Jump to content

search

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About search

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Ik heb geen idee van de soort, maar weet wel dat ik voor regulier zaad ga!
 2. Inmiddels is alles al een tijdje geoogst. De opbrengst van de eerste plant lag ongeveer op 130 gram, de +- 50 zaden die erin zaten buiten beschouwing gelaten. Van de tweede plant heb ik maar zo'n 15 gram gehaalt, al de rest was meer zaad dan wiet. Ik ga er wel hasj van proberen maken aangezien de plant wel redelijk wat harsen heeft. Al bij al toch wat tegenvallende oogst.
 3. Idd indoor kweken mag ik niet en heb ik ook niet echt zin voor.. Nog 2 weken kan ik wel aannemen, 3 weken lijkt me té lang. De planten zitten tenslotte momenteel al aan 8 weken effectieve bloei. En deze soort zou normaal zo'n 8-9 weken moeten. Grtz
 4. Enkele dagen geleden uit nieuwsgierigheid een klein topje eraf geknipt, vandaag vond ik er 3 zaden in. Zijn deze bruikbaar? Volgend jaar ga ik in ieder geval voor regulier zaad!
 5. Langs de ene kant ben ik heel tevreden over female seeds, maar ik weet nu niet of mijn tweede plant er met regulier zaad ook zo raar had uitgezien. Ik twijfel dus nog, maar voorlopig denk ik aan regulier zaad en vroegtijdig verduisteren om het geslacht te bepalen. Als ik opnieuw voor feminised - female ga koop ik zeker terug bij female seeds, grapefruit lijkt me leuk en is ook effectief "female" en niet "feminised". Jouw planten zien er ook goed uit, beter dan de mijne.
 6. Ik bedoelde eigenlijk nog minstens 2 weken, als ik ze langer kan laten staan (zonder toprot etc.) zal ik dit zeker doen. Ik hoop dat de toppen tegen dan toch nog wat dikker worden. Kga hier als de oogst nabij is regelmatig foto's posten zodat jullie je mening kunnen geven over het al dan niet omhakken.
 7. Mooie planten, en dikke toppen! Ik ben jaloers...
 8. Als je een soort hebt die 8-9 weken moet bloeien, maar het weer zit in september zo goed mee dat je die bvb. tot de 10 week kan laten staan. Zou jij dan aanraden dit te doen? Ook rekening houdende met de kleur vd haartjes natuurlijk..
 9. Bedankt voor je reactie. Ik denk niet dat die er nog door komt, ik ga er wel iets kunnen afhalen maar zeker niet zoveel als van de andere plant. Ik laat deze in ieder geval een weekje langer staan.
 10. Ok, ondertussen zijn de planten ongeveer aan de 6de week van de bloei bezig. Ik ben best tevreden van 1 plant, alleen zijn de toppen nogal aan de kleine kant wegens het slechte weer de laatste tijd. Met de tweede plant daarentegen is iets ernstig misgelopen, de toppen zijn verre van compact. Erger nog: er is alleen blad te zien met enkele witte haren ertussen en hier en daar iets dat op wiet zou moeten lijken. Als iemand een idee heeft wat hier misgegaan is hoor ik het graag zodat ik volgend jaar niet dezelfde fout maak. Ik post hier binnenkort een overzicht van de kweek, de rest van de foto's zijn offline omdat ik de webspace nodig had. Ik hoop alvast op 3 weekjes goed weer...
 11. Gok het droge gewicht van de opbrengst, en win een jaarvoorraad versgebakken lucht! Ik gok - hoop 300gr.
 12. Ik geef trouwens sinds 1-2 weken bijna dagelijks terra flores.
×
×
 • Create New...