Jump to content

dropshot

Members
  • Content Count

    112
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

15 Positief

About dropshot

  • Rank
    Kind aan huis lid

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    noord ned
  1. Thnks jongens, gewoon piepschuim lijkt me geen optie omdat ik ook graag vocht buiten wil houden, betimmering van de garage is erg dun. Ik zat juist aan de panelen te denken omdat ik een dak van golfplaten heb met stalen spanten. Maar tussen de houten wand en golfplaat zit nog zo'n 10 cm ruimte die vrij naar buiten kijkt.. :-(. Dus leek het mij het makkelijkst om een soort hok in de garage te maken dmv de sandwich. De zijwanden en plafond...
  2. Dank jongens! Tmag natuurlijk nix kosten maar moet wel het allerbeste zijn... Denk dat ik maar voor de sandwich ga, waarschijnlijk het makkelijkst en anders zit ik ook met folie en hout te mieren.
  3. Hoi allemaal, Heb een nieuw hobbyplekje, alleen zit ik met n dillema. Ik heb een houten garage van 3x6, daarin een plekje maken van 2,5 x 3. Alleen hoe kan ik dat het beste isoleren?? Ik wil dan wel de hele garage isoleren omdat de rest als werkplek word gebruikt. Tussen wand en golfplaten dak zit aardig wat ruimte naar buiten, dus open. Ik zat zelf te denken aan 40mm sandwichpanelen, maar die zijn best prijzig. Alvast dank voor de reacties.
  4. Hier ook brief van te voren, 3 weken later de opnemert... Als je overdag opname krijgt gooi je toch gewoon bijv. de groep uit voor je hem binnenlaat?
  5. Zitten al mooi op het eind, binnenkort kapper!? Sterkte alvast... Ik heb ook niet zoveel plantjes maar knip alleen en dat duurt wel errug lang, dus als ik meer positieve geluiden hoor dan gaat zo'n trimmertje ook op mijn verlanglijstje. ;-)
  6. Mooimooi.... Lekker leerzaam ook. Wel errug jammer dat groene mug zn topics zijn verdwenen.... :-s
  7. De opzet ziet er leuk uit, alleen zou ik niet eerst n rondje aarde doen, want het moet er ook allemaal weer uit... Waakvlammetje ontkom je in deze opzet niet echt aan ben ik bang. Suc6 met bouwen! Ik ga begin voorjaar ook n zelfde soort vernieuwing doen maar dan met 6x dimlux, dus ik blijf je volgen voor wat ideeën.
  8. Mooi verslag hoor oro! Ik blijf je volgen, ook mede omdat ik hetzelfde soortje heb alleen bij lange na niet zo mooi....:-(. Zit wel errug veel verschil in stekken of zaad, dat geeft me te denken......
  9. Staat mooi vol! Ziet er goed uit. Had je ze ook getopt?
  10. Ik had van mn gs ook al gehoord dat de opticlimate erg gevoelig is en er regelmatig problemen zijn. Hij wilde gaan kijken naar een ander/ betrouwbaarder alternatief, maargoed of die er is? Kheb hem komend voorjaar pas nodig dus ik wacht nog ff.... ;-)
  11. Nooit iets verdient? Dat geloof je toch zelf niet amnees?
×
×
  • Create New...