Jump to content

Zuinige Prutser

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Zuinige Prutser

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 12/23/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Hello weer een vraagje! Er zitten in mijn plant een paar mooie toppen maar ook een paar van die kleine dingetjes wat moet ik daarmee? Die haartjes zit daar ook THC in en hoe reageren die haartjes op drogen?
  2. Tering wat een toppen! Waar heb je pa of jijzelf die grond gehaald:D:D??? Ik heb zelfs in schaduw nog een heeel aardige plant:D Maar supergrond ook groeit altijd fuckin veel onkruid en dat is weed eigenlijk ook he:D Top verrassing man!
  3. Rukken is voor kinderen van 12-16 jaar toen praatte ik er ook wel is over idd:D:D
  4. Ik doe het binnen voor het raam van me slaapkamer zeg dak (gewone) planten om me kamer wil! En tegen die tijd dat ze naar buiten gaan zeg ik dat mijn planten weer dood zijn als ze er naar vragen (hebben ze nog nooit gedaan)
  5. Hoelang duurt ongeveer gemiddeld dat zaadje boven de grond komt als die 3cm-5cm diep zit en 17 uur in het licht staat. BVD beantwoording
  6. hahaha jacker maar anders moet ik weer nieuwe openen en das niet handig!! Bedankt iig voor je beantwoording!! En idd van 2004 alweer heb jaartje overgeslagen!
  7. Kan je buitenplant niet in een grote pot zetten van bijvoorbeeld 30-50 liter? Ik begrijp dat de plant dan minder groot word maar je krijgt toch wel wat dan? Hoe meet ik de PH van een plant! Bijvoorbaat dank voor beantwoording vragen!!
  8. KATER??? Ik voel me juist relax de dag erna! Doet nergens moeilijk over alles lekker op je gemakje! Ben soms suf of maar in de loop van de dag fitter omdat als ik snakie rook erna wel lekker diep slaap in tegenstelling tot als ik niet drink of blow!
  9. Rutt wat jij had heb ik ook redelijk vaak last van gehad! (gevoel dat je kapot ging) Terwijl ik niet egt veel blow! Vooral als ik moe ben heb ik dat! maar weed is op korte termijn niet gevaarlijk het verhoogd je hartslag licht maar lang niet zoveel als met sporten bijvoorbeeld!
  10. Iedereen die het hier over de politie heeft zijn dat allemaal Belgen ofzo? Want volgens mij hoef je in Nederland niet bang te zijn voor de politie ervoor! Heb weleens gevoel dak helemaal dood ging en dan ga je bij je hart voelen en dat bonkt en tikt dan egt gek hard! Maar als ik niet teveel neem en ben fit en biertje erbij is het altijd dikke schik natuurlijk!!
  11. Hoeveel gram zou er eigenlijk in een normale pure joint gaan
  12. Bij onze shop 4 verschillende medewerkers waarvan 3 niet moeilijk doen en 1e wel. Maar ik laat dan gewoon een andere bezoeker halen.(wij hebben regioshop) en s'avonds mensen uit ander dorp komen.(Zie je zo beetje boeruh) vraag ik het gwoon. Andere mensen die blowen vinden het alleen maar beter hoe meer mensen er blowen. Ook een goede vind ik (doe ik zelf ook regelmatig) LEGITIMATIE van een BROER meejatte. (moet je die wel hebben he)
  13. mazzelpik he die kwekeling! Goed bezig man!!
  14. ALs ik dag ervoor blow slaap ik beter! Dus ben stuk fitter volgende dag! Ik blow laatste tijd wel iedere dag maar niet echt veel. Heel weinig maar ik voel hem wel altijd.
  15. EEJ Mijn plantje staat nu in bos op helling in zon. Maar ik was er vanmiddag en er zaten allemaal gaatjes in bladeren. Wat is dit ?? 100% zeker er afgevreten? En is dat dan eenmalig of blijvend? Of kan het ook wat anders zijn?? Wat kun je doen om het te bestrijden?
×
×
  • Create New...