Jump to content

Dank D 420

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dank D 420

 1. Plan ligt al weer klaar. De potten zijn inmiddels al weer een tijd ingezaaid met klaver en wikke zodat er stikstof in de grond komt. Half maart ga ik de potten leegkiepen en nieuwe plagronvoeding (dit jaar ietsje meer) er door mengen. Dan potten weer vullen en opnieuw inzaaien met klaver en wikke. Op het zelfde moment gaan dan de nieuwe zaadjes de grond in (de jack 47 komt sowieso terug en dit jaar 2x de laatste plek is nog open). Dan ongeveer hetzelfde als dit jaar de rest. Bless!!!
 2. Jezus...... ik ben ff een maand niet actief en dan dit..... Zit je in een koophuis? Dat je in ieder geval biet zo naar buiten geflikkerd wordt door je huurbaas? Wat een zonde man.... zo mooi, zo organic en belangrijker: zo er de wind uit de zeilen nemend bij criminele kwekers..... hopelijk waren de agenten trots op hun werk....gadver wat wordt ik hier boos van :(. Stuur me ff een pm SunBeam. Dan stuur ik je een topje van mijn organic dit jaar als troost!
 3. Lieve duif je zit in een ontkenningsfase... als ik je hele verslag teruglees en hoevaak jij daarij paranoïde gedachten neerschrijft (buren die snachts over je praten, zout op je aarde, met nachten geen slaap geluiden gaan horen) kan ik niet anders concluderen dat je wanen hebt. Dat je die wanen hebt gehad ook als je niet smoort zegt niet dat het dan niet aan wiet kan liggen. Dat zegt enkel dat jij dus psychose gevoelig bent en het is, of je wil of niet, bewezen dat cannabis een heel nadelig effect kan hebben op mensen met een psychosegevoelige geest. Zeggen dat veel doktoren niet weten hoe wiet smaakt en dat ze daarom niet weten waar ze het over hebben is ook een wankele redenatie. Ik geef toe, er zijn weinig doktoren met veel academische kennis over wiet... maar zij hebben wel gestudeerd over breinchemie. Dat zij zich zorgen maken als jij, op wat voor manier dan ook, met je dopaminesysteem aanrommelt (want dat is precies wat wiet doet zé) terwijl je mentaal instabiel bent is niets anders dan logisch... heus geen hetze tegen jou of wiet persoonlijk. Ik zeg dit echt niet omdat ik het leuk vind beste duif, eerlijk. Ik zeg dit omdat ik me gewoon zorgen maak om je ook al ken ik je niet persoonlijk. Stop aub met smoren, en met zaken als psychedelische truffels al helemaal. Probeer eerst je leven helemaal op orde te krijgen en mentaal wat stabieler te worden voordat je zo aan je brein gaat rommelen. Ik smeek u stop gewoon eventjes, da's denk ik echt 't beste voor u. En accepteer hulp van professionals, zij hebben meer verstand van hoe uw brein werkt dan wij allemaal hier op dit forum en hebben echt t beste met u voor
 4. Het spijt me om dit te zeggen Duif maar ik denk niet dat het een goed idee is voor je om te blowen als je zo gevoelig bent voor wanen/psychoses als jij. Ik snap ergens, hoe lullig ook, dat je moeder je wiet afneemt ter interventie. Ik snap heel goed dat je je ontzettend gekort voelt in je vrijheid en dat je het misschien niet eerlijk vind als je niet kan blowen maar je moet wel reëel blijven. Wiet is niet voor iedereen weggelegd helaas en helaas ook (nog) niet voor jou lijkt het. Blijf veilig en neem vooral rust, probeer goed te slapen, eet goed en probeer een sport te vinden die bij je past en probeer in beweging te blijven. Maar mijn ongevraagde advies is: niet meer smoren en gewoon nuchter blijven en meer hulp zoeken. Als je wil praten mag je me altijd een berichtje hier sturen. Je hoeft je nergens voor te schamen.
 5. Ziet er puik uit Sunbeam! Wellicht in december even een rokertje ruilen per post? Ben benieuwd!
 6. Ha allen, Een korte update. De cheese is omgehaald (foto's volgen). Ik ben teleurgesteld.. de toppen zijn klein en dun gebleven vergeleken met de twee anderen....allemaal omdat ze zo laat os gaan bloeien. Royal Queen Seeds shame on you :(. Goed nieuws is dat ondanks de schimmel toch nog om en nabij een halve pond aan toppen van de jack47 is gekomen. Dat was hem weer Bless!!!
 7. Te weinig ventilatie dus wiet bleef nat... nu extra geregeld dus we gaan t zien...
 8. Ha allen, Wat een pech... wat een pech... net heb ik uit de te drogen hangende jack 47 ongeveer 1/3 moeten verwijderen... alles beschimmeld door een te hoge luchtvochtigheid.... balen balen maar ik heb nog iets kunnen redden. Goed nieuws wel is dat ik net de Honey Cream heb gewogen en t resultaat mag er zijn: 300 gram toppen en 230 aan knip We hopen dat de rest van de Jack47 het wel goed doet de rest van het drogen... fingers crossed. Bless!!!
 9. Ha allen, Vandaag heb ik de Jack 47 omgehaald. De eerste rotte plekjes zijn gespot en de haartjes zijn voor een groot deel bruin dus het is mooi geweest. Kwaliteit van de foto's is so-so mijn excuses daarvoor. Nu alleen nog de cheese, deze moet sowieso nog 2 maar eigenlijk 3 weken dus ik hou m'n hart vast met het weer de komende dagen.Tot de volgende post wanneer ik mn cheese rooi Bless!!!
 10. Ha allen, Een bitterzoete dag vandaag. Na in mijn grootste top en twee andere toppej weer wat rot gespot te hebben heb ik besloten de Honey Cream te gaan oogsten. Ik ben nog niet klaar met knippen maar hier al vast wat foto's. Tot de volgende post! Bless!!!
 11. Haha Canarie gelukkig kan je vanaf de straat alleen de jack47 zien maar omdat die 11 meter hoog staat en achter een Jasmijnplant valt het niet op als je niet weet wat je moet zien. Mijn directe buren heb ik gemeld wat er gebeurd en die vinden het goed gezien ze weten dat het puur voor eigen gebruik is en bovendien 100% organic. Daarbij zien ze er van een afstand niet echt uit als wiet maat eerder als Buxusstruikjes hahaha! Ik heb hier nog veel PE folie liggen , is niet ideaal maar dat ga ik gebruiken. Ik zal als de constructie staat ff een foto uploaden. Bless!!!
 12. Ha allen, Het is weer even geleden dat ik een update gaf dus bij deze. Het weer van de afgelopen week was natuurlijk prachtig en heeft mijn dames goed gedaan. Alle 3 staan nu flink te bloeien en het ruikt hemels op mijn dakje. Ik geef nog steeds 1x per week guano mee en heb ook wat rietsuiker in het water gedaan omdat de plantjes dit wel lekker vinden. De Honey Cream (middelste plant) is al heel ver en ik vermoed dat zij komende week omgehaald gaat worden. De toppen zijn kneiterhard en heb al een paar dagen geen rot meer gespot. Ik ben blij dat ik haar niet bij de eerste rot gelijk heb omgehaald want de toppen zijn zeker nog wat dikker geworden . Heb ook al wat kleine topjes die ik moest wegsnijden vanwege rot gerookt. Ik bedoel dus dan gezonde toppen die ik heb weggehaald rond een rotte plek, niet dat ik rotte wiet rook. Enfin, de Honey Cream is heerlijk mellow in effect en voor een "vers" wietje ongeloofelijk zacht!!! De jack47 gaat ook hard nu en de toppen worden elke dag dikker en plakkeriger ^^ De cheese is inmiddels bezig met een inhaalslag en begint flink te bloeien en trichomen te produceren Nu hopen dat volgende week de omslag van het weer niet te hard wordt. Ik ben in ieder geval met mijn broer bezig om voor de Jack47 en Cheese een kasje te bouwen voor de laatste weken. De Honeycream is bijna klaar dus die zal geen kas nodig hebben denk ik. Als ik ga oogsten zal ik nog wat goede foto's maken of wellicht een bevriende fotograaf even laten komen voor echte 4k toppenporno Zo dat was hem weer even, komende post zal gaan over het oogsten van de Honey Cream. Bless!!!
 13. Kijk ook eens in mijn topic B. (sorry sunbeam ik promoot ff mezelf in jouw topic!)
 14. Ik zou je planten iets verder uit elkaar zetten... dan groeien ze beter en minder in elkaar
 15. Ziet er lekker uit Sunbeam!!! Het is ons de komende dagen nog wel even gegund met de zon ook!!!
 16. Sowieso middelste foto is je beste plant. Gaat een prima roker vanaf komen als 't weer mee zit
 17. Ha allen, Een korte snelle update in een filmpje. 20200907_141633.mp4 De jack47 gaat lekker, de cheese is nog steeds niet echt aan het bloeien en de honeycream heeft de eerste rotte plekjes laten zien, heb al een paar kleine topjes moeten oogsten. Ik verwacht een droge week dus dat is goed... we hebben hier afgelopen week 3x echt een megabui gehad en ik vermoed dat die in combi met de zon voor de rot zorgen. Ik hou het in de gaten vanaf nu en hoop dat de rot niet verder inzet... de plant moet duidelijk nog even en wil wel zo rijp mogelijke wiet hebben. Bless!!!
 18. Tsja die honey cream die is over 2/3 weken wel klaar, de jack 47 denk ik ook nog wel met beetje geluk voor 1 oktober te kunnen omhalen. De Cheese daarintegen... wordt sowieso na 10 oktober en dat is kut want hij staat geadverteerd als een snelle bloeier bij RQS hopelijk is ie een beetje vochtresistent. Verder gaan ik en mijn broer van de week even kijken naar een simpele kas die we over de planten kunnen zetten.... is wel niet helemaal outdoor maar ik wil nu mn planten zo groot zijn niet de helft verliezen aan rot straks. We hopen en bidden tot Donar en Freyr voor een mooie nazomer! Bless!!!
 19. Ha allen, Er is van de week 't een en ander gebeurd en daarom weer even een update. Allereerst is het weer een beetje aan het omslaan. De buitjes die voorbij komen zijn verfrissend voor de planten na zo'n droge periode maar de wind waait erg hard op mn cheese plant. Ten tweede, en belangrijker, ik kwam wat rupsjes van de bladroller familie tegen in mijn plant. Deze beestjes maken een soort huisje van spinrag in een blaadje en eten dit langzaam op. Heb gespoten met een bio spray gemaakt van bacteriën. Hopen dat ze nu wegblijven maar ik moet wel de toppen vaker checken :(. Nu even wat foto's. Eerst hier de Cheese, die begint nu pas echt knopjes te ontwikkelen dus niet echt fotowaardig: En hier de Honey Cream, waarvan de toppen al echt goed beginnen uit te zetten :D: En last but not least de Jack47 natuurlijk, zij begint ook al flinke calyxen te vormen maar laat nog geen trichomen zien: Verder heb ik besloten geen thee meer te geven van taugé zoals ik eerder zei, ik hou het vanaf nu bij de guano en een kleine dosis organische moestuin korrels van plagron meegegeven met het water. Zo dat was hem weer. Ik verwacht komende week wel trichomen op de Jack47 en haartjes bij de Cheese dus dan hoor je wel weer wat. Tot dan maar bidden tot de weergoden dat we minder wind krijgen en dat de buitjes blijven zoals ze nu zijn. Bless!!!
 20. Weet niet waar je dat gelezen hebt maar daar klopt niks van....
 21. Snijden voor mannelijke bloemen? Bedoel je dat ze mannelijk waren of dat je doelbewust mannetjes wil kweken voor het stuifmeel? Hoe dan ook, ik zou je plantjes lekker met rust laten zo laat in het seizoen!
 22. Ha allen, Even snel een foto tussendoor.... de Honey Cream laat sinds 2 dagen de eerste trichomen zien: Dat wordt smullen over maandje!!!! Bless!!!
 23. Ha allen, Vandaag even een korte update met foto's upv een filmpje. Het is de afgelopen dagen ontzettend warm. De dames drinken per dag daarom zo'n 20 liter water. Ik heb van de week voor de tweede keer een thee van guano gegeven. Hierbij heb ik ook nog een kleine dosis vermalen organic moestuinmest van Pokon bij laten trekken als aanvulling voor de bloei. Volgens mij vinden de dames het wel lekker :D. Ik heb vanochtend nog wat gerstemout gemalen en deze op de pot gestrooid. Hierbij heb ik ook een handje vermalen alfalfa zaad gegooid voor wat extra groeihormonen. Hopelijk vreten de wormen het op. Ik heb de planten ook nog wa verder uit elkaar gezet want ik kreeg het idee dat de Honeycream in het midden smaller bleef en wat minder licht kreeg door de uitbundige groei van beide buurvrouwen. Het zal ook wel wat aan de soort liggen want de Honeycream groeit het meeste als een klassieke "indica" dus kort en ontzettend bossig. Heb haar ook nog ff onderworpen aan een knipbeurt om wat meer lucht en licht door te laten. De Honeycream begint al echt topjes te vormen: Dat was hem weer even voor vandaag. De volgende keer hoop ik wat trichomen te kunnen laten zien en hopelijk ook wat meer bloei bij de andere dames. Bless!!!
×
×
 • Create New...