Jump to content

jaappaap

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About jaappaap

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. helemaal met coco eens. daarbij; die "mocro's" die kwamen rippen EN die kansenparels die brave burgers overhoop knallen bij overvallen op juweliers hebben zich beiden in die situatie GEPLAATST. waar Lau G. vast nog liever de afwas stond te doen dan te moorden werd hij in de positie gezet waar hij moest kiezen uit 2 kwaden, terwijl hij als het niet aan de "slachtoffers" had gelegen die niet aan de orde waren geweest. de slachtoffers van de juweliersmoord zijn daarentegen WEL slachtoffer in plaats van rund dat met vuurwerk stunt. bij deze mijn vonnis; -voor het vermoorden van daders ontvangt de verdachte Lau G. een celstraf van zegge 11-13 jaar en een half uur taakstraf bij justitie. -voor het vermoorden van een ondernemer die de ochtend dat je hem vermoorde om een paar glimsteentjes nietsvermoedend naar zijn werk ging, om daar door u vermoord en beroofd te worden, ontvangen sandro G, Ziya B. 6 uur taakstraf met een schep en daarna een kogel afgevuurd door Lau G. de wereld op zn kop; je vermoord iemand omdat je beschermd wat van jou is = levenslang. je vermoord iemand als collateral damage terwijl je zijn kapitaal en inkomen probeert te stelen = 13 jaar d66 logica, ze mogen het steken waar geen licht doordringt.
  2. ladies and gentlemen, we got em!! wat een gigantische victory! nu blij? ondernemers moeten nu eenmaal stuk in dit land tegenwoordig... komt een gigantische kweker bij een growshop, kennen jullie die mop? nee want die kwam er niet! ze willen in nederland de onderwereld blijkbaar zo proffessioneel georganiseerd hebben dat ze vanzelf een eigen cao krijgen en belasting gaan betalen, want ook dit werkt de broodkweek alleen maar in de hand. en inderdaad. de echte misdaad(inbraken, verkrachtingen, andere misdaad MET een slachtoffer), daar doen we niks aan. sterker nog; we veranderen de definities van misdaad en doen of we de problemen doen afnemen. dit kabinet moet echt het beste sinds de 2e wereldoorlog zijn, anders kwam het hier nooit mee weg.
  3. het ergste vind ik nog dat ze gewoon weer de grootste waren met de ps2015. hoe dan? die minerva uitvreters willen slechts power, power en power... ze hebben er soms zelfs dagdromen over op de roltrap. maargoed, hij verdraait feiten en dat is erg, er zit nog een VVD biggetje dat vooral slaapt na de veel te royale lunch met idem drank in het EP, en als hansepanse vretertje wakker wordt herstart hij de koude oorlog met de woorden "we have won, we have won", om omeuuhhhh ivo maar een keer in perspectief te zetten.
  4. of je kunt misschien bloeiende anjers of een andere bron van ethyleen introduceren. zegmaar een omgekeerde sts(anti ethyleen) behandeling. al weet ik niet of dat nu nog helpt. het zou wel super zonde zijn zeg, ik vind het ontzettend mooie planten. ze doen qua bouw ook niet erg mannelijk aan... hoe dan ook, veel geluk hiermee!
  5. ok, daar ging ik even niet van uit, sorry FoolOnTheHill... de 6 oudste ak zijn inmiddels mooi donkergroen geworden, maar raar dat er nog maar 1 is met 7 vingerig blad... wel bloeien ze al terwijl ze pas 35cm zijn, dit zal wel komen omdat ze een beetje op verdomhoekjes hebben gestaan op andere potten waar ik ze dagelijks van moest lostrekken omdat ze steeds vastwortelden. het was immers alleen om te testen of het wel echt fem autos waren, en heb voor de rest nooit echt om hun welzijn gegeven heheh.
  6. FOTH, ik denk dat je me misschien op een andere toon leest dan ik het bedoel. je trekt een conclusie die niet te vinden is. ik beveel helemaal niks aan, en al helemaal niet enthousiast. heb slechts mijn bevindingen tot nu toe opgeschreven en geen enkele aanbeveling gedaan, niet eens laten vallen of ik er zelf tevreden over ben nu ik het zo teruglees. daar kan ik me ook niet zinnig over uitlaten door gebrek aan vergelijkingsmateriaal. en trouwens of iets goed kiemt of niet zegt niets over kwaliteit aldus jullie, het blijft natuurlijk lekker als het uitkomt, ook al zegt het niets over wat voor plant er uit komt. het was mijn inziens gewoon een minpunt geweest als het niet zo kiemde als beweerd werd, klaar.
  7. heb daar bij hy-seeds net voor die nieuwe growshopwet ook nog snel even 100 ak47 autofem en 30 NL autofem gehaald. was een hele rit, maar sommige dingen doe ik liever niet per post. deed eerst een testje (om te kijken of het wel echt bloeide op 18/6) na 1 dag in een beker vijverwater hadden ze alle 6 al een worteltje. ik ben geen expert als sommige, maar ik zie er volgens mij wel echt verschillende pheno's tussen zitten. de 2e run die ik zette voor in ieders achteruin toonde me dat de northern lights er iets langer over doen, ook al waren dat mooiere en grotere zaadjes. daar staan er nu 5 van de 6 van boven de grond en hadden er pas 2 een worteltje na anderhalve dag. van de 30 nieuwe ak's staan er nu 26 die calimero af zijn en hebben al beste eerste 1vingerbladen van ongeveer 3-4 cm terwijl ze pas 5 dagen terug in een koppie water werden gegooid. 3 zijn aan het opkomen maar dat lijkt nu een beetje gestagneerd. tenslotte is er eentje waarvan ik nog niks zag, die heb ik vandaag gekraakt maar verwacht er niet veel van. de 6 die ik al had staan laten in ieder geval al een boel bloeiharen zien en ik denk dan ook dat dat autofloweren wel snor zit. al met al kiemt het beter als ik gewend ben van de sensiseeds; superskunk en snowryder wat me 6 zaadjes kostte voor 4 planten(ben met 1 meesterlijk plantje sts zelfbestoven zaden aan het maken, foto's volgen als ik tijd en zin heb en er achter ben hoe dat werkt ). alleen mijn omstandigheden waren ook 100%anders afgezien van de knuppel die water geeft. toen deed ik het met een 4x18w TL-D armatuur met hf vsa en wat geoptimaliseerde reflectors op een afstandje van 5-10 centimeter, nu met 3 180w leds op 130x70 op een afstand van ongeveer 50cm en toen was het 20 graden op 24/0 tegen 26 tot 18graden op 18/6 nu. de planten zijn nu minder kortgedrongen maar ik denk dat dat vooral aan de omstandigheden en soort ligt. groet, JaapPaap
  8. Bij hy seeds ook al, ben blij dat ik vorige maand nog even met bulkkorting heb kunnen scoren voor al mn maten... Bedankt voor weer een ongemak opa ivo! Vergeet je niet dat je morgen niet naar je werk hoeft? Power, power euh power!
  9. Gewone Waternavel Waternavel wordt vaak gebruikt als een groen ondertapijt tussen de hoge verticale planten. Het plantje is in staat om zware metalen uit het water te verwijderen en bloeit ook nog eens met leuke witte of rode bloempjes. er zijn wel meer snel groeiende plantjes die dit doen. maar geen van allen(ook waternavel) verwijdert echt iets. zware metalen worden ingekapseld als het ware, en worden dus alleen verwijderd door snoeien of verwijderen. even teruggezocht uit de tijd dat ik een plantenfilter aanlegde voor mn visjes...maar als je nog in de gelegenheid bent gewoon laten vervangen uiteraard... dit hoort niet in een thuis en is symptoombestrijding. achterlijkeharry boven me heeft veel gelijk!
  10. mijn excuses voor het ophalen van een oud topic ik heb dus zoals Bastet stelde de AVB van Chrysal weten te bemachtigen MAAR(!) met hoeveel ml/l moet je eigenlijk beginnen? DJ BROERTJE en FOOLONTHEHILL gebruikte LD, het gebruik daarvan is me duidelijk maar is dat gewoon hetzelfde spul? het is beide een oplossing, maar LD is naar ik lees iets van 3% en op mn flesje van chrysal staat: -werkzame stof:zilverthiosulfaat -gehalte: 98,7%(!!!!!) ook is het bedoeld om bloemen langer goed te houden oid, niet echt wat ik ermee van plan ben... je mengt het door gewoon water en je mag snijbloemen 4 tot 72 uur in een oplossing van max 2ml/l oftewel 1:500 zetten. kan ik hieruit opmaken dat ik dit spul gewoon met 1:500 moet beginnen te spuiten en elke keer iets sterker moet gaan? het lijkt me dat gewas, wortel,stam of blad, beide ongeveer bij dezelfde concentraties last krijgen van verbranding. dit is slechts mijn onderbuik aan het woord, corrigeer me wanneer ik fout zit. ik hoop dat er hier iemand meeleest die het goedje kent. ik zou er van balen als ik dit niet kan gebruiken... ik wil tamelijk snel mijn schitterende superskunk autoflower gaan bespuiten aangezien ik nu een supermooi plantje heb.waarbij ik vandaag de eerste bloeiharen zag een vriendelijke groet, JaapPaap.
  11. 29 lentes jong, lees hier heel wat, alleen nooit ingelogd eigenlijk. ik begin met een project om femzaden voor buiten te vervaardigen, voor vrienden voornamelijk. heb al vaker buiten gekweekt en soms binnen afgebloeid (provisorisch onder een aantal 35watt cdmt lampjes bijvoorbeeld). ook eens een kweekje gedaan in een 240x120 tentje met 2x600 watt son-T bij iemand, maar ben geen serieuze zakenman zegmaar... heb een achtergrond in zowel de tuinbouw en sterkstroominstallaties en heb op de een of andere manier nog steeds een fascinatie met zekere plantjes. dit ondanks het feit dat ik al een jaar of 11 niet meer blow ben nu bezig 2 kleine verborgen hokjes te maken, voor zaden maken en voorgroeien. als ik ooit een nieuw woningkje kopen kan komt er heus wel een tentje/spiegelzaal, maar voor nu wordt het meer een buitengebeuren. ik zal voornamelijk biologisch(sannie) gaan kweken afgezien van de pot silver thiosulfaat(sts, avb) waar niet echt een goed alternatief voor is en toch niet geconsumeerd word. ik zie jullie in de forums
×
×
  • Create New...