Jump to content

Qwuakerd

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Qwuakerd

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Ik ben gister nog een keer gaan scouten voor een plekkie en ik denk dat ik een top spot gevonden heb. Wat er groeid op dit moment is een goede indicatie. Op het zuiden komt er volle bak licht, en ik heb een eindeloze voorraad aan compost op een paar meter daar vandaan. Het enige waar ik nu meezit is met de stank. Om en nabij hoeveel meter van de dames af kun je de geur nog sterk ruiken?
 2. Ik wilde eigenlijk een plastic zeiltje (vuilniszak) om de kannen heen leggen en bedekken onder een lagje zand en bladeren zodat regenwater en douw terug zou druppelen in de kan. Maar ik zie dat ik dat vergeten ben te vermelden in de op.
 3. Is het zo’n perfect plan kan me niet voorstellen dat er niemand is met een goed aanvullend idee of kritiek
 4. Beste Guerilla strijders, Gezien het mislukte buitenseizoen voor mij in 2018, heb ik mezelf voorgenomen om dit jaar een helder concreet plan op te zetten, alvorens ik begin met mijn guerilla kweekje. Dit is een mooie bezigheid voor de winterslaap dacht ik zo. Ik speel al een tijdje met een aantal set-upjes in mijn hoofd. De meest concrete op dit moment is: Ik wil graag met 10 plantjes ten strijden trekken tegen de elementen, deze ga ik mooi voorgroeien in een zelfgebouwde propagator. Wanneer de plantjes volgens mij weerbaar genoeg zijn en het weer het toe laat ga ik ze naar buiten brengen. Het idee was om een plantengat te graven waar ik 25L potten in wil zetten waarvan ik de onderkant uitgesneden heb, aan de noordkant van alle planten wil ik 30L (of 40L) jerrycans gaan ingraven iets wat hoger dan de potten, in de doppen ga ik een gaatje maken en daardoor een zwart nylon koord de 25L potten in laten lopen. Het idee is simpel dit is voor de bewatering zodat ik er niet steeds heen hoef te gaan, tevens kan ik zo op een hele simpele manier voeding aan mijn dames geven mochten ze dat nodig hebben. Om dit jaar beter te draaien, ga ik ook 10 sterke zwarte vuilniszakken vullen met een mix van: 12,5L potgrond, 12,5L Cocos blok, kippenmest, hout as, en 2 wormen. De bedoeling is om dit lekker te mixen en te laten broeien tot het naar de locatie kan. In mijn hoofd heb ik nu de hoofd ingredienten om succesvol te draaien. De plek daar kan ik met de auto vrij dichtbij komen, dus het sjouwen van alle benodigdheden blijft tot een minimum beperkt. Als er nog suggesties zijn of kritiek hoor ik het natuurlijk erg graag. Met vriendelijke groet, Qwuakerd
 5. Ik heb net wat foto's geplaatst , ze zijn nu ongeveer 2 weken, oké dat ga ik proberen.
 6. Het lijkt niet echt dat ze aan het strekken zijn het lijkt veel meer dat het stammetje gewoon veel te dun is, nu beginnen er ook nog gele puntjes aan de plantjes te komen, en ik heb ze nog maar 1x een heel klein beetje gevoed met 1 op 10 met water. Het gekke is ook dat sommige zaailingen er kern gezond uitzien en sommige gewoon echt waardeloos, ik snap er helemaal niks van. Ze zitten in een karton voorgroei potje met kokos in een voorgroei bak met TL buizen op ongeveer 35CM ik geef ze water op het oog met een planten spuit, in de voorgroei doos zitten 2 gaten voor de frissen lucht. Wie kan mij hier enige tips voor geven want ik ben bang dat ze het zo niet gaan redden.
 7. Het is nu toch echt wel defcon 1 aan het worden, er beginnen er ook al een heel stel gele puntjes te krijgen, er zijn er weer een paar omgevallen omdat ze gewoon zeer slappe stammetjes hebben, en sommige zien er weer bere sterk uit. Ik heb echt geen idee wat er aan de hand is eerlijk gezegd, omdat er totaal geen consistentie in zit. Ze zitten in kartonnen voorgroei potjes met kokosblok, ze zitten in een voorgroei kast waarbij de Tl buizen ongeveer 35cm van de plantjes afzitten er zitten 2 gaten in voor de ventilatie en de frisse lucht, ze volgen een lichtregime van 20/4. Ze krijgen op het oog water als ik denk te zien dat de grond droog is besprenkel ik de grond met een plantenspuit. In de grond zat geen voeding ik heb echter wel 5 dagen geleden een klein beetje voeding gegeven met een verhouding van 1 op 10 voeding op water. Nu zijn er 3 voornaamste problemen: 1 sommige hebben VEEL te dunne stammetjes, 2 er beginnen nu ook plantjes geel te worden, 3: Na het ontkiemen, (ik heb het worteltje gezien voor het planten van de zaadjes) zijn er een paar totaal neit op gekomen. Wat doe ik verkeerd?? Dit is wel echt een dringende vraag. Moet ik er een ventilator op zetten?? Moet ik ze overpotten?? Zit de TL buis er te ver van af?? Zou iemand mij van advies kunnen voorzien?
 8. Zoals ik in een ander topic heb gesteld gaat het een beetje vaag met m'n plantjes veel zien er goed uit en een aantal een heel stuk minder. Ik ga proberen wat foto's uploaden van mijn zaailingen als ik uitgevogeld heb hoe het moet.
 9. Ja sommige hebben een lange stengel en vallen om sommige zijn kort en zien er sterk uit. En het gekke is dat het niet aan de positie van de plantjes in de kast lijkt te liggen, want er zijn er verschillende bij die pal onder de tl buis staan en ook die vallen om.
 10. Ik ben begonnen met het voorgroeien van mijn 00hachshis en nu zit ik met het probleem dat sommige omvallen, sommige zien er kerngezond uit, andere net weer wat gelige puntjes andere weer wat slapjes en hebben moeite met uitkomen. Ze zitten in een kast met 3 tl buizen en hebben een lichtregime van 20/4. Verder hebben ze laatst voor het eerst een beetje voeding gehad. Foto's volgen nog maar heeft iemand wat tips om al mijn plantjes gezond te krijgen.
 11. Al die topics heb ik al doorgespit maar ik was er niet zeker van dat het geschikt zou zijn voor guerilla autoflower. Maar fijn om te weten van wel bedankt voor de verwijzingen.
 12. Nee geen Climate controller maar we gaan het zien ik hou iedereen hier op de hoogte. Ik had wel graag wat advies gehad wat betreft ontkieming, grond en voeding keuze.
 13. Mijn spot is wel echt afgeschermd van de elementen waardoor ik verwacht dat ze niet erg gaan lijden. Hopelijk kan ik daarom ook juist de rot uitsluiten.
×
×
 • Create New...