Jump to content

Kosmonaut64

Full member
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Positief

About Kosmonaut64

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Groen, Tl, techniek, klimaat.Hennep en de toekomst.

Recent Profile Visitors

945 profile views
 1. https://doemee.sp.nl/belastingdienst Tijd voor een eerlijke overheid! Tienduizenden Nederlanders zijn door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude. De toeslagenaffaire, waarbij ouders onterecht werden weggezet als fraudeur met kinderopvangtoeslag, is een groot schandaal. Maar is nog veel meer aan hand. Vele tienduizenden andere mensen die hun belastingaangifte deden kwamen automatisch en onterecht als fraudeur in het systeem te staan. En de Belastingdienst discrimineerde door de tweede nationaliteit te gebruiken als basis om mensen te controleren. Zonder bewijs, zonder redelijk vermoeden, werden duizenden ouders extra gecontroleerd, als fraudeur bestempeld én kwamen ze op zwarte lijsten te staan. De beerput bij de Belastingdienst is nog altijd niet helemaal open. De verantwoordelijken kunnen nog steeds ergens anders een mooi baantje vinden, terwijl de levens van duizenden mensen vernield werden in een heksenjacht. Het is tijd voor een menselijke Belastingdienst en eerlijke politiek. Steun onze actie om de belastingdienstaffaire op te lossen! Ik steun deze actie! Ben je zelf gedupeerd door de Belastingdienst? Laat het ons weten in het formulier. Samen lossen we dit op! Bovenstaande wilde ik graag even delen.
 2. De belastingdienst ligt onder vuur. De zorgen rond de zorg toeslagen was terecht, en de Belastingdienst ging onterecht hard om met mensen die door hen waren aangevinkt met Fraude. Zelf ook mee te maken gekregen, en altijd verwonderd geweest hoe men dit aan het grote publiek uit ging leggen. Misschien dat dit ook herkenbaar is voor mensen die ooit door de belastingdienst zijn achtervolgd in verband met onze groene hobby. De Belasting dienst is Fout.
 3. Update: Volgende experiment staat nog even op een rustig pitje. Het groeien gaat in iedergeval goed. Maar voor afbloeien heb ik even nog geen plaats/tijd/geld/uch(smoesje)uch. De skunk haze is misschien een mooie optie, maar dalijk gaat er ook nog een afghankush onder groeien. Als tegen die tijd mijn kastje.... Dan komt er een nieuw topic, tot die tijd
 4. Kweekverslag van 2 killingfield, in verticale scrog opstelling. 288 watt Tl.
 5. Er zitten 3 standen op. 3x drukken = aan of uit. 3 sec indrukken veranderd die van temperatuur, en word het ledje Groen(minst heet) Blauw, Rood(heetst). Hoeveel graden precies weet ik niet. Ik gebruik meestal de middelste stand. Eerste paar hijsen zijn goed zichtbaar. Je kun alleen niet net als een bong je hele longen vullen, hijsjes nemen net als een joint of sigaret. Ik heb hem een maand in gebruik, en alleen nog maar uitgeveegd met een borsteltje wat meegeleverd is. Toen ik probeerde verse cannabis te verdampen,wat ook nog wel lukte, bleef er wel meer plak zitten. Dit heb ik er uit kunnen krabben. Je ziet wel dat de binnenkant bruin is geworden, en zo ruikt het ook een beetje. 2 uurtjes kun je er wel intensief mee bezig blijven. Als de batterij de bodem bereikt heeft kun je niet meteen verder als je de usb kabel er in hebt gestoken. Wel kun je met de kabel er in verder gaan voordat de batterij op is. Goed opladen duurt 3 uur volgens het boekje, en dat klopt denk ik wel.
 6. De eerste paar keer proef je de smaak goed, daarna zit er wel een luchtje van een verbrande oven aan. maar mischien moet ik het is schoonmaken.
 7. Onlangs een Imag kruidenverdamper aangeschaft: Ik wilde graag mijn ervaring delen: Het machientje koste geloof ik 80 euries. Vind ik uiteindelijk een redelijke prijs voor een apparaatje wat doet waar ik hem voor heb gekocht. Op de eerste testvluchten gebruikte ik Killingfields, die ik ook in mijn jointje's draaide op dat moment. Je mist een klap in het gezicht, maar als je je eigen er over heen hebt gezet voel je zeker resultaat. Een helder gevoel, maar toch ontspannen de spieren en verdoofd het licht tot matige hoofdpijn. Wel is er een bepaalde immuniteit voor de killingfields opgebouwd, dat de werking kort was. Dit is vooral omdat het kruidenvat wat aan de kleine kant is. Bij latere vluchten wat spul van de coffeeshop er ingepropt. Je moet er wel echt even voor gaan zitten, en dan kun je er langere tijden mee overbruggen. Het leegmaken,vullen,opwarmen, trekken, opnieuw opwarmen zijn allemaal handelingen waar je even bij moet blijven opletten. Daar moet ik erg aan wennen. Dit zou met een groter kruidenvat opgelost zijn. En het is natuurlijk een apparaat om mee te nemen. Even een pufje nemen als het niet meer gaat, en zonder oordeel van voorbijgangers. Ideaal. Het gaat echt niet over tot verbranding. BIj een later vlucht heb ik tabak uit een sigaret geprobeerd. Voor de rokers is er toch de sensatie van een brandende sigaret. Ik voelde een ervaring die ik bijna 11 jaar niet meer heb gevoeld. Misschien is het ook zo dat als je 11 jaar gestopt bent, een eerste sigaret ook wat harder aankomt. Maar ik denk dat er wel 1/3 op hoeveelheid kan bespaard worden. (Dit gelt ook voor de ander kruiden denk ik). Al weet ik niet of je gezonder bezig bent, die sigarettenrook die je blijft achtervolgen blijft weg of is minder. Ook heb ik nog andere kruiden geprobeerd, wat erg leuk is. Maar daar zie ik nou de functie nog niet zo van in. Dat zou natuurlijk nog kunnen komen.
 8. @ HUFFnPUFF: Blij dat ik op de aarde ben, die gasten op mars die sporen echt niet.
 9. Zit nog te twijfelen of ik de Skunkhaze of een stekje van Herriuana x Jackberry onder de tl laat groeien. 1 moet er bijna onder een HPS 250 watt. Van deze Herriuana x Jackberry heb ik een stekje van staan. Het was niet de beste, maar wel de enigste die alles heeft doorstaan. En ruikt al heerlijk. Stekjes zijn in het begin van de bloei genomen. Waarschijnlijk ga ik deze onder de Hps zetten en onderstaande Skunkhaze blijft dan onder de TL's doorgroeien. Kan die dan pas in de bloei zetten als ik een ruimte met filtertje heb gemaakt. Keuzes
 10. @MeneerJansen: Gelukkig nog een Herijuana x Jackberry onder 250 hps staan die bijna geoogst kan worden. was wel een ronde met tegenvallers, vandaar dat de bodem even in zicht komt. Mijn nieuwe project zit nog in de wacht, maar draait wel alvast met 1 plantje, alleen nog maar de groeiperiode. SkunkHaze female DutchPassion
 11. Nog wat foto's van het gedroogde spul(ik dacht dat ik er meer foto's had ). Het waren 2 grote wekflessen vol. Ik heb niet secuur geknipt, wat het resultaat wat beinvloed. Ik had van de paarse al flink wat eerder geoogst, was een kleine wekpot flink aangeduwd dan. 2 hijsje is voor sommige al een hele kluif. Maar blijven oefenen.. Werkt goed tegen de pijn, en als je moeite doet kan je redelijk snel weer met alles meedoen. Groot nadeel van deze Killingfield: De pot gaat veel te snel op
 12. the Doors: riders in the storm. Zap van de ene naar de andere Doors song, zit helemaal in de vibe, Willen ze me een stick verkopen om sneller zwanger te worden Ze zouden beter kunnen weten, ik zit al een tijdje te googlen naar "sterilisatie"
 13. Tijd voor een samenvantting. De groeiperiode duurde eigenlijk veel te lang. Maar om mijn doel te halen was dit toch nodig. Ik denk dat een betere kweker hier misschien wel foefjes voor heeft om een plant sneller te laten groeien en het rooster makkelijker en sneller vol krijgt. Ook was 1 plant ook meer als genoeg. Om het rooster vol te krijgen. Het scroggen op het rooster zoals ik het deed kan de plant af. Wel denk ik dat de plant hierdoor minder presteerde, maar daar heb ik geen vergelijking voor. Stoppen met scroggen voor je de bloei inzet. Is natuurlijk wel lastig als je plant nog veel gaat doen naar die tijd. Toch in volgende projecten proberen met mijn tengels er af te blijven! Ook wat minder vol scroggen, want in de bloei komt er veel blad bij. In een zelfde setup zou ik iets eerder geneigd te zijn om alle takken die dwars op het rooster groeien, gewoon afknippen. Zodat je geen takken hoeft om te buigen naar het rooster toe. Toen het rooster na een lange groei, en een hoop geklooi met het klimaat kwam mijn net vol. De bloei wat toen al even aan de gang. Ik had me vooral verkeken op de temperatuur van de armaturen. Een lamp aan de achterkant was meteen een gemis, want je werd als je de kast open maakte altijd een triest gezicht was. Maar als je de plant omdraaide werd je elke keer weer verrast door een heel rooster vol groen blad. Aan de achterkant viel wel veel blad weg wat te weinig zonlicht kreeg. Tl's branden niet erg diep.Het blad wat wegviel kwam ook veel door de overlap van bladeren, en was het ook gunstig dat juist dat blad sneuvelde. Zo kwam er ook genoeg luchtdoorlaat, want anders verstikte het blad zijn eigen. Dus als je een lichtbron op de achterkant zet zal alleen de middelste bladeren uitvallen die geen licht krijgen. Krijg je een mooi muurtje met een ventilatiespouw. Bij de bloei had ik wat problemen met bladpunten die tegen de tl's verdroogden/verbranden. Dit is op te vangen met de roosters. Misschien nog uitvogelen wat de ideale afstand tussen tl en rooster moet zijn. Al met al vond ik het zelf een leerzame kweek, eind produkt is van goede kwaliteit. Te fluffy, maar een beetje ervare kweker kan hier veel meer uithalen als ik. Ook kun je met de tl's redelijk gemakkelijk kweken. Bij Hps heb ik het gevoel dat je veel sneller moet reageren als bij tl's. Dus makkelijker kweken. Je rooster met 1 plant vol scroggen geeft wel een kick, want in deze verticale positie groeit bijna alles meteen al de goeie kant heen. Het opbinden moet met een lichtbron aan 2 kanten misschien al heel veel arbeid besparen. Foto's en afsluiting komt nog. En een nieuw project zal volgen.
×
×
 • Create New...