Jump to content

Hasjlipje

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Hasjlipje

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Jooooo Het einde is in zicht, 1 plant is al gedroogd en de andere 2 worden vanavond geoogst. Had ze liever nog een weekje laten staan maar toen in de hoofdtop ging inspecteren zag ik allemaal witte vliegen en luizen. Dus daarom maar besloten om te gaan oogsten, geen zin om een goedje over me toppen te spuiten aangezien der aardig wat thc op zit. Ben van plan om van alle platen wax of olie te gaan maken, ben niet zo fan van de smaak van buitenwiet maar zal wat overhouden om een rookverslag te maken.
  2. Haha ja klopt was een beetje eigenwijs! Als ik dit had geweten had ik ook anders gehandeld haha Ik kon ook duidelijk zien aan de plant die ik nu geoogst heb dat de topvoorming aanzienlijk minder was. De andere 2 planten heb ik lekker hun gan laten gaan en laten dat nou net de 2 mooiste zijn haha!
  3. Leuk man nog iemand die het zo simpel mogelijk wil houden👍 Ja ze stonden als ik na de foto's kijk eind mei al in de bloei, heb toen voor de kou ook een zeil der over heen geplaatst. Jij ook heel veel succes met je kweek! Peace
  4. Klopt een van de 3 is ook een Ak en een Critical de andere is een vraag. Ik schat dat ze rond 15 april zijn ontkiemt, heb ze toen een hele tijd achter het raam gehad omdat het nog aardig koud was! Nee ik werk puur natuur, heb de mogelijkheid niet om binnen te kweken al zou ik dat erg graag willen wegens mijn grote interesse voor het goedje. Ik heb eigenlijk alleen wat grote bladeren verwijderd om zo meer licht op de toppen te krijgen, en zorg dat ze optimaal in de zon staan. Leuk voor je intresse 😀
  5. Thanks man! Alleen die op de eerste foto heeft last van een blad probleem, zou me ook niet verbazen als ze over een week of 2 klaar is om na de kapper te gaan..
  6. @Dilago Zeker weten, het mooie weer van afgelopen weken heeft ze goed gedaan alleen jammer dat het nou zo wisselvallig is. Maar dat is het eigenlijk altijd hier in het koude kikkerlandje @Vensterbank haha ze zijn zeker stoned ja! Heb der dus ook voor gekozen om het maar aan te kijken, zooi over me toppen heen sprayen vind ik niet zo'n prettig idee ook al is het biologisch. hier een paar foto's van de dames, zijn met een telefoon gemaakt dus zal deze week ff de camera der bij pakken voor wat duidelijkere foto's!
  7. Dankjewel man, ze beginnen ook aardig te ruiken nou.. Maar het lijkt wel of ze kleine zwarte eitjes leggen ofzo maar het klopt zeker dat ze suff zijn haha
  8. Mensen van het groene leven! Van de 5 platen staan der nu nog maar 3 te glinsteren in de zon. Was iets te uitbundig met grote bladeren weg te halen waardoor ze diep in de stress raakte wat niet meer te redden was. Les voor de volgende x! De 3 overgebleven zijn de autoflowers, staan der goed bij alleen krijgen ze een beetje last van kleine zwarte vliegjes, wat ik hopelijk ga oplossen met de biologische spray promanal -R.
×
×
  • Create New...