Jump to content

BigBangTheory

Members
  • Content Count

    208
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BigBangTheory

  1. Er staat ook geschreven, dat cannabis gebruikers gewelddadiger zijn dan alcohol gebruikers... Wat een onzin
  2. "Eine Studie zeigt, dass die Langzeitfolgen sogar schlimmer sind als die von exzessivem Alkoholmissbrauch" Dus ga je er doder van worden dan dood?
  3. Ja, dat weet ik wel hoor. Maar de bovenstaande bericht die ik op seedfinder heb gevonden zegde zoiets als En daarom zei ik Omdat (dit weet ik wel, bij de Hunter's hadden ze wiet van de juiste fenotype) vond ik de bericht op seedfinder erg teleurstellend
  4. Deze panels zijn van slechte kwaliteit. Ze hebben volgens mij niet eens een redelijke netvoeding. Daardoor zijn ze inëfficient qua stroomverbruik en gevoelik voor defecten.
  5. Jep, beter niet lang donker laten als het vochtig is met de donkere periode. Anders zit je te vragen om toprot!
  6. buisfan + filter van 300m3/h is te weinig voor een lamp van 600 watt, die is (in een kleine ruimte) goed voor een hps van slechts 250 watt In een zeer kleine ruimte heb je best 1m3/h per watt minimum, rond 600m3/h dus, dan kan de fan controller misschien ook soms iets dimmen
  7. Als jij genoeg centen ervoor hebt is dit de sterkste en meest stroom besparende verlichting dat u kunt plaatsen in dit tent.
  8. De stud staat bekend, soms gespoten wiet te verkopen. Bijvoorbeeld de greyarea is erg toeristisch en erg duur, maar je kunt er verwachten geen gespoten wiet tegen te komen. Misschien is dit het reden waroom de greyarea was genoemd en de stud niet.
  9. @Willy Wortel: Urban Garden Shop, Terneuzen
  10. Jammer dat mijn vriendin dit hobby niet zo leuk vind als jij
  11. Een Duitse artikel erover: http://keinwietpas.d...growshopverbot/
  12. Als ik het laatste keer in Terneuzen was vroeg ik maar EEN person in het centrum en hij heeft geweten waar een redelijke wietje te halen was. Als ik terug naar de bus ging zat er een jongeman en hij kwam pas vanuit het cellenhuis. Hij vertelde mij dat hij van Duitsland gewoon naar Terneuzen ging, alleen voor de drugs, omdat hij een drugs offer was. En hij wilde mij zijn nummer geven omdat hij mij "wiet, coke, heroine of wat je wilt en hoe veel je wilt" wilde verkopen. Eerder had ik al op TV (ik denk op NOS?) een programma gezien waar ze gewoon op straat naar wiet vraagden en binnen 30 minuten diverse drugs panden hebben gevonden. Op deze programma vertelden ze dat Terneuzen vol met drugs panden en wiet kwekerijen staat en jij ervoor gewoon iemand op straat vragen moet. Maar ik denk het kan ook vrij gevaarlijk zijn drugs te kopen in zo een drugssmokkel stad dat meest bekend staat voor zijn slecht bewaakte zeehaven en daardoor een van de belangrijkste logistieke plekken voor organiseerde criminaliteit is, opletten dus. Ik zou niet zo graag in een drugs pand binnen stappen waar wapens en hard drugs kunnen aanwezig zijn.
  13. Critical+ is wel een goede soort. Maar ik hou niet van de female-only breeders. Heb je al de Sugar Punch van Sannie's gekweekt? Uitstekende soort, erg zoet en plakkerig.
  14. Wat doe je met verse wiet? Vaporizer? Vers eten voor de gezondheid? Volgens snah gaat het om droge wiet in deze topic.
  15. 0,5-2 (?) jaren word het wiet in een luchtdichte glas geplaatst in de donkerheid en in een omgeving met een temperatuur van 18-20°C alleen maar sterker omdat er THC-zuur naar THC omgewandeld word.
  16. Dit zegt iemand die plastic emmers gebruikt om er solvents in te doen? En wat is het probleem, als de gebruiker een beetje olijf olie binnen krijgt? Dat zegt ie niet! En nog iets: Rick zelf is erg "ignorant" of "disgusting on purpose" met deze topic sinds er duidelijk word gezegd: "naphtha may contain added impurities". Er word nergend gezegt: "De naphtha die Rick Simpson gebruikt is Coleman® fuel"! Maar er word ook gezedg: "All the solvent components [contained in naphtha] should be considered harmful and flammable, and some of them, such as hexane and benzene, may be neurotoxic." En op zijn website zegt Rick duidelijk dat hij de naphtha goed vind voor de hexane! Dit laat zien dat het niet de mensen van Bedrocan zijn, die "te proud" voor de discussie zijn - Rick is gewoon "te proud" om in te zien dat er mogelijkerwijs een methode bestaat, die beter voor de gezondheid van de gebruikers uit komt!
  17. De zalf werkt UITSTEKEND! Iedereen zegt het. Met de zalf is er niks te zien van huidproblemen - maar als ik hem eens niet gebruikt word het echt erg. Im vind het een grote probleem vanwege naar het buitenland over de grens gaan. De huisarts vind het ook leuk, hoor! Ze vraagde: "Wat was de naam van de werkzame stof?" om het op te schrijven. "Delta-9-Tetrahydrobannabinol, het reden waarom drugs hennep verboden is"
  18. Ik blow: NIETS! tweede week Ben alleen nog maar canna zalf gebruiker
  19. Maar als de controller elektronisch werkt zou een goedkope vermogensmeter het niet doen en de goede meters zijn wel iets duurder.
×
×
  • Create New...