Jump to content

sWEEDy

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About sWEEDy

 • Rank
  Kind aan huis lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  omgeving zuid holland
 • Interests
  plantjes, film, theater
 1. als je nieuwe grond hebt ga je pas na ongeveer 3 weken voeden. Je begint dan met een EC van 1,2 de week erna 1,8 en de week daarna ook, dan kan je langzaam naar de 2,1. op aarde zou ik niet veel hoger gaan dan 2,1
 2. sWEEDy

  Gram per watt

  nou me meiden zijn geknipt en de nieuwe dames zijn alweer toe aan de bloei. Ik had 95 planten, verdeeld over 2 bakken van 3x1,2x0,30m, gevuld met aarde. 6x600 watt lampen. ik had in totaal 2420 gram. dat is 0,67 per watt en 25,47 per plant. Niet slecht voor de 1e keer al zeg ik het zelf. en de prijs was ook nog eens erg goed.
 3. als ik jou was zou ik niet blowen tijdens de zwangerschap omdat het inderdaad voor allerlei misvormingen enzo kan zorgen. Het belangrijkste is denk ik het risico dat cannabis de hersentjes van de vrucht kan aantasten waardoor het kind later allerlei psychische klachten kan krijgen, waaronder ook leerproblemen. Ik ben zelf ook een vrouw en wil misschien ooit wel kinderen. Ik vraag me dan ook af wat cannabis wel niet met je doet voor de zwangerschap, ik bedoel, als ik nou jaren blow en een kind neem, zijn dan misschien mijn eicellen niet aangetast?? of als mijn partner blowt is er dan bij hem niks mis?? Kinderen en cannabis gaan niet samen, en als je ervoor kiest om een nieuw leven op de wereld te zetten dan moet je er ook voor kiezen te stoppen met blowen. 9 maanden is een mooie periode om 'af te kikken'. En wat denk je als de baby er straks is?? Als je superstoned in je bedje ligt en je baby huilt is da ook geen pretje. Kinderen hebben veel aandacht nodig en een stonede mama (en papa!) schiet niet echt op...
 4. Zoals iedereen weet zal een verkoper van een product ALTIJD naar zijn eigen mondje praten. Sommige mensen kunnen misschien inderdaad niet kweken. Alsof het uitmaakt waar je zo een ding koopt, allemaal hetzelfde. In mijn ogen is de zwerfketel niet zo ideaal als dat ik in het begin dacht. Zoals in mijn bovenstaand stukje te lezen werkt het water geven erg slecht. En dan ook nog eens het feit dat als er een ziekte inkomt in een dag al je planten besmet zijn doordat ze in een kleine ruimte staan, terwijl je in een groter hok de schade nog enigzins kunt beperken. Geef mij maar een kamertje, zo een ketel geeft veel problemen, ook bij mensen die al ruim 15 jaar kweken.
 5. toen ze net eruit waren was het een cm of 3. Volgende keer meer tl buizen. Heb er nu 2x 60 watt waar ze onder staan.
 6. het is echt maar 2 cm voor de foto heb ik ze ietsje hoger gehangen. (ivm het licht) Het hele kasje is van zwartwit folie maar is het toch aan te raden een soort kapje op de tl s nog te doen??
 7. sWEEDy

  belaazerd :(

  als je in een dorp woont is het dan geen idee om volgend jaar ergens in een weiland of bos een paar plantjes te guerilla farmen??
 8. ik denk dat we hier helemaal niks zinnigs over kunnen zeggen. Wiet welke soort dan ook kan door een slechte kweker helemaal uit ze fatsoen worden gekweekt. om het maar zo te zeggen. Een lekker WW kan door een slechte kweker heel goor zijn of een ongunstig effect hebben. Ook ligt het weer aan de shop waar je het dan koopt, hebben ze een hoge omloopsnelheid of ligt het weken op de plank? En hoeveel wiet koop je wel niet in de shop wat bewerkt is met chemische rotzooi omdat ze last hebben gehad van beestjes ofzo?? zelf zullen ze er geen joint van roken maar jou vertellen ze natuurlijk niks. Gewoon je eigen plantje kweken, weet je wat er mee gebeurd en kan je het optimaal doen. Zodat je zeker weet dat je lekkere en goeie wiet heb.
 9. Dat de batterij leeg is wil niet zeggen dat de energie die erin heeft gezeten ook verloren is. En waarom zouden dieren niks kunnen leren? Sommige dieren maken een hels leven door, andere een leven van rozegeur en biefstuk, maar dan is dat misschien wel een les geweest. En reincarnatie gaat niet terug in de tijd maar vooruit. En je toekomst is in mijn ogen al redelijk bepaald omdat je voor je terug komt op aarde voor een nieuw leven, besluit wat je gaat leren, dus als er nare dingen gebeuren dan stond dat al vast. weet niet of het allemaal waar is maar zo denk ik erover. Zekerheid heb je nooit en wat maakt het ook uit, als er niks is dan merk ik het vast niet want dan ben ik toch al dood....
 10. als je plantje buiten staat dan kan hij toch met gemak door een mannetje worden bevrucht dat kilometers verderop staat?? Heb ooit wel eens ergens gelezen dat wind stuifmeel tot wel 7 km kan vervoeren (weet niet of het waar is) en wat denken we van insecten? vliegen ook van hot naar her. Hoeft dan toch niet perse een hermafrodiet te zijn?? Of heb ik het helemaal mis??
 11. hoe krijg je die vertakkingen zo laag? Heb zelf ook zaailingen nu en heb gelijk vanaf de 1e dag dat ze open waren tl licht gegeven op ongeveer 2 cm. Toch bleven ze groeien naar een cm of 8-10 voordat ze begonnen met vertakkingen maken. Is dit afhankelijk ook van soort ofzo?of aan de lamp? heb tl nr 33. Het is de bedoeling dat het moeders worden.
 12. Iedereen kent wel het probleem dezer dagen om goede stekken in handen te krijgen. Daarom heb ik besloten dat ik me stekjes zelf ga maken. Als moederplanten heb ik gekozen voor planten uit zaad. Het is een kruising van Bigbud met Northernlight. Gekocht via internet bij Nirvana. Toen ik de zaadjes in huis kreeg heb ik ze gelijk op een bord gelegd met daarop een vochtige tissue en ze weer afgedekt met een andere vochtige tissue, en in het donker geplaatst. Na 2 dagen waren bij alle 10 tekenen van ontkiemen te zien. sommige hadden al een worteltje van paar mm, andere waren enkelt opgezwollen of hadden een puntje van de wortel eruit steken. Reden genoeg voor mij om ze te planten. Een zak stekgrond gehaald bij tuincentrum en ze in grote plastic drinkbekers geplant. Na 3 dagen waren de 1e 3 al boven de grond en na 5 dagen hadden alle 10 hun kopje laten zien. Ze worden verwend met tl licht wat zo'n 2 cm boven de blaadjes hangt, deze hangt er vanaf dat de schutblaadjes zich netjes hebben geopend, en draait nu 24 uur per dag. Momenteel zijn ze 2,5 week oud en gaat erg goed, ze zijn zo een 10 cm hoog en volop bladeren aan het maken. Ben tot nu toe erg tevreden ook over de kwaliteit van het zaad, alles ontkiemde snel, in tegenstelling wat ik wel eens van andere mensen hoor. Binnenkort ga ik ze overpotten en als ze groot genoeg zijn kan ik het geslacht bepalen. Ik hoop binnenkort zeer goede stekken eraf te kunnen snijden maar dat blijft afwachten. Wat foto's van de zaailingen 11 dagen oud: http://sweedy.punt.nl/index.php?foto=true&id=87984&fgroep=-1 http://sweedy.punt.nl/index.php?foto=true&id=87985&fgroep=-1
 13. een vriend van mij die al ruim 15 jaar kweekt heeft deze ketel in gebruik genomen en is er niet tevreden over. Hij heeft een dubbele met 2 ringen van 100 planten per ring. Zijn probleem is dat de matten waar je de planten insteekt niet goed met water werken. Ze zijn ook niet gemaakt om rechtop te staan maar om te liggen. Als je water geeft blijft de bovenste mat vrijwel droog, doordat hij ineen zakt, en het water naar de onderstemat zakt. Hij dacht dat de oplossing was meer water geven maar dat heeft weer de uitwerking dat de onderste helft teveel van het goede krijgt en alle planten in de onderste ring doodgaan. Zijn resultaat met dit ding is 100 half dode planten in de bovenste ring en 100 gele in de onderste ring.
×
×
 • Create New...