Jump to content

riesje

Full member
  • Content Count

    1,777
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by riesje

  1. Hergebruik van groeimedium........................... Heb er ervaring mee. Van aarde mengen met kleikorrels , alles van Ecostyle (bloed en beendermeel mearl , vinassekali om op te waarderen. Ouwe aarde jaartje bewaren en na opwaardering weer in zetten.............. De compostmaker van Ecostyle heb ik ook al eens gebruikt om door de aarde te donderen. Je hoeft echt geen speciale aarde te hebben om toch leuke resultaten te boeken. Ff ontopic...........Ik denk dat je idd beter de boel kunt gaan intensive caren. Wie weet.
  2. Ik ben toch wel huiverig voor steenwol!!!
  3. Ff onder mijn tweede account. Mooi hé?
  4. Das een mooi compliment ,sannie.Dank je Maar zie jij ook die overvoedingverschijnselen?
  5. Ietsie meer kijkvoer voor de fans. Dag 39 bloei. Niksie afzurie doen. Keertje alleen water gegeven.Zie laatste foto waarom!!
  6. Zow , mun ouwe account weer gevonden!!
  7. He Esmie ..............................Wie is de Haan?
  8. riesje

    Paypal Leafman...

    Ideal is een goed vervanger toch?
  9. Ik heb da knjippie al achter de rug. Zonder bier.
  10. Yo suffie.Gefeliciteerd met je verjaardag~!
  11. Aan jezelf , suffie!!! :)Antidepressiva helpt hoor!!!
  12. Idd , als ritger dat zou willen doen.............................zou toppie zijn .Altijd welkom zulke info.
  13. Zei tie nou u tegen me??? Tis me ook wat he? Iemand weet iets meer dan de ander en gelijk word ie met de grond gelijk gemaakt. Of snappen sommigen het niet ? Das ook vervelend hoor................
  14. Dat gaap................beter voor je!! Jij kraamt alleen maar onzin uit ,pieleplukkert!! welterusten.
  15. Afghaan is toch 100 % indica??? Ik denk dat deze meneer ritger best weet waar ie het over heeft!!!
  16. Juist , dr Livingstoned en wat hebben we nodig voor hash????
  17. Nepal? Overdag snikheet , des nachts ijskoud?? Een van de vele theorieën is de bescherming van de plant d.m.v. de harsen!!! Klinkt mij het meest plausibel.
  18. En daar hebben we de eersteeeeeeeeeeeee............. Ergens op wijzen ,oke!!Op een normale manier................. Trouwens wel tof dat je weet dat je een schuurdeur hebt.
  19. Er zijn hier idd wat luitjes met een bek as een schuurdeur ,maar als je ze vraagt hoe oud ze zijn ( meestal niet nodig want je ziet het aan de schrijfstijl en de woordkeuzes) zijn ze 17 met 10 jaar kweekervaring!! Deze jongens weten het allemaal zoooooo goed .......................!! Zijn net een paar maandjes op het forum te vinden en gaan dan de nieuwtjes , wat ze zelf ook nog zijn , vertellen wat ze moeten doen en wat ze niet moeten doen!! Alleen hier om vind ik het een goede zet van de heren admins dat ze nu toch gaan selecteren. Esther , zet em op!!!
  20. Ben ik ook voor!!! Die aanval op mijn persoon neem ik voor lief,suf!! En 5 gram voor eigen gebruik per dag ,is niet genoeg???
  21. riesje

    Idoser

    Dit is iDoser. Het simuleert de effecten van drugs via geluid. Dit is een Drugs Emulator Wat heb je nodig : Leg je hoofd op een kussen en doe een deken over je hoofd ofzo, TOTAAL GEEN AFLEIDING, anders werkt het niet !!! Goede koptelefoon/oordopjes MOET je hebben!! Luister de hele dose af als je effect wilt! Halverwege stoppen heeft GEEN nut! Een goede stemming bij sommige doses Zet je geluid op een aangename hoogte, niet te hard! Probeer de geluiden te analyseren en verwerken Concetreer je volledig op het geluid. Meerdere doses achter elkaar (met minder dan 2 uur tussentijd) heeft GEEN nut. er zitten drugs bij waaronder: heroine, crystal meth, marihuana, paddo's waarbij de trips worden geemuleert. En nog vele meer.
×
×
  • Create New...