Jump to content

yulik

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About yulik

  • Rank
    zomaar een lid
  1. yulik

    temp en lampen

    heb je al eens aan je uitblaas kant geroken?? ze zeggen namelijk dat die filters maar 4x/1jaar meegaan. ik geloofde dit niet en ben ze dus een vijfde keer gaan gebruiken, ze waren toen ongeveer 13 maanden oud. na ongeveer 7 weken vond ik de uitblaas toch wel vreemd ruiken (geen wietlucht). daarna heb ik ze dus vervangen en die vreemde lucht was verdwenen en mijn max. temperatuur zakte ook gelijk een paar graden. dus mischien is dat voor jou een indicatie om ze te vervangen?
  2. yulik

    Opbrengsten

    hey, hier even mijn hokje; 3x400w (master son t pia plus, hamerslagkappen) 60xK2 (stekken, zonder te toppen of dieven) 120x300x20 (aarde) 1020gram (droog) 2weken groeien, 9 weken bloeien, de voeding is van Ecolizer en aarde opwaarderen doe ik met vleermuizenmest en wormenmest. mijn planten worden ongeveer 50cm.
  3. yo kwekeling, wat bedoel je met ''heb je het topic wel doorgelezen''??? -superbomladen schrijft toch echt dat sinds de vierde week zijn toppen niet meer groeien -atmosphere vraagt zich daarna af of het mischien geen pp's zijn omdat die in week 4/5 een schijnbare stilstand hebben. -en dan kun jij wel schrijven dat het over nlx gaat maar dat is dus de vraag? dus aangezien ik met mijn pp's een schijnbare stilstand heb in week 4/5 vraag ik mij dus ook af of hij geen pp's heeft staan. ik probeerde alleen een link te leggen tussen zijn toppen en de mijne aangezien ik deze soort voor het eerst heb en al mijn waardes kloppen al 6 weken en ik heb ook geen idee hoe dit kan. (met nlx heb ik dit namelijk nog nooit gehad) snappie?
  4. ik zit zelf in week 4/5 en ze staan naar mijn idee ook al een week stil (pp) dus mischien is dat normaal bij pp (ik heb ze voor het eerst) en heeft hij wel pp gekregen?
×
×
  • Create New...