Jump to content

growingladys

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About growingladys

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. okee, bedankt gasten voor alle reacties, Met dat ding, bedoel ik voorschakel apparaat oftewel VSA. Okee ik zal die site ook even bekijken groeten!
  2. Okee bedankt Soeperdoeper Maar nog iets, er loopt toch alleen aarde van mijn stopcontact naar dat "ding". En niet van dat "ding" naar mijn lamp zelf. groeten
  3. Nou ik heb het ook wel eens hoor. avondje flink gek gedaan vooral overmatig drinken. dan richting naar huis nog blowtje roken, paar uurtjes slapen. Soms ben ik dan zeker de dag erop heel de dag nog beetje wazig, niet echt zo van WAUW stonedy, maar beetje moeilijk eveniwcht bewaren onder de douche en met aankleden. Wel lekker hoor, als je die dag niets hoeft te doen.Dan elkker wandelingetje maken ooi
  4. haha jezus die kerel is in zijn high blijven hangen joh Maar het is toch wel soort gek om te vragen hoe een mixje is. tenminste, zoiets doe je toch gewoon een keertje. naja groeten!
  5. Nou vooral muziek luisteren, dat is mijn favoriete bezigheid als ik high ben, of niet. En ja stukje wandelen, lieft met mp3 speler of iets dergelijks. Of ga beetje pap's em mam's achtig doen. ga je bijv in een nabij gelegen stad nmaar cultuur kijken. hahah klinkt erg duf, maar sinds ik nu paar jaar blowtjes rook, kan ik het wel waarderen. Naja. gewoon chille met die bille
  6. Beter gewoon ophangen joh. Dan krijgt de top toch beter overal lucht?
  7. jammer, de tekeningetjes zijn beetje vervormd na het plaatsen. 0 0 0 0 N 230V lamp |
  8. Goedeavond, Ik heb een vraagje. Heb hier ooit iets gelezen over aansluiting van een lamp met de aarde. Ik heb dit bij mijn vorige kweken niet gedaan, maar bedenk nu dat dit opzich best gevaarlijk is. Het is wel een tijdje terug dat ik die lamp heb aangesloten, met dat ding ervoor (ben even de naam kwijt, = groot blok, ja omvormer zoiets) effin. Op dat ding zitten 2 kroonstenen. Van links naar rechts staat er het volgende op: er staan overal bolletjes boven en daaronder een symbool/teken. 0 0 0 0 N 230V lamp <-- hiernaast staat een klein stroomtekentje ooh wacht, ik zie nu pas!! dat naast die kroonstenen een schroefje zit met daarnast een symbool ongeveer zoals dit | ------ ---- - Dit alleen dan dichter bij elkaar, maarja door enter wordt het een beetje gek:P Is dit dan de aarde? En loopt er nog aarde avn dat "ding" naar de lamp zelf? Ik snap dat dit voor velen een stomme en vooral vervelende vraag is omdat het allemaal beetje vaag is, maar hoop toch op een duidelijk antwoord Oehh want zodra ik dit weet ga ik 2 planten die in mijn schuur staan, wel heel de zomer buiten gestaan, onder mijn lamp "planten" en hoop ik er zo nog wat fijn rookwaar vanaf te halen. Bij voorbaad dank!
  9. naa, jammer is dat dan weer. Ik met volle moed naar de telegraaf site... niets. ya sir
  10. Whahaha chillies, wat een belg! te gek! hahaha
  11. een bananenboom, met als trossen bananies...toppen!!!
  12. hahaha droge shit:P Okee moet het misschien niet in het donker ofzo? Tenminste als ik het gewoon aan de waslijn hang in mijn diepe duistere kamertje:P dan is het ook altijd donker. "love life"
  13. pfff, veel stukken van mijn blaadjes worden opgesmikkeld joh:S Best balen, ik heb wel van die biologische sizzhle, die ik onder/op mijn bladeren spuit. En diegene die half in de schuur staan, hebben ook nergens last van. Maar helaas ergens anders in de tuin wel:( Miss toch maar ff verplaatsen. groeten Tom "Love Life"
×
×
  • Create New...