Jump to content

Wasabi

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About Wasabi

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. het zou een auto fem northern light moeten zijn van FSO. Eigenlijk de eerste keer dat ik iets heb met hun zaden. Maar ach; dan maar in de iceolator gooien. Heb gelukkig nog een neesje staan die verschrikkelijk lekker gaat (o-ver-al aansteker toppen, erg fijn om te zien)
 2. Iemand een idee waar het met deze dame mis gegaan is; de hele plant zit helemaal vol met fluff. Eigenlijk uit interesse afgebloeid in plaats van de nek omgedraaid; maar het lijkt erop dat er vrijwel geen bloemen aan zitten; alleen van die bolletjes met witte sliertjes. Heb ik iets verkeerd gedaan of was deze northern light gewoon bagger?
 3. zal vast al vaak genoemd zijn, maar ik zou eens naar charlottes web kijken (of dutch charlotte, die is hier te krijgen)
 4. in centimeters? Gééén idee Wat zou jij trouwens aanraden na dit verslag? Die china ufo's of een 2x55w armatuur (of zelfs 4x 55w)
 5. nja, ik ben dus juist wel bang dat ie zal tegenvallen, daarom zou ik sowieso de gok niet aandurven
 6. leuk topic om te lezen, erg benieuwd naar het eindresultaat!
 7. ah yes, de aliexpress lampen. Dacht ook 'slim' te zijn om er eens een uit te proberen. een 54w lamp met weet ik hoeveel ledjes erin; was helaas kapot aangekomen, dus kreeg een tweede toegestuurd gekregen. Even met de eerste rondgekloot; toen had ik er twee werkend.. Dus; vol goede moed; 2 lampen uitproberen... Ik heb nog nooit iets ZO langzaam zien groeien. Na 3 weken heb ik m'n zaailing maar gewoon naar buiten gegooid. Jammer, maar helaas. Nu was dit amper een uitgave van 15euro dus dat maakt ook niet zoveel uit... maar ik ben wel huiverig voor de 'echte' grote units, ik verwacht er helemaal niets van iig, al blijf ik wel heel benieuwd naar units zoals deze: http://nl.aliexpress.com/item/Full-Spectrum-300W-LED-Grow-Light-Red-Blue-White-UV-IR-AC85-265V-SMD5730-Led-Plant/32354408343.html Al durf ik ze niet aan te schaffen (en omdat het zware overkill is voor 1 plantje..)
 8. ik maak zelf een mix van (klein beetje) olijfolie , dan 3 tenen knoflook , 3 spaanse pepers, en verse jonge brandnetels (gewoon langs de weg vinden) zooi water erbij, flink in de blender. dan door een shirt filteren en het knoflookwater dus over de planten heen spuiten. dit een paar keer herhalen en er blijft niks over.... Al werkt dit beter voor het al te laat is, is het ook goed te doen als de spint er zit. en zoals hai al zei, gewoon flink de eitjes verwijderen.
 9. gewoon doorgaan, dit komt nog wel goed denk ik zorg wel dat je niet TE veel knoflook meuk er op spuit
 10. Ah goed om te horen, bedankt voor jullie antwoorden. Het zijn inderdaad autoflowers. Dit maal de easy bud van RQS. Ruikt verder erg fruitig, heel erg benieuwd naar! Het lijkt bijna wel of hij een mintige fruitsmaak gaat hebben.. Or, lets hope so!
 11. Hey mede smokers, Ik heb iets raars (denk ik) Zo rond de de lente of zomer stop ik nog wel eens een of twee zaadjes in de grond om zo een lekker rokertje er uit te halen die me een tijdje zoet houd. Zo ook dit jaar. 2 Maart gingen ze bij mij de grond al in, en ze staan nu al mooi in bloei... maar: Ik heb nog nooit een plant zo raar in bloei zien staan: Het lijkt wel of de plant in zijn knop blijft zitten. Ik zie overal triochomen, het ziet er op en top vrouwelijk uit... maar tegelijk lijkt het wel bijna een vent! Is dit misschien een herma? (zo ja, weghalen?) Ik las dat stress nog wel eens herma's gaf, deze plant had een goede knik er in zitten toen hij nog 'klein' was.. misschien dat het daar aan kan liggen ? Heb ik hier te maken met een herma? De plant er naast ziet we wel gewoon uit zoals 'altijd' Iemand een idee? Moet ik 'em de nek omdraaien of gewoon lekker uitbloeien en is dit heel normaal, ondanks dat ik dit nog nooit gezien heb. alvast bedankt voor het meedenken
 12. schelden in de kerk dit... maar ik ben tot nu toe altijd wel tevreden over RQS
 13. Ziet er leuk uit. maar wat ze hier boven ook al zeggen. als het zo in de kijker staat, kijk je dan wel goed uit. Je mag er maximaal 5 hebben, geen 7, en verraaiers slapen niet.
×
×
 • Create New...