Jump to content

Chjez

Members
  • Content Count

    162
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chjez

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Colorado
  1. Heyloo, sry dat het zolang geleden is geweest! Ik heb 2 planten geoogst, 1 die voor de helft rot was, heb nog gered wat kon.. en de andere was gewoon klaar, heb daar 1 topje rot gvonden! Heb nu alles in de zolder opgehangen, met een ventilator erbij. Ik heb geen foto's gemaakt, omdat ik mijn fototoestel niet vind.. typisch ik.. Er staan nu nog 3 planten in de kas, die hebben nog een week te gaan... Ik ben een week weggeweest, daarom dat het lang begon te duren.. heb weer een festival gedaan, het was belachelijk warm, maar lekker gefeest! @ sniper: ik heb geen voeding in huis gehaald, vond het niet meer echt de moeite, omdat ik al over de helft van de bloei zat.. Kheb men centjes gespaard voor het festival Mijn kas staat dag en nacht open, heb helaas geen afzuiging ofzo erinstaan, omdat de kas waarschijnlijk volgend jaar wordt afgebroken, omdat die een beetje verouderd is.. Haha, ik zal het nu even rustig houden, ga nog dit weekend naar de ardennen, 24uur van Spa zien. De festivalkoorts is nu gaan liggen hoor, alleen nog volgende maand nog 1tje.. Zal morge foto's plaatsen! Chjez
  2. Kan goed zijn dat er een probleem is met de ventilatie! Want ik heb niks staan dat ventileert, ik doe alleen het dakraam open en de deur van de serre and that's it.. Misschien toch een ventilator zetten in de serre?!!!
  3. Idd, lv en toppen maken enorm veel ruzie. Ik zag het wel aankomen aan die plant dat er iets ging gebeuren, maar ach, zijn ergere dingen in het leven Schitterend weertje gehad, leuke bands gezien. Ik had het nodig na de examens!
  4. Updateje! Ben enkele dagen van huis geweest (Rock Werchter), daarom dat het zolang geleden is! Ik heb de laatste dagen toch veel problemen ondervonden. Heb op 1 plant toprot gevonden, heeel kut.. ze moeten nog ongeveer 3/4 weken.. De toppen zijn te compact, en waarschijnlijk met een te hoge luchtvochtigheid... Hier zie je nog een beetje rot, heb alles grondig verwijderd. De dame die gele bladeren had ( vorige update ) is nog geler geworden.. Maar de buds blijven wel doorgaan. Alleen drinkt ze iets minder water dan de rest.. Ik heb ook een beetje voedingstekorten opgemerkt op de bladeren, maar dit probleem is bijna opgelost. Hier nog enkele pic's Bless Chjez!
  5. Thx Sniper voor de nuttige informatie! Ik ga het gewoon uitproberen! Kga het volgende week bestellen, want ik heb extra voeding nodig! Heel de pot is in beslag genomen door de wortels, dus ik heb een extratje nodig!!
  6. Heel interessant!! Ga ze waarschijnlijk volgende week is aanschaffen! Ps. Eerste link werkt niet!
  7. Een belangrijk updateje Ik ben sinds gisterenavond terug thuisgekomen vanuit amsterdam, lekker gechilld, good vibes, Mooie Noorse meisjes leren kennen,.. Deze morgen ging ik een kijkje nemen in men kas, en zag ik dat een plant heeel lichtgroen is geworden :s Ik denk dat mijn moeder geen water heeft gegeven de dagen dat ik niet aanwezig was thuis... Alle 5 dames stonden kurkdroog... De buds zijn wel vetter geworden, de dagen dat ik weg was.. Hoop dat het niet ernstig is, zou graag zekerheid willen... De rest van de dames gaan zeer goed, heb deze ochtend dan een grondige watergift gegeven.. Ze zuipen tot en met.. Zo, ga nu een lekkere kush roken.. helaas te overprized.. Alles hulp is hartelijk welkom medeforumleden! Peace Chjez
  8. @ Kase & djbroertje: Jup, het waren dus inderdaad larven. Rode larven, die zich een baan in het blad eet.. Kheb het volledige blad eruit gehaald, voor de zekerheid. Gelukkig was dat maar op 5 bladeren aanwezig. Ben nog net gaan kijken, en zag geen andere bladeren met deze verschijnsel! @ nickname: Ik gebruik nog restanten van Cannavoeding, De boost en Flores. Ga next week waarschijnlijk nog voeding aanschaffen.. Zal vandaag/Morge update doen, Donderdag Rock Werchter!
  9. Dat is interessant! Kzat ook aan het denken om een microscoop aan te schaffen!
  10. Hellowah Korte update, omdat ik dit weekend eens ga ontspannen in A'dam. De vakantie is begonnen! Ik heb op enkele bladeren roestvlekken gevonden, en ook verbrande puntjes op 1 dame.. Ik denk dat ze teveel voeding hebben meegekregen, of ik heb een tekort.. Kan mij iemand meer duidelijk geven aub? Niet erg scherp, maar het is duidelijk.. Voor de rest gaat het allemaal wel vrij lekker, alle andere dames maken lekker buds. Als ik mijn serre binnenga, is er al een lekkere geur aanwezig Chjez
  11. Dit wordt een hele mooi topic! Ik schuif aan!
  12. Ziet er goed uit Riina! Je hebt het kweken goed te pakken heb ik de indruk! Waar heb je u materiaal vandaan gehaald?
  13. Ziet er goe uit deepee, wow! Ze staan er supergezond bij! Je laat die 24/24 buitenstaan? ik vind dat TL net iets meer efficienter is dan spaarlampen. Ik heb vorig jaar met spaarlampen eens gewerkt, en dat viel heel dik tegen. Dit jaar met TL voorgegroeid, en dat ging enorm goed. Natuurlijk zijn u plantjes al in hun bloeistadium, maar dan zou je nog TL lampen kunnen gebruiken.
  14. Hey pretsigaret Ik heb de foto's bij Riina zien staan! Ze staan heel lekker bij uw Mango's Er zal wss iets mis zijn gelopen bij het posten! Kan gebeuren
×
×
  • Create New...