Jump to content

Beenknakker1908

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Beenknakker1908

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dat vond ik dus ook al zeg ik het zelf. ik denk wel dat ze een magnesium tekorst heeft doordat ze op de oudste vier blaadjes kleine roest achtige puntje begint te laten zien. nu heb ik me laten vertellen door het internet xP dat dat komt doordat de plant in de oudste bladeren bladgroen begint aftebreken om ze verder in de plant terkorten te compenseren. ik ben nu dan ook met iets wat ik nog in huis had bijgaan voeden via haar water. ze krijgt nu water met himalaya zout erin en ik hoop zo iets aan haar magnesium tekort te kunnen doen. verder hebben sommige steeltje een roodbruinig paarse gloed? wat zou dit kunnen zijn want ik heb ook gelezen dat dat gewoon in sommige soorten zit.
  2. het gaat goed ik heb nog twee plantjes staan waarvan er een in volle glorie aan het bloeien is met die andere ben ik nu een paar dagen bezig om hem te verduisteren dus ik wacht vol smart tot de eerste voorbloei verschijnselen. hier een foto van de plant die nog moet gaan bloeien: en hier wat foto's van mijn plantje in bloei:
  3. Nee geen wietpas meer is al een hele tijd geleden afgeschaft
  4. Overal in nijmegen is wel lekkere wiet te krijgen maar voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en het aardigste personeel zou ik zoeizo naar smoke/buggy gaan. Best prijzen die ik laatste jaren tegen gekomen ben zal mijn aanwinst van vanmorgen erbij posten 5 grammetjes gehaald dit koste me 25 euro. Orinal haze sleaze haze white widow super skunk en sorry maar van de vijfde was k de naam al weer kwijt haha.
  5. Vandaag weer wat leuke fotos gemaakt en ook twee plantjes de nek om gedraaid zag het niet gebeuren dat ze oud zouden gaan worden hier weer wat fotos: ook heb ik vrouwelijke voorbloei gevonden volgens mij ik hoor graag of t klopt. Ik heb 1 foto hieronder maar rond die node heb ik er al drie gezien(dat berschermblaadje met twee draaidjes eruit) maar is lastig scherpe fotos maken. groetjes
  6. Ja t doel is ook gewoon om te leren hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ik heb weer wat fotos. benieuwd wat mensen er van denken want van de zeven zijn er vijf over waarvan ik deze er persoonlijk zonder verstand van zaken een heel mooi plantje begin te vinden ben ook van plan deze vandaag twaalf uur per dag in een donker kast zetten ben benieuwd of het een meisje word xp groetjes
  7. Nee zo had ik het ook niet geinterpeteerd. Alle info is welkom alleen zal k er zoeizo niet gaan komen. Maar verder ik ben nogal van t iets doen leer je het beste dus vandaar dan ik gelijk ben gaan aan klooien. Maar ik zal ze gewoon buiten her en der gaan planten om te kijken of ze blijven staan want ondanks dat het dan hoogstwaarschijnlijk hermafrodieten zijn vind k t wel mooie plantjes dus daar zijn ze goed genoeg voor ik zal je een berichtje sturen harstikke bedankt alvast. Iemand advies voor welk merk tent en koolstoffilter ik het beste kan kijken want ik kan genoeg vinden overal maar t lijkt me allemaal redelijk t zelfde.
  8. Het leek mij ook al wel een beetje utopie tenminste, k was benieuwd of het zonder al te veel poespas kon om voor t raam er ook echt wat van de te maken van de plantjes. Maar k vind vooral leuk om met de plantjes bezig te zijn, ik moest gewoon beginnen xp. ik probeer nu wat LST en HST technieken uit, en vind het leuk om te zien hoe de plantjes erop reageren en om erachter te komen of t werkt wat ik probeer. Ook heb ik er eentje getopt om te proberen en eentje proberen te fimmen als ik van de week stek poeder heb ga ik stekken proberen te snijden kijken hoe me dat af gaat weet ik gelijk of er vrouwtjes bij zitten, uiteraard pas nadat ik ze ga verduisteren en ze bloei tekenen gaan vertonen en zoja dat kan k iig al flink wat buiten spots uit gaan proberen en ik heb goede hoop dat ik na het vakantiegeld ik een leuke kast of tent ga inrichten. Bedankt voor alle reacties ondanks mijn onbenullige aanpak misschien fijn dat jullie toch wat feedback willen geven. Groetjes ik zal vanmiddag weer wat foto erop zetten maar via de telefoon is t nogal kut. Ik hoop vanavond ook weer een werkend PC schermpje te hebben kan ik van alles beter posten quoten en foto's plaatsen Groetjes
  9. Hoe bedoel je zo gemakkelijk gaat het niet in het ergste geval staat er niks meer ga ik nieuwe plekken uit proberen ik heb er niks me verloren omdat het geen gekocht zaad is toch
  10. Nee dat klopt maar ben ook niet van plan ze op t balkon groot te laten worden of voor t raam miss een of twee omdat ik daar wat dingen mee wil gaan uit proberen. Er is er ook al een overleden twee zijn niet heel groot en er zijn er al twee zo groot dat ik ze deze week op wat leuke buiten locaties weg wil gaan zetten mannetje of vrouwtje maakt niet uit en dan hoop ik zo aan t eind van t seizoen erachter te komen of t undercoverplekjes plekjes zijn om buiten te kweken en ook wat meer werk van die spots te maken. Ik zou natuurlijk graag ze zon willen geven uit het zicht van de boze anti blow wereld maar k heb op mijn flatsje niet zoveel mogelijkheden en vind t voor ff wel leuk staan voor t raam maar lang blijven ze niet binnen en binnenkort komt er een binnen verblijf voor mijn hobby ben nog aan t inventariseren wat ik nou t beste kan aanschaffen naar mijn wensen. Maar daar ga ik t forum pas mee lastig vallen als k specifiekere vragen heb.
  11. Hallo forumleden ik heb wat nieuwe fotos en ben benieuwd wat jullie er van denken. het zijn fotos van de afgelopen twee weken: groetjes.
  12. Hallo beste forum leden, Sinds eind 2014 een eigen woning en vandaar dat ik mijn kweekwens kan gaan vervullen. Een vriend van mij had laatst een zak van 5 gram amnees gehaald bij de shop en die zat voor de helft vol met bevruchte topjes. Hierdoor kwam het in een stroom versnelling en heb ik van de circa 40/50 zaadjes de 7 mooiste uitgekozen geplant. 6 zijn er vrijwel tegelijk uitgekomen en de 7de een dag erna. Ze zijn nu 13 dagen oud en nou komt mijn vraag vinden jullie ze er gezond en goed verzorgd uit zien. Dit zijn ze: Ze staan in 5l potten en het licht wat ze nu krijgen is de heerlijke lente zon de hele dag voor het raam. Ik vroeg me af hoelang ik dit vol zou kunnen houden mits dat natuurlijk tot resultaat zal lijden. Zat te denken mochten er meerdere vrouwtjes tussen zitten eentje te scroggen en zo een leuk struikje voor t raam te krijgen Ondertussen ben ik ook voor een degelijke en complete kweektent aan het kijken om met gekochte zaadjes te gaan kweken. Hier is ieder advies over welkom want met alles wat er te verkrijgen is zie ik door het bomen het bos niet meer. Ik zal later op de avond wat links plaatsen van tentjes die ik op het oog heb. Eerst effe uitzoeken of dit op de goede plek is gepost en of ik zomaar links in mijn topic mag zetten. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Create New...