Jump to content

Pollinski

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Pollinski

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste Wyttie, Wij verkopen KIND LED in onze winkel en willen je graag helpen. Ik weet niet of je de lamp bij ons gekocht hebt, want dat kan ik niet afleiden aan je naam hier op het forum. Maar we willen je sowieso wel een nieuwe afstandsbediening sturen en we kunnen je ook uitgebreid informeren over het juiste gebruik van de lamp. Kijk bijvoorbeeld alvast eens naar een eerdere post hier op het forum: http://www.wietforum.nl/topic/115943-kind-led-k5-xl750/ (onderaan). Mocht je nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op: http://www.bestgrowproducts.com/contact Uiteraard mag iedereen die die leest contact met ons opnemen voor meer informatie over de KIND LED lampen. En twijfel je over de aankoop van een KIND LED lamp? Kom dan gerust een keer langs voor een productdemonstratie.
  2. Hoi Verlorenhippie De mensen van KIND LED adviseren de volgende instellingen: Groei: Blauw: 100% Rood: 50% Wit: 100% Bloem (eerste twee weken bloei): Blauw: 75% Rood: 100% Wit: 100% Bloei (restant): Blauw: 100% Rood: 100% Wit: 100% Tijdens de groeifase heeft de plant vooral blauw/groen nodig (de blauwe groep dus, te bedienen met de blauwe knoppen op je afstandsbediening). Zodra je omgaat naar 12/12 zet je rood op 100%. Door de extra 'boost' rood licht (en zoals zwemvis zei inderdaad ook infrarood, de infrarood diodes zitten in de rode groep) voorkom je dat de planten verder strekken en blijven de internodes mooi kort. In deze fase kun je het beste je blauwe groep iets lager zetten (75%). Na twee weken bloei kun je de blauwe groep weer op 100% zetten om de plant tot volle ontwikkeling te laten komen. In de witte groep zitten ook de gele en oranje diodes, en de uv diodes niet te vergeten. De witte groep laat je constant op 100%, want die heeft de plant altijd nodig. Gebruik je ook de timerfuncties om zonsopgang en zonsondergang na te bootsen? Bouw je lichtintensiteit langzaam op aan het begin van je 'dag' en bouw ook weer rustig af naar volledige duisternis. Dat vinden ze erg prettig! Heb je nog meer vragen, neem dan even contact met ons op: http://www.bestgrowproducts.com/. We kunnen je alles vertellen over de KIND lampen!
  3. Ik zag dat Gorilla Kweektenten nu ook in Nederland te koop zijn: http://www.bestgrowproducts.com/gorilla-growtents
  4. Er is maar één manier om erachter te komen.... En dat is gewoon proberen. Bij de shop waar ik altijd kom zijn ze er in ieder geval behoorlijk van onder de indruk.
  5. Leon, doe jezelf en meneer Vanger een plezier en ga niet door op die locatie. Ga NOOIT door op dezelfde locatie als je gepakt bent, het is gewoon te risicovol. En zeker als er buren zijn die schade hebben geleden. Bij het minste of geringste zullen ze weer aan de lijn hangen met de snorren. Ook nog een tip voor degenen die alleen met stroomuitval te maken hebben: The Back-up. Een afzuiger met filter die aanslaat zodra de netstroom uitvalt. Kan tot 7 dagen blijven draaien, maar slaat automatisch weer af als de netstroom weer actief is. Kost wel 900 eurootjes, maar kan je een heleboel narigheid besparen.... Kijk hier maar eens: http://www.bestgrowproducts.com/Grow-Safe/the-back-up
×
×
  • Create New...