Jump to content

THC_15

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About THC_15

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Je kunt voor het ondersteunen van je planten ook van die nylon netten kopen kosten bijna niets maar zorgen ervoor dat de plant bijelkaar blijft verder heb ikzelf de planten onder steund met 3 bamboe stokken zodat je een sterke verbinding krijgt, anders scheuren ze idd met dit stormachtige weer. Zelf heb ik ze ook al een week of 4 in de bloei, een rode soort ruikt ook bijna niet. Ik weet zelf ook niet wat voor plantje het is maar, volgens de wietboer waar ik ze vandaan heb zijn deze speciaal voor buiten gekweekt. Jou plantjes gaan het ook wel redden denk ik. Zien er goed uit.
  2. Ik heb nu 20 planten in de volle grond staan maar door het afgelopen zomerseizoen zijn ze niet zo groot geworden als ik zou willeen en zoals ze zouden kunnen. Ze zijn nu ± 2.5m hoog en maar ± 1.5m breed ze kunnen wel een doorsnee van 4 meter krijgen zoals vorig jaar het geval was. volgend jaar nog maar eens proberen maar dan moet ik eerst mijn weilandje verder ontginnen kan ik er wat meer Kwijt, tussen de 80 en 100. krijg je een lekker opbrengstje van. Trouwens jou plantjes zien er ook lekker gezond uit.
  3. volgens mij heb je niets meer aan oogst die bevrucht is voor de verkoop. Wat ik van een echte junk hoor dat al je het niet erg vind dat de smaak wat verandert je het wel kunt roken. Je wordt er dus nog wel stoned van. Blow ze.
  4. Ja hoe kan dat nou. Je had het mannetje toch al gelimineerd of niet? Heb je nog mede kwekers in de buurt misschien die een mannetje hebben?
  5. ik heb hetzelfde maar als alles goed gaat worden dat grote toppen die toch samen gaan komen. Het is wel zo dat ze op sommige plekken open blijven dat is normaal. Vooral kleine toppen zullen gefragmenteerd blijven.
  6. ik zou willen dat mijn topptn van mijn buiten planten er zo uitzagen op dit moment. Maar ik heb dan ook nog een week of 4 a 5, en als het zo mooi weer blijft dan kunnen ze nog lekker groeien.
  7. idd wanneer de haartjes bruin worden kun je oogsten. En de bloemen die nog niet klaar zijn kun je laten zitten om nog even te laten rijpen. Ik heb van iemand gehoord dat je het beste een week voor de oogst alle bladeren eraf kan halen dan schiet je plant in de stress en gaat hij de bloenen nog even extra voeden zodat ze nog groter worden. Dit komt omdat de plant dan weet dat zijn einde nadert en zal dus een overlevings poging doen. Ik ga dit zelf ook proberen dit jaar, hoop dat het idd werkt.
  8. Steve als je buiten kweekt en dan bedoel ik ook echt buiten op een wijlandje ofzo, moet je de plant altijd de eerste weken beschermen door er een beetje kippegaas omheen te zetten er kunnen namelijk ook konijnen komen die eens lekker willen smullen van je plantjes. wanneer je plantjes een beetje body hebben kunnen de korfjes er weer om weg anders groeien ze er helemaal in vast.
  9. lekker plantje hoor. komt nog wel een lekker voorraadje vanaf denk ik. Maar 7 dagen verduisterd is wel razend snel zeg.
×
×
  • Create New...