Jump to content

Pic

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pic

  1. Coops, het is ook wel afhankelijk van de "kwaal" wat goed werkt, CBD, THC, of nog andere cannabinoiden. Mag ik vragen waarvoor je het wil gebruiken? En als ik jou was zou ik ook zeker je vraag stellen in de sectie voor medicinaal gebruik. Er zitten daar heel ervaren kwekers en er is een shitload aan info te vinden.
  2. Niet iedereen reageert binnen drie uur, wiet61 Geef hem nog ff een paar uur de kans! Johnny, het is wel buitenwiet, dus supercompact nee.. zeker de hoofdtoppen van de mp zijn best fluffy.
  3. Ah mooi! Foto's weer teruggevonden? Of bedoelde je andere?
  4. Ik ga ook nog auto's groeien, maar die laat ik thuis. Zonnig tuintje en een stuk of drie kunnen er nog wel bij
  5. Dat was voor die twee plantjes niet echt de moeite. Maar we zeggen altijd maar zo: "Liever een droogprobleem, dan een slechte oogst!"
  6. Lol! Dan zoek ik die weg nog ;-) Twee plantjes op zolder te drogen gehad en het hele huis werd onleefbaar door de geur!
  7. Hebben jullie ruimte om zoveel te drogen dan, Wiet61 en Johny?
  8. Je hebt al lekker heel wat binnen! Te gek man!
  9. Altijd proberen! Heb zelfs wel eens een minitopje van de vensterbank geoogst in januari ofzo! En je krijgt wat gevoel voo je spot.
  10. Yep 15 blueberry's en er staan er nog 3 op een andere spot. En ik heb er zelf nog een paar thuis staan en ook nog wat northern lights en blue diesel. Maar die zijn niet guerilla, dus die tellen hier eigenlijk niet mee. Water hebben ze in ieder geval wel genoeg gehad. Wat een regen! Je zal maar vakantie hebben! Hopelijk is het beter in het zonnige zuiden.
  11. Kan nog even. Morgen is pas de langste dag!
  12. Beginnen zich al wat topjes te vormen?
×
×
  • Create New...