes onder de lamp gekomen, morgen gaan ze in de doorwortelblokjes die ik mooi met 5,2 heb ingewaterd met rizotonic. Dit is de eerste x dan ik op canna coco slabs aan de slag ga. hiervoor heb ik op steenwol gedraais. opzich beviel me dat alleen kregen de bladeren van sommige platen wel eens een vreemde kleur. gezien de samenstelling qua voedingen van coco slabs denk ik dat dat nu beter zal gaan. hoop ik wel iig. Zijn er nog mensen met bruikbare tips wat (natte) canna coco slabs betreft. Iets anders waar ik op moet letten was die slabs aanngaat. (er komen hygrokorrels onder) leuke kweekschema's? (ik gebruik ook canna voeding) thanx in advance!
  4. sneeuwwitje op 't moment de bomb hier in't noorden, veel sw stekkies te koop iig
×
×
  • Create New...