Jump to content

SmokeyBear

Full member
 • Content Count

  744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 Goed

About SmokeyBear

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Dat is kloten... Misschien heeft Dutch Passion of Dinafem wat voor je? Die bevallen me beide erg goed. Ik heb trouwens vandaag m'n Snoop Dogg G-Pro vaporizer binnen... € 59,95, inclusief doosje en verzendkosten Hij ligt nu op te laden en ga heb vanavond hopelijk nog uitproberen. Ben zeer benieuwd. Op welke temperatuur stand rook jij? Rood, groen of blauw?
 2. De foto's lijken het niet te doen. Ik zou trouwens wel een koolstoffilter binnen je kast doen... soms gaat de lucht namelijk niet direct door de buis naar buiten toe, maar gaat de lucht lekker door je huis circuleren... en dan ruik je het best goed. Zelfs met filter erop heb ik bij zo'n configuratie soms nog de geur in een badkamer en wc hangen, die op hetzelfde afzuigsysteem zitten aangesloten (maar dan heel lichtjes aanwezig, ivm gefilterde lucht). Het lijkt me dat dat zonder filter dan nog vele malen erger is. Waarom de autoflower? Ik begrijp aan de opmerkingen hier op het forum dat bij binnen kweek een autoflower niet echt nodig is en je net zo goed (of misschien zelfs beter) de gewone dame kan zetten. Niet om je aan te vallen ofzo, maar ik ben benieuwd naar je beweegredenen om voor de autoflower te kiezen. Ik heb hier ook nog wat autoflower zaadjes liggen en zit zelf nog te twijfelen om ze wel of niet te zetten, of toch voor een guerilla te gaan daarmee. Ik ga je in elk geval volgen (voor zover me dat lukt met de drukte hier op t moment), want Dutch Passion is een goede zadenboer en White Widow heeft bij mij ook een voorkeur qua smaak en effect, dus ben ook benieuwd hoe de aufoflowers het hiervan doen en hoeveel er van de smaak van white widow overblijft, na de ruderalis kruising. Succes met je kweek
 3. Voor zover ik online ben tussen alle drukte door, volg ik je. Succes met je kweek!
 4. @Scirocco: jij zat trouwens het dichtst bij met je schatting! Gefeliciteerd.
 5. En het totale droog gewicht is: 272 gram. Uiteindelijk heb ik dus de 2 UFO's er ook boven gehangen, en hebben ze het grootste gedeelte van de bloei onder 300+88 = 388 watt gemeten vermogen gestaan. (het groeien was onder 300w). 272 gram / 388 watt, kom ik uit op 0,70 gram / watt. Voor een paar ali express lampen niet verkeerd en ietsjes hoger dan bij m'n eerste kweek waar ik alleen de 2 UFO's boven 2 planten had hangen en uitkwam op 0,68 gram / watt. Al met al ben ik er niet ontevreden over (had uiteraard wel op meer oogst gehoopt) en heb ik er een lekker rokertje uitgehaald waar ik weer een paar maandjes mee door kan. Binnenkort komt daar de oogst van kweek 2 nog bij (ook 15 planten, maar dan wel onder 300W de hele kweek, wel met wat droogte stress doordat ik al een aantal keer geen tijd had gehad om te voeden en ze te droog stonden; dus zal vast iets lager liggen ivm de stress)... Op dat moment kan ik er denk ik wel een maand of 4-5 tegenaan, dus kan ik wat rustiger aan gaan doen dus ik denk dat ik na de stekken die ik nu weer heb staan eens even een paar maanden rust ga inbouwen. Hopelijk is de Shark Shock en de Girl Scout Cookie een lekker rokertje, ik heb ze beiden nog nooit gehad. Anders dan ga ik een White Widow kweekje neerzetten, dat rookt altijd heerlijk weg, vind ik. Ik zag laatst ook dat er nog ergens een dochter-kloon van Silver Pearl te koop was, die wil ik ook nog wel eens gaan proberen. Wellicht dat ik dan ook weer een kweekverslag ga bijhouden; voor nu zet ik dat even op een laag pitje en stop ik even met verslagen na m'n 2e kweek. Hier zijn de foto's van het wegen (bij de eerste heb ik wel wat van de omgeving moeten wegknippen, maar de andere foto's die ik ervan had lieten het gewicht niet zien, dus toch maar deze gebruikt) De Euforia (alle 9 planten samen): En in de potten: De Green Ninja (eerst het gewicht van de plant waar nog wat spint in zat bij het oogsten, dan van de andere 5) En ook die in de potten: De Green Ninja is dus uiteindelijk wel iets te droog geworden ivm tijdgebrek voor het knippen (wat een klote werk zeg), maar ja, het is nu eenmaal zo. Ze rookt in elk geval goed weg en daar gaat het uiteindelijk om SmokeBear
 6. SmokeyBear

  1,5e kweek 2x300W LED 15x

  1,5e kweek 2x300W LED 15x (10x 18L / 5x11L)
 7. @Rockfort, de volgende kweek is m'n 2e kweek, die al even bezig is (ik hoopte alles klein te kunnen houden, maar dat liep wat uit de hand). Met het stekkenforum hier heb ik ook weer het stekkenvirus gehad en tijdens het dieven weer wat stekjes eraf gehaald (hiervan zijn er 28 geworteld; dit zijn stekjes van de Girl Scout Cookie en Shark Shock CBD), maar van die kweek ga ik geen verslag bijhouden. Het lukt me al amper om deze twee verslagen bij te houden, zelfs om voor de dames te zorgen. @Wietefras, jazeker Het heeft even geduurd, maar de Eurofia is gedroogd en gewogen en zit in de potten te curen (voor zover ik het al niet oprook) De Green Ninja heb ik ook geoogst en die heeft door tijdgebrek veel te lang gehangen voor ik ze kon knippen. Die is kurkdroog en heeft een hele rare stank (maar dat had ze ook al toen ik ze te drogen hing). Ik heb er net een joint van gedraaid en die sloeg wel goed in en de smaak is ok (in elk geval al beter dan die van de vorige Green Ninja, en het effect is vele malen beter). Ook de Green Ninja is gewogen in potten gedaan (net de laatste hand aan gelegd). Ik zal de foto's van het gewicht nog even bewerken en later vanavond plaatsen. Er is wel 1 deel van de Green Ninja waarvan ik niet weet of ik die nog moet roken of niet, die plant had tijdens het drogen toch nog wat webvorming door de spint waar de plant nog een klein beetje last van had. Ik heb daarvan alleen de bovenste toppen geoogst en de toppen die lager hingen heb ik weggeflikkerd (voor de zekerheid, lijkt me niks om die beestjes te roken). Ik heb die wel in een aparte pot gedaan, zodat mochten er beestjes in zitten, die de rest niet kunnen aantasten. Wellicht dat ik die oogst nog wegdonder, maar het kan ook zijn dat ik het bewaar voor zware tijden... Wat zouden jullie doen met zo'n oogst(je)? Hetgeen wat over is van die plant is toch nog 15 gram. Het totaalgewicht van alles komt straks ook met de foto's. SmokeyBear.
 8. Met waterkoeling heb je toch ook heel veel van die zelfbouwkitjes, dat lijkt mij iets wat wellicht wel te gebruiken is voor deze hobby, zoals de producten van ek water blocks, die hebben erg veel verschillende waterkoeling producten voor computers. Hier is vrij makkelijk zelf wat in elkaar te knutselen, lijkt me. Ze hebben ook plexiglazen onderdelen tussen zitten, als je dan een kleurstof aan je water toevoegt, kan je het ook zien stromen http://tweakers.net/categorie/491/waterkoeling/producten/#filter:q1ZKKkrMS_FMKVayija2NIvVUSooykxO9c3MU7IyqAUA Ik zat te denken... Zou een passieve CPU koeler misschien ook werken? Scheelt weer (extra) fans aansluiten en ook weer iets in de stroomkosten, Je krijgt alleen wel veel grotere koelblokken... zoals deze: http://tweakers.net/categorie/488/processorkoeling/producten/#filter:q1YqKMpMTvXNzFOyMtBRKi5ITXbLzClJLSpWsqpWMjIxMAPRZYk5SlbRSoaWFsZKsbW1tQA Gezien het op een CPU werkt, zou je toch zeggen dat een led ook zou moeten kunnen. Lijkt me dan ook een stuk makkelijker om de circulatie van de warmte beter te regelen in de tent, als dat dan nog de enige fans zijn die voor luchtstroming zorgen.
 9. @dragon6521: hier is je foto van het zijaanzicht. Dit is van vlak voor ik begon met alle dames om te kappen. Hier is een foto van de Euforia die ligt te drogen op m'n droogrek (ter referentie, dit droogrek is dus iets groter dan 1x1m)
 10. Via aliexpress, bij de marshydro store; voor zover ik weet zijn die op ebay hetzelfde.
 11. Als je het topic leest, zie je dat de werkelijke wattages van de lampen lager liggen en de setup later is veranderd naar 2x de led ufo. Hierdoor kwam ik uit op 0,68 gram per watt per plant. Daarnaast is het inderdaad een vrij oud topic, zoals billmurray al zegt.
 12. @allemaal: alvast bedankt voor jullie gokken. Ik ben benieuwd. Aangezien de Euforia als eerste klaar is, zal hier het totaal eerst van komen, zodra ze droog is. @dragon6521: ik heb er een foto van gemaakt voor ik ze omkapte, die komt eraan. @billmurray: op dit moment hangt hij op 40cm. Ze adviseren 70, waarschijnlijk gezien het oppervlak dat je er dan mee haalt t.o.v. de 40cm waarop hij nu hangt. De dames ljiken er in elk geval geen last van te hebben dat de lamp op deze hoogte hangt. Het knippen heeft langer geduurd dan ik dacht, ik heb uiteindelijk pas op maandag gedaan, na het knippen van 1 plant had ik besloten om ze allemaal om te kappen en op de kop aan een lijn te hangen en ze op die manier langzaamaan allemaal te knippen. De 9 euforia's zijn nu dus omgegaan. Het heeft uiteindelijk t/m vandaag geduurd voor ik alles geknipt heb, hiervan komt nog een foto. Ik had voor ik ging knippen bedacht dat ik ook het gewicht van de opbrengst per plant wilde wegen, maar bij het omkappen van de dames ben ik vergeten om te noteren welke dame welke was. Dus helaas kan ik nu niet het verschil tussen de monster cropping en de gewone stekjes meten van de Euforia. Ik zal hier bij het oogsten van de Green Ninja wel aan proberen te denken, maar dat zijn maar 6 planten, dus voor een goede meting en conclusie had ik het liever van alle 15 gemeten.
×
×
 • Create New...