Jump to content

Cannabusy

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cannabusy

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. @Johhny, denk dat dit niks met intelligentie te maken heeft maar meer met het aandurven en proberen van nieuwe technologien. Als kweker moet je blijven innoveren en meegaan met de tijd. LED heeft zoveel meer voordelen, echter de gram per watt kwam lang niet in de buurt van een HPS lamp. Tegenwoordig is de kwaliteit vele malen beter. En ik durf het aan om het te testen. @cityboxer, geen autoriteit, maar wie is dat wel in deze wereld. Het gaat altijd nog om je eigen skills wat uiteindelijk je resultaat is. Ik snap volledig dat jullie huiverig zijn. De wereld was immers vroeger ook plat voor vele.
 2. Dit is wel de nieuwe generatie Led lampen. Op rollingstoned staan verslagen waar ze goede resultaten halen. Dus het is het proberen waard.
 3. Inmiddels weet ik wel gas ik nodig heb. R407c Alleen waar kan ik dat snel krijgen??
 4. Thanks ik ga zeker proberen wat jij hebt beschreven. 2 dingen. 1 wat voor gas heb ik nodig? 2 hoe reset je de opti. Ik weet hoe ik storingen kan verwijderen, maar ik denk dat je het echt over een harde reset heb, terug naar fabrieks instellingen. Waar doe ik dat? Trouwens als ik hem uitzet is geeft de mamoneter nog 1,1 / 1,2 aan.
 5. Ik zal eens kijken of ik een verslag kan bijhouden. Ga de boel eerst opbouwen. Het komt in een mammoth elite 120X120. De Kindled k5 Xl1000 komt erin te hangen.
 6. Heeft iemand enige ervaring met Kindled k5 lampen? Ik heb er 1 besteld om te testen. Maar misschien kan iemand mij alvast informeren van valkuilen of tips. http://www.bestgrowp...ts.com/K5-XL750
 7. Beste forumleden, Ik heb een probleem met mijn opticlimate. Het begon met storing 3. Na lang zoeken kwam ik erachter dat de afvoer van water niet goed ging. Te weinig water werd afgevoerd waardoor de temperatuur (C:2) boven de 57 graden kwam.Deze heb ik opgelost door mijn bypass te gebruiken. Ik blij want hij draaide weer. Gelijk ook een nieuw stelkraantje op de bypass gezet zodat ik de MPa kon regelen. Maar na 1 dag kreeg ik storing 13. Druk te laag! En nu lijkt het er ook op af de vloeistof in de nanometer voor een deel weg is. Ik zou graag wat hulp gebruiken. Ik heb heel wat forum post gelezen (vooral van Racker) maar kan dit probleem niet vinden. Misschien ergens koelvloeistof bijvullen.. Of iets anders. Daarnaast maakt de magneet klep een enorme klap op het moment dat hij de water toevoer dicht gooit. Dit was voorheen ook niet het geval.
 8. hallo ik ben Cannabusy. Ik heb veel interesse in de nieuwe ontwikkelingen van led lampen. Maar ook van andere technieken die het kweken naar een hoger niveau brengen.
×
×
 • Create New...