Jump to content

Propegator

Full member
  • Content Count

    705
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Propegator

  1. Het gaat redelijk, ze staan onder 19 uur licht, ik heb geen haast. Wat foto's met de 18-55mm lens van de voortgang en opstelling. De roottainers zijn wat verder van elkaar af gezet zodat straks het blad elkaar ''nog'' niet overlapt en ''opgehangen''' om te kijken of de wortels die inmiddels onder de roottrainers uitkomen ook uitdrogen. Heribei x Chemdawg 2x links en Heribei 2x rechts 27-03-2015 De rechtse Heribei blijft wat achter vergeleken met de rest en de blaadjes staan wat omhoog....zal wel bijtrekken. Heribei 27-03-2015 De andere 3 Heribei met ook 1 achterblijvertje (links) Heribei 27-03-2015 Volgende update weer even wat foto's met de Macro lens.
  2. AutoCad een ramp, nooit toch? Heerlijke nummertjes inderdaad! Hier mijn favorietjes.........(whazzup met het plaatsen van youtube links? geen image meer zichtbaar?) Eerst maar een ode aan bobby: Doorgaan met wat reggae Thai!: Door naar (Sweet) Amsterdam, chillen met opa.... Dan aan de sensemilla........met black uhuru....en ja dit klinkt nog beter op vinyl
  3. Ziet er veelbelovend uit die plekken....! Hier nog wat motivatie......(humor) https://www.youtube.com/watch?v=fkcPqUXJ1D4 @ Hack......Over meer en meer bebouwing, dat is waar ......er wordt wel geprobeerd 1 en ander in stand te houden of te verbeteren qua natuur, flora en fauna. EHS en Nature 2000 zijn hier voorbeelden van, vandaar soms leipe acties om natuurgebied te creëren en/ of bepaalde stukken land te laten veranderen in moerasachtig gebied. Hierbij komen ook nog de deltaprogramma's ''meer ruimte voor de rivier'' en aangewezen bergingsgebieden voor in het geval van zeer intense buien. Blijkbaar helpt het weinig. http://nl.wikipedia.org/wiki/Ecologische_hoofdstructuur Haha, kan het niet beter verwoorden. Ik dacht dat jij een Johnny in Spanje waren op curcus...
  4. Bedankt voor alle feedback iedereen, had ik niet verwacht, ook een aantal mensen aan het denken gezet blijkbaar. Dit jaar vrij weinig buitenkweek. Maar ga het apparaat zeker proberen in de verdere toekomst!
  5. Achterlijke, weet jij of de inhoud van die korrels/ organische voeding voor sier en moestuin anders zijn dan voor die kilo verpakkingen die ze verkopen voor rozen, hortensia's en coniveren etc.? En zoja wat is anders qua samenstelling?
  6. Het was maer een vraag......op die verpakkingen staan namelijk exact de zelfde inhoudsbeschrijvingen en betwijfel ten zeerste of de samenstelling van de korrels anders is. Kan lastig uit lijkt me met pakken 0.89 euro de kilo. Denk dat ze hetzelfde met korrels doen als met ''potgrond'' voor rozen, hortensia's etc., allemaal dezelfde meuk. Maargoed bewijs heb ik niet...blijkbaar heb jij de waarheid wel in pacht.
  7. Betwijfel of de inhoud van al deze pakken granulaat verschillend is, volgens mij alleen de verpakking. Heb namelijk net die voor rozen en hortensia gekocht, wharghh.
  8. Ohh die heb ik ook wel hoor, positieve vibes....en zie zeker wel het nut in van wietforum, onbetaalbaar, het was een ideetje.....zeg niet dat het ene beter is dan het andere.
  9. Als je een database wil aanleggen, zal ik toch echt een aparte site, wat mijn part wordpress (dat kan iedereen) gaan maken met een langetermijn gedachte (alles goed back-uppen natuurlijk), dit heeft mijn inziens meer zin dan topics waar foto's langzamerhand in verdwijnen etc. Maargoed, dit kost wel een beetje geld, én tijd. Moet je echt leuk vinden om wat werk in te stoppen. Dank voor je redenatie Maas, dacht al dat je hier op doelde, zal is goed letten op dat 3 vingerige blad..... Gezien ik de eerste malen de spot toch wat vaker zal bezoeken om ze de eerste weekjes door te helpen en slakken te weren. Vorig jaar heb ik het ook gemerkt inderdaad, dat een veel later gepote plant een extreem vroeg gepote zwaar voorbij schoot in juni/juli/aug. Maar, ik naar de action aan de hand van de tip van Wally THC...., 2 x 0.89 Euro betaald. Verkopen drie soorten ''kippenmestkorrels'', met allemaal dezelfde inhoud. Ze hebben ook nog een ''coniveren'' versie. Het ziet er vrijwel hetzelfde uit als de ''farmers house'' kippenmestkorrels. Wat ze bedoelen met '''dit product bevat mest, (categorie 2)'' weet ik nog niet. Vinden de wormen vast lekker...... Update volgt bij het volgend stel bladeren of de volgende internode, geef de zaadplanten alleen water mee....
  10. Mee eens, rook wel eens een joint met die vloei van ''green go''....ik vind het niet verkeerd, beetje het blunt idee. http://www.vloei.net...vloei-50-stuks/ Maar eigenlijk rook je gewoon FSC goedgekeurde pulp.....o.a. hout dus:-)
  11. ChemDawg x Heribei 23-03-2015 Aankomende week ergens in de avond na de spot, om in het schemer/donker gaten voor te bereiden (voor voeding dus even langs de action) en exacte plek van planten beslissen, in groepje van 2x3 of her en der 1? Volle maan duurt nog even. Volle maan 4 april 2015 14:07:21 Ik wil de planten het liefst enigszins laag houden om kans op ontdekking kleiner te maken, dus ik ga ze toppen bij de vierde internode tijdens de voorgroei. Overdag naar de spot wordt lastig, niet onmogelijk maar ook i.v.m. ontdekking ga ik liever avonds, brown dirt warrior modus on.....Het is een grappige guerillaspot, als het eenmaal staat kan ik bij het bezoeken van de spot namelijk eerst goed bekijken of er mensen in de buurt zijn of niet, geeft wel een chill gevoel. Zoals jullie merken kriebelt het....
  12. Een kaskweek, wat vet! Ik hoop dat je een mooi fotoverslag gaat bijhouden. Al een idee welke soort je gaat zetten?
  13. Doe ik, ja ik zie af en toe creatieve/mooie dingen voorbij komen, straks gaan ze nog in de bomen kweken:'' they broke free...! Heribei avonds 21-03-2015
  14. Wat is je plan dan Johnny? Met dakje erboven moet je er denk ik juist vaker heen i.v.m. water geven? Ik ben benieuwd naar iedereen zijn ervaringen aankomende zomer op guerilla met autoflowers, volgens mij het eerste keer dat de mensen in de guerillacorner die momenteel actief zijn er vrij veel gaan zetten. Denk dat het gaat tegenvallen als je bomen gewend bent, aan de andere kant ook veel voordelen...We ll see, kan niet wachten op mooie veldfoto's.
  15. Dank je, die camera's zijn leuk speelgoed, dat is zeker... Vroeg weet ik, maar dat komt doordat ik binnenkort naar het buitenland ga, zie eerste post. Kan je uitleggen waarom het beter is voor buitenplanten onder ''natuurlijk licht'' te (voor)groeien, bedoel je hiermee liever helemaal niet onder een lamp? Dat van die stress snap ik nog als ze onder de lamp weg komen en je ze gaat poten.... maar ik vraag me af of die stress opweegt tegen de voordelen van die lamp, namelijk dat de plantjes naar mijn idee wat sneller en vooral met de internodes lekker kort op elkaar groeien. Let wel ik ga ze in deze situatie over plusminus 3 tot 4 week poten, dan lijkt het me beter iets sterkere planten te poten met wat stress dan redelijk sprieterige planten......of zit ik hier fout?
  16. Goede middag mensen, schuif allemaal lekker aan. Ik ga proberen de Chemdawg x Heribei ergens een plekje te geven in de tuin bij wietvrienden, wellicht kan ik er een weekje of twee extra bloei uithalen door vroeg evt. rot weg te halen. Stiekum hoop ik nu eindelijk op een middelands zee klimaat in NL, we gaan steeds meer die kant op gezien het laatste decennium niet waar? Ja, ze weten het leuk te brengen bij alle zaadbanken, klopt bij bijna allemaal niet in Nederland. Ik vind het raar/ jammer dat er niet 1 overzichtelijke website/database/doorverkoopluik is waar alleen de werkelijk zichzelf bewezen buitensoorten voor Nederland op staan mét de juiste data en gegevens etc. Ik heb het gevoel dat de buitensectie vaak op de tweede plaats komt. Hier zou men bijvoorbeeld alleen de goede Canadese, Deense soorten (waarmee toch veel mee gekweekt wordt op dit forum), maar ook soorten op kunnen zetten van zowel bekendere als minder bekende zaadbanken die wél redelijk tot goed werken in NL. Misschien een leuk hobbyprojectje voor de toekomst....dan kunnen we het ook ''real keepen'' Inmiddels een ander lensje erbij gepakt. Namelijk een Sigma 150mm 1:2.8 (APO MACRO DG HSM) om precies te zijn, ik snap het wel maar begrijp het niet, wel dichterbij gekomen. Met statief fotograferen is wel een must....anders echt niet te doen. Morgen nog even een andere lens proberen, ook is uitzoeken hoe er mooie budshots gemaakt kunnen worden, meen dat er een topic over was ergens op WF.... Heribei ontkiemen ochtends 21-03-2015 De natuur is mooi, inmiddels zijn alle plantjes- of moet ik zeggen alle zaden boven gekomen ........
  17. Zie wel wat er wat gebeurd met de Heri x Chem, de Heribei biedt in elk geval wel perspectief. Als ze zulke compacte toppen heeft als men zegt moet het een eind kunnen komen met in het gunstige geval 6 week bloei. Ben benieuwd wat de zomer ons brengt.
  18. Mooi zo, goed bezig. .Je bent niet de enigste die al begonnen is ..... Veel geluk.
  19. Ergens in een donker hol in NL........ Onder een lampje....... Beginnen wat Heribei plantjes op te komen. Het is de eerste generatie die zonder Opstelten van doen heeft, dat moet een goede start zijn. Heribei ontkiemen 20-03-2015 Morgen eens dichterbij komen met een macrolens.
  20. De tabs van Sannie voor wat het waard is...... De zaden lieten vandaag allemaal een worteltje zien. De fotolens 18-55mm bevalt me, zowel voor close ups als gewone shots prima, ben in de beginners fase dus lekker aan het spelen met ISO-waardes / licht etc. Heribei ontkiemen 19-03-2015 En ook de ChemDawg x Heribei zijn uitgekomen..... ChemDawg x Heribei 19-03-2015 Ik ben blij dat ik nooit binnenkweek, in een kleine woning als deze niet handig. Net de energiewacht spontaan op bezoek om de CV-ketel te checken, ze mogen van mij binnenkomen, had de voorgroei lamp nog net niet hangen. De zaden zitten inmiddels in de grond en staan voor het raam en gaan vanavond onder de lamp. De boel nog even een beetje ingewaterd, nu wachten tot ze bovenkomen.... Het is een heerlijk lente weertje, ik stap zo op de fiets om een site-visit en grond survey te doen, schepje gaat mee dus. Zal hier en daar even wat foto's schieten.
  21. Ook nog een aantal Tabs van Sannie gevonden, die gaan ook gebruikt worden.
×
×
  • Create New...