Jump to content

klaas007

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About klaas007

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hoe lang zijn de slangen van de passieve inlaten?
  2. Mooie foto's, echt apart die kleuren. Is de geur nou ook anders?
  3. Mooi verhaal, succes ben benieuwd naar foto's
  4. Kleine update : Ondanks de wat gele blaadjes onderin groeien de dames lekker door. Temperatuur is wel wat gestegen door de buitentemp maar nog steeds binnen de marges voor mijn gevoel. Min: 21,8 Max: 30,4 Luchtvochtigheid bij lampen uit is wel wat hoger dan ik zou willen, schommelt tussen de 50 en 70. Zullen vochtvreters helpen om het omlaag te krijgen? Voeding vandaag, 10 liter 18ML Soil A 18ML Soil B 5ML Ultra MG 5ML Ultra PK
  5. Foto's maken zonder ander kunstlicht kan niet zoveel kwaad toch? In de natuurlijk onweert het ook wel eens en dan hebben ze ook met flitsen te maken in de nacht @Dilago, Je dames zien er goed uit man, hopelijk verloopt deze kweek verder soepel voor je! ( Mag wel na 3e poging! )
  6. Iemand misschien een idee waarom de bladeren geel zijn?
  7. Over kleur gesproken.... het viel mij gisteren op dat bepaalde blaadjes onderin echt in en in geel zijn. Wat zou dit kunnen zijn?
  8. Afdakje kan al simpel met aluminium folie gedaan worden, daardoor staat hij niet direct in het zonlicht. Ik krijg het gevoel dat je temp hoger lijkt dan het in werkelijkheid echt is. Op welke temperatuur heb je je fancontroller staan? 750m3/h softbox moet het toch echt wel kunnen lijkt me. Neem aan dat de tubeheater uit staat nu toch?
  9. Erg mooi om te zien, autoflowers wil ik me ook in gaan verdiepen. Ga je nog dimmen of het lichtregime aanpassen aan het einde van je kweek? Dit om de herfst te imiteren?
  10. Wat sensi zegt inderdaad, zorgen dat je inlaten verspreidt zitten in je hok. Daardoor zuig je verse lucht van meerdere kanten, goed voor je planten en goed voor je klimaat. Let wel op dat je je inlaten filtert, doormiddel van een panty bv. Hierdoor houdt je ongedierte beter buiten je ruimte.
  11. Update van de koninginnen Lijkt allemaal lekker te gaan tot op heden, geef nog steeds om de dag voeding en de weken vliegen voorbij. Geef ruim 10 liter water elke 2 dagen met voeding op dit moment op Soil A&B18ML en MG 5ML op 10 liter. ( 1ML PH- om af te zuren tot 6.2 / 6.3 ) De toppen zitten nog wel een cm of 10 te dicht bij de lamp maar dat lijkt ze nu geen kwaad te doen, is het een probleem als er 600W op 50 cm staat? Ik kan de lamp hoger hangen nog maar dan moet ik wel in mijn hok bezig. Laat ze liever met rust in het donker. Wel ff snel wat foto's gemaakt vandaag. Tips of opmerkingen zijn welkom!
  12. Spinnetje gevonden! Leeft inmiddels in de buitenwereld en niet meer in mijn mooie hokje. Afbinden is perfect gegaan, groeien alweer mooi richting lamp. Vandaag 10 liter water gegeven met 16 ML Soil A & B en 4 ml MG.
  13. Excuus, wil geen verkeerd advies geven, bij stekken spuit je met de planten spuit omdat ze dan nog niet goed geworteld zijn toch? Ik kreeg het advies om zaailingen ook een regenbuitje te geven in de groei als extra stimulans.
×
×
  • Create New...