Jump to content

zonnetje

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zonnetje

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. als mijn tabak te droog is gaat het weleens knetteren maar ik heb eigenlijk nooit een knal gehad. vaag joh
  2. je moet 18 zijn om een coffeshop binnen te mogen. wat bedreft die zakjes, wil je alleen de zakjes kopen of ook met inhoud? als je gewoon de zakjes wil hebben hoef je niet persee naar de shop te gaan.
  3. ik rook meestal zo'n 4á 5 jointjes per dag. ik begin als ik thuis kom van mijn werk en dat zo over de dag verdeeld. hoeveel ik moet roken om tot mijn max. te komen zou ik niet weten. nooit uitgeprobeerd eigenlijk.
  4. ja dat begrijp je goed. ik had paddo's gerookt. en nee, ik had eigenlijk geen vraag. ik vond het alleen raar dat ze daar wiet en gedroogde paddo's gewoon verkochten. en dat wilde ik even kwijt.
  5. ben gisteren met een paar vrienden naar amsterdam geweest. wij een growshop naar binnen om voor een nieuwe lamp te kijken en stekkies, zeggen die vrouwen daar dat ze die niet hebben. ze zeiden dat het verboden is om stekkies te verkopen. maar het gekke was nog dat ze er dus wel gedroogde paddo's en ook wiet verkochten. ik dacht dat dat juist niet in een growshop verkocht mag worden. maar goed. wij wilden die paddo's natuurlijk gelijk nemen maar het begon te regenen. lekker aan de kant met de auto langs het water gaan staan. eerst een gedeelte gegeten en de rest op gerookt. nou nou nou zeg. was dat ff lachen. hahahahahaha. we kregen een ongeloofelijke lachkick met z'n vieren. en nog vet blowen erbij natuurlijk. ik had zelf heel de tijd het idee dat we aan het varen waren. en de kleuren waren aan het veranderen en vervormen. het was allemaal wel erg leuk maar mijn lachen wilde maar niet op houden. vrij iritant vond ik zelf. ik ben zelfs even de auto uitgegaan om een stukje te lopen en wat af te koelen. dat heeft wel geholpen. nu denk ik , het is maar beter dat we het niet daar in amsterdam hebben gedaan. dan had ik al die mensen uitgelachen en waarschijnlijk klappen gehad.
  6. wat dacht je van een bakje koffie de volgende ochtend. helpt bij mij altijd.
  7. een halfje word denk ik mee bedoelt wat vroeger met de guldens 12.50 was(denk ik)
  8. dat is wel een heel leuk idee om op zo'n manier nieuwe dingen uit te proberen. ik ben zelf ook wel iemand die van uitproberen houd. ik ben dit jaar bezig geweest met het bevruchten van mijn planten. volgend jaar wil ik proberen te gaan enten. twee verschillende goeie lekkere planten nemen. in de één een inkeping maken en een zijtak van de ander er aanspalken. zo neemt de zijtak als ik het goed heb de eigenschappen van de plant erbij aan. als deze goed groeit, van de zijtak een mooie stek maken. zo créeer je een nieuw soort. (hoop ik dan)
  9. mag ik misschien weten over welke soort salvia dit gaat? kan iemand misschien de voledige latijnse naam geven? alvast bedankt
  10. zo, dat is echt kut voor je
  11. ik sta erbij en kijk hem aan hij kijkt naar mij en gaat dan staan die mooie blauwe ogen je kunt het haast niet geloven hij is van haar maar niet voor lang ze is wel bang hij gaat haar verlaten en komt met mij praten hij voelt veel voor mij daarom ben ik blij we horen bij elkaar dat is niet zo raar hij en ik, ik en hij het blijft aan en altijd voort bestaan de deurbel gaat en ik doe open ik sta ervoor en zie hem lopen op de mat lig een roos met daarachter een doos ik maak het tape los en zie een hele bos en hele bos met rode rozen dat is nog eens om te blozen ik weet niet van wie maar als ik hem zie dan zal ik hem zeggen het haarfijn uit te leggen want een man is bij mij toch niet voor lang ps: vroeger zelf geschreven
  12. ik kweek zelf veel verschillende kruiden. zo heb ik rozemarijn, lavendel, wijnruit, pepermunt en de bekende keuken kruiden. ik gebruik de keuken kruiden in de keuken natuurlijk, maar met de rest doe ik nog veel meer. je kan je eigen van binnen goed voelen door een lekkere joint te roken maar ik vind het belangrijk om mijn uiterlijk ook goed te verzorgen. daarom maak ik van mijn kruiden verschillende olién. zo smeer ik bijvoorbeeld met hoofdpijn een beetje lavendelolie erop en het is zo weg. voor elk kwaaltje een middeltje. ik ben erg geintreseert in giftige planten maar daar doe ik nog niet echt wat mee. ik moet er eerst nog veel over lezen en te weten komen.
  13. hé lieve lazlow. ik wil alleen even zeggen'ik ben echt trots op je' hahaha dikke kus zonnetje
  14. ja, ik zo gemiddelt een keer per maand. soms doe ik het weleens drie weekenden achter elkaar en dan weer twee maanden niet of zo.
×
×
  • Create New...