Jump to content

Vitamine thC

Members
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Vitamine thC

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Ik denk dat ik er hasj van ga maken..... Ik kreeg trouwens een keer in de shop wiet en ik ondekte daar een zaadje in, das best lullig voor die shop denk!!!
  2. Jep, het is zeker een goede les, misschien toch stekken dan. Of de volgende keer beter opletten!!
  3. Hallo, Helaas had ik afgelopen twee weken, en nog wel de belangrijkste, geen tijd om naar mijn plantjes te kijken, nu kwam ik daar en schrok me kapot, want ik zag daar een mannetje staan met ballen! Nu wilde ik die voorzichtig weghalen en zag toen een wolk van stuifmeel langzaam richting een vrouwtje gaan!! Dus, nu zal ze wel hoogstwaarschijnlijk bevrucht zijn??!!?? Ik heb een paar meter verderop meer vouwtjes staan, is er een kans dat deze niet bevrucht zijn?? Ik zag tenslotte alleen die wolk naar die ene plant gaan. groeten!!
  4. Hallo, Leuke manier inderdaad!! Maar heb jij nou ook je afval ingevroren, voordat je het in die zeef deed? groeten!!
  5. Binnenkort is niemand meer anoniem op het internet, voorheen moesten de providers zwijgen over informatie, nu moeten zei jouw gegevens geven als daar een goeie reden voor is!!! Misschien geeft dat op dit forum ook wel gezeik!!
  6. Van het weekend ook PP geprobeerd, ik vond hem erg goed smaken, maar mega stoned werd ik niet! Gewoon lekker relaxed.
  7. haha ja oke, ben benieuwd!! Dus je gaat die planten nog uit da mais halen??? Ben je dan niet bang dat je een hoop wortels (van jou plant ) kapot maakt???
  8. Nu vind je me misschien een sukkel, maar ik vind dat je van ander mans spullen (in dit geval gewas) af moet blijven, dus helemaal geen mais uit de grond trekken, volgende keer je planten ergens in een natuurgebeid zetten ofzo
  9. volgens mij heeft hasjolie echt een mega hoog THC gehalte!!!! Met de alcohol methode ligt het natuurlijk ook aan het indampen, met die gas methode weet ik het niet, maar ik heb zo'n vermoeden dat het dicht bij de 100% komt....
  10. dan kan je duidelijke conclusies trekken!!
  11. Jullie geven zekr alle planten die brandnetelmix, dus dan ken je ook niet echt vergelijken met andere planten of het goed werkt?!?!
  12. oke ben benieuwd!!!! Ik heb wel een emmer kunstmest staan, dat is dezelfde als de boeren over hun weiland strooien. (mee zo'n trekker en kunstmest strooier ), maar is deze kunstmest ook goed voor die planten denken jullie??
×
×
  • Create New...