Jump to content

morken1

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About morken1

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Hey dames en heren! Heb 5 autoflowertjes (banana punch van dhs). Bij 2 twijfel ik of ze al geknipt kunnen worden, daar de haartjes al bruin aan het kleuren zijn, van de andere zijn ze nog spierwit. Ook gekeken naar de trichomes, naar mijn weten zijn ze allemaal milky. Zou graag om jullie expertise vragen.
 2. Super bedankt! ik wil max 400 uitgeven aan een lamp
 3. Hallo Dames en Heren, Na lang twijfelen toch besloten om binnen te gaan kweken gewoon 5 plantjes per keer. Het hok zou 2,88 bij 0,8 bij 2,4 kunnen worden, of 1 bij 1 bij 2,4. Voorkeur gaat uit naar 1/1/2,4 (toch maar 5 plantjes per keer). Aangezien ik een Noobie ben op het binnen kweken resteerde mij nog een aantal vragen.. Voordeel van LED tegenover HPS? Iemand die een goed(kope) LED lamp als aanrader heeft? Hoe de afzuiging en inlaat aan te sluiten op een slaapkamer, enige tips? Mogelijkheid tot het plaatsen van een warmtewisselaar tussen in-afvoer? Wanneer overgaan naar bloei (hoogte in cm's)? Alvast bedankt! X
 4. thanks iedereen voor de goede hulp! had wat verdorde bladeren weggehaald met een ONTSMETTE schaar, maar naar ieder blaadje wegknippen ook opnieuw schoonmaken. zat helaas ook in een gedeelte van de toppen,ruimschoots weggeknipt en deze probeer ik te water curen. helaas is de grootste plant nu ook aan het rotten, budrot. dit ook weer ruimschoots weggeknipt, en iedere keer na een bud weg te knippen ontsmet. deze is nog te vroeg om te oogsten.. houd jullie op dehoogte!
 5. haha, zal ik doen! ben al druk bezig, maar kan het vandaag niet te laat maken! morgen weer wekkertje om half 5......
 6. dit is gelukkig nog de enige.. is een andere vertakking waar ook die schimmel op zat.. deze is kwa kleur beter dan de andere. andere zijn de stigmas nog wittig en bij deze ong 60-70% bruin.. ik ga gauw kappen! thanks voor de tips:D1
 7. hallo heren! en eventueel dames! Zojuist mijn vrouwtje eens geinspecteerd, en kwam er achter dat er iets van rot/schimmel op de stam zat, wat is volgens jullie het beste te doen? thricomes zijn vrij milky. foto; toppen; hoor het graag!
 8. Dank voor de reacties! voor zover we samen kunnen zien is er GELUKKIG nog GEEN toprot te bekennen! staan onder een zelfgefabriceerd afdakje, dus ze staan vrijwel zo goed als droog!
 9. Hallo! eerder deze week heb ik mijn eigen plantjes geknipt. zeer tevreden over het resultaat. nu vroeg mijn buurman of zijn plantjes ook al rijp voor de oogst waren, heb er een paar foto's van! persoonlijk vind ik dat deze nog minimaal 1 weekje moet, weet niet wat jullie ervan denken? overigens denk ik dat het een purple haze is , maar hij zegt dat het een amnesia haze is (heeft stekjes gekocht via via). foto's ; hoor het wel!
 10. Sorry voor mijn late reactie. de plant was in de 9de week bloei, stond dat ze ongeveer 7 a 9 weken nodig had om te bloeien. 9 weken waren net niet voorbij, maar heb dr omgekapt! dankjewel haha, is me 2de kweekje! toppen hangen ondersteboven, er is 1,25kg NAT afgekomen.. wat zou er ongeveer over blijven? 5 a 600 droog?
 11. Hallo luitjes! ben Kenneth 22 zomers jong. vind het leuk om af en toe een keer een buitenkweekje te hebben, aangezien het snel groeit. vind het interessant om weer eens wat anders erbij te leren
 12. okee, ik zal jullie advies opvolgen! hartstikke bedankt daarvoor ! Ze staan in de serre, eigenlijk continue.. word je er wel stoned van zoals ze nu is of? en voorstellen ben ik inderdaad vergeten, zal ik nog even doen haha, totaal aan mijn aandacht ontsnapt.
×
×
 • Create New...