Jump to content

Bleeeh

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bleeeh

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. je moet 1 keer in de 2 weken spoelen met citroenzuur, lost uitgekristaliseerde voeding op uit je medium. Je probleem was voeding, zeker weten. blijkt ook omdat je nu al verbetering ziet. denk dat ze nu zeker een week of 2 langer moeten trouwens.
  2. gewoon veel minder voeding geven, ik weet niet welk schema je aanhoudt?
  3. dit is echt heel mager voor week 6, je planten zijn veel te donker groen, dit duidt op een overvoeding op hydro, je geeft te veel en daardoor groeien ze klote, dit heeft niks met voorgroei te maken. je kan beter wat te weinig voeding geven dan teveel, je planten lijken wel plastic nu en zo voelen je bladeren ook aan, voel zelf maar.
  4. Je gaat dus een hok in tweeen delen, begrijp ik dat goed? Ik heb daar zelf ook 's aan gedacht aangezien ik ruimte genoeg heb, maar maak je ook twee ingangen dan? Het is lastig dat 1 hok altijd donker is als de ander licht is, heb het tot nu toe niet gedaan en houd het lekker bij 1 Anyway, steenwol of cocos is beetje hetzelfde vind ik, op cocos slaan ze beter aan maar steenwol werkt ook perfect, ik gebruik in elk geval alleen maar steenwol.
  5. ziet er nu al veel beter uit dan vorige keer inderdaad
  6. ze zien er mooi uit maar als dit 4 weken is... dan lopen ze wel achter qua topvorming.
  7. ik kweek ook al jaren op steenwol, vind het super. zal ook 's een verslag maken dan als er interesse in is.
  8. Dit is PP en ik denk dat het met veel soorten lukt als je maar met CO2 in je hok werkt maar dat doen er niet veel (en dan heb ik het niet over die tabs uiteraard.. )
  9. ze zijn allemaal echt. hoezo lijken ze groter op de foto? vind ik niet hoor. je weet toch hoe groot zo'n 2 liter fles cola is in het echt.... nou dan zijn deze dus echt mega multi ultra monster toppen en die laatste zie je de persoon erachter helemaal niet meer.. lijkt dus niet alleen groter op de foto, ze zijn het gewoon. tja ik dacht laat ik ook maar 's echte monster toppen posten dan hehehe
  10. ah ok, gelukkig zijn de meeste wel goed aangeslagen maar er zijn er een paar die wat langer hadden gekund. tja als je je planten kleiner houdt dan wordt het eindresultaat ook meestal minder. Ik heb ook een keer prachtplanten gehad maar omdat ik maar 2 dagen groei had gegeven bleven ze zo rond de 40cm dus het was een en al top maar het eindresultaat niet om over naar huis te schrijven. ik laat ze liever een dag langer groeien dan een dag te kort. maar ligt ook aan de soort, sommige groeien nog flink door in de bloei ook.
  11. Bedoelen jullie zoiets: Nou gewoon, CO2 heh..
  12. hehe ze slaan altijd lekker aan op cocos waarom maar 2 dagen groei? volgens mij zie ik er een paar tussen die wel een dag langer hadden gemogen.. hoezo wil je ze zo klein mogelijk houden dan?
  13. hoeveel dagen groei hebben ze gehad? wat voor soort is het? ze staan op cocos, waarom geef je ph 6.0 en ec zo laag? moet volgens mij 1.4 in week 1 zijn gewoon op cocos en ph altijd 5.8 maar denk dat het antwoord al in vraag 1 of 2 is terug te vinden..
  14. tja het kan ook wel maar om als beginner zo maar wat voeding bij elkaar te gieten op goed geluk en een ph afzuren op goed geluk... dan is dat best lastig toch?! ik kweek op steenwol dus zonder meters is voor mij onmogelijk eigenlijk. aarde is wat makkelijker wat dat aangaat. @ skunky: enniewee je hebt het nog lang niet gek gedaan voor een eerste keer zonder meters.
  15. ja volgende kweek moet je ze zeker hebben. tja dat zie je vanzelf, denk dat deze niet meer veel bijkomen. je kan het aan verschillende dingen zien, de thc glinstert niet meer en wordt dof, je toppen zijn knalhard en voornamelijk bruin ipv witte haren enz. waarom sta je eigenlijk niet in het beginners topic? ik vind het niet erg hoor maar volgens mij hoort het eigenlijk daar thuis al deze vragen en kweken zonder meters tssk tssk als ik dat geweten had, had ik niet eens geholpen...
×
×
  • Create New...