Jump to content

Rockfort

Full member
 • Content Count

  962
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rockfort last won the day on February 2 2018

Rockfort had the most liked content!

Community Reputation

213 Goed

About Rockfort

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. Hallo luitjes, Long time no hear. En daar had ik een persoonlijke reden voor. De kweek is wel gewoon door gegaan, en word vandaag geknipt. Ik ben niet tevreden over deze planten, het weegt haast niks. Ik wil wel foto's plaatsen, maar ik kan niet in de gallery komen, server error 500 of zo iets. Wel ben ik blij met de hoeveelheid hars dat er op de bladeren zit. Kennis heeft de zelfde stekken, maar dan onder 600 w HPS, en die hebben minder hars dan deze. Greetzzz Deze pagina werkt niet www.wietforum.nl kan dit verzoek momenteel niet verwerken. HTTP ERROR 500
 2. Ik ben zelf ook tevreden met het aantal toppen wat erin komt. Nu hopen dat ze ook lekker dik en hard worden. De tripsen zijn er nog wel ja. en ik zie er af en toe een, maar ang niet meer zoveel als het er waren. Hopelijk geeft dat niet teveel problemen. Greetzzz R
 3. Ik denk dat dat nog te vroeg is, er zijn nu 3 weken zichtbare bloei om. En als de kleur er niet komt, noem ik het superbud :-) @ lostchild. Ik kan voor de volgende ronde AMG stekken testen. Die zou goed zijn als pijnbestrijding. En als ze bevalt, ga ik daar zelf stekken van maken. Ik heb een propegator 2x 55 wat T-neon 5500K stekkengel ED. Dus dat komt wel goed. Zo, nu een paar foto's na 3 weken bloei. Het is een toppenfestijn geworden, en ik ben heel tevreden met wat ik zie, en ruik. Met de EC zit ik op 1,5. en PH op 5,8. Temp overdag tussen de 26,5 en 27 graden, LV tussen de 40 en 45 % Vrolijk Pasen.
 4. voor een 75% indica groeit ze goed in de bloei. Wat me wel opviel, en wat jij ook al aangaf. Is dat er verschillende geuren vanaf komen. IK kan wel aan de stek zien van welke moederplant ze komen. Met het verschil dat van de plant waarvan de internodes langzamer waren, dat in de bloei goed hebben gemaakt. De dames beginnen nu ook sterker te worden, Want ze moeten veel gewicht gaan dragen (hoop ik) Heel af en toe zie ik hier en daar een volwassen trip, die ik dan maar kapot knijp. Eergisteren wel nog een foorwants gevonden, die vond het leuk Dracula te imiteren en in mijn nek te bijten. Alleen heeft die dat niet overleeft, helaas. Hoogte verschil is er ook, tussen de kleinste en de grootste plant zit bijna 10 CM. Dus moeten de kleine een opstapje krijgen. Maar ik ben zeker tevreden met het verloop tot nu toe.
 5. @oude rocker. Omdat ik al genoeg met zaad heb lopen klooien. Het was wel de bedoeling gewoon zelf stekken te snijden. Maar omdat ik te weinig ruimte heb om het goed te doen, en omdat ik heel moeilijk kan lopen. Laat ik het aan iemand anders over. @Xaim, de geur die ik nu kan ontdekken, is een mix van de 2 smaken die je daar opnoemt, kruidig met een vleugje limoen. Ik ben ook erg tevreden met de dames. Het ontwikkeld zich goed en snel.
 6. Ik zal morgen proberen een foto te maken als ik ze water geef.
 7. Als dit een goed voorteken is, ben ik helemaal voor Xaim. Het zou iig een plant moeten zijn met goede opbrengsten. Ik ben echt benieuwd hoe het zich verder ontwikkeld onder dit ligt. Van trips is nog heel weinig te zien, maar ze zijn er nog wel helaas. De groei is er nu bijna uit, en ze zijn tussen de 60 en 65 cm geworden. Er zal nog wel iets bij komen. Maar niet veel meer denk ik. De ex moeders zitten op 120 cm.
 8. Ja dat is normaal dat die er komen. Maar ik heb ze nog nooit gezien binnen 14 dagen zichtbare bloei. De dames beginnen ook al lekker te ruiken. Het is net of alles vlugger gaat.
 9. Over okselhaartjes gesproken, Er zijn er veel die al dat bolletje hebben gemaakt. Nu snap ik er helemaal niks meer van.
 10. Dat bedoel ik, de dames hadden die okselhaartjes al voor de lamp op 12/12 ging. Ik tel zichtbare bloei zo gauw er witte haren te zien zijn.
 11. Ja oude rocker, ik was mezelf ook al aan het afvragen of dat niet wat vroeg was. 12 hooguit 13 dagen zichtbare bloei. Ff snel een betere foto gemaakt. Heb er wel 20 pogingen voor gedaan.
 12. Ik denk dat ik niet veel te klagen heb Xaim. De tripsen zijn duidelijk minder, maar of de wantsen nog leven weet ik niet. Want ik zie er geen een meer. Dag 12 zichtbare bloei. En gewoon wat fofo's van de dames. Jammer dat de foto is mislukt, er zijn al heel wat trichomen aanwezig.
 13. Ik kom naast oude rocker zitten, en kom je ook volgen. Cu6 met deze rondes.
 14. Suc6, Ik volg deze natuurlijk ook.
×
×
 • Create New...