Jump to content

__Wallie__

Members
  • Content Count

    140
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About __Wallie__

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Noord
  1. Na lange tijd weer even een update van de dames!! Ze worden groot!!! heel groot!!! Et lijkt me niet handig dat de toppen tegen et dak van de tent aan komen??? heeft iemand ideeën of suggesties?? ik zelf zat te denken om de tent te verhogen met balken of bezemstelen. Graag jullie reactie. tot de volgende keer!!!
  2. __Wallie__

    Kweek 2013

    Dit jaar heb ik 4 cheese skunk stekken in de potten, en 12 stekken in een guerilla.
  3. @ Dende, Ja dankjewel man! Ben erg tevreden over hoe het tot nu toe gaat!! Momenteel heb ik er een plantje bij, deze komt bij een vriend van me vandaan, te veel klachten voor stank overlast.. Waar deze plant dus ook erg om bekend staat.. Deze heeft vanaf dag een binnen voor het raam gestaan en zal dus ook wel eventjes moeten wennen aan buiten. Helaas krijgt ze wel een beetje paarse takken/plekken bovenin.. Ik wacht het rustig af en houden deze chick goed in de gaten!! :-) Tot de volgende update!!
  4. Met dit weer willen ze allemaal wel groeien!! Ik was echt verbaasd dat ze ineens +/- 5 centimeter waren gegroeid in 32 uur!!
  5. Het is er eindelijk weer even van gekomen dat we naar de plantjes toe konden, de plantjes zijn de laatste week erg gegroeid!! (ook de weg ernaartoe was erg begroeid :-) ) Tot de volgende update!!!
  6. Zo zo, ziet er goed uit!!! Beetje water der bij kan geen kwaad! Waar heb je dat scrognetje gelaten? Die zie ik namelijk niet op alle foto's.. Succes!! Wallie
  7. Autoflowers stekken? Hoe flik je dat? Ik was er ook zwaar verbaasd over! Ik heb geen idee man, zal die gast eens vragen waar ik ze altijd vandaan haal!
  8. Hey Elmo, dankjewel man!! ik heb wel een flesje voeding staan alleen ga het denk ik niet gebruiken. Mijn plan was eigenlijk om ze zonder voeding zo natuurlijk te laten groeien, maar aan de andere kant?? ahahaha Denk dat ze men tent uit groeien als ze voeding krijgen, ze staan nu in een mix van potgrond en koemest, daar kan wel voeding bij??? ze raken niet overgevoed??
  9. @king joffrey, jij ook succes man!! Heb nog geen foto's kunnen zien van die van jou dit jaar! Maar die komen vast en zeker nog wel!? Ik ge ja even volgen!! @koekje040, welcome to the family! Hahaha volger der bij! Succes!!
  10. Wat zien ze er mooi uit!!!! Ik ga je zeker even volgen, dit zijn men neefjes!!! Hahahaha Succes man!! Volger er bij!! Groetjes
  11. Gaat lekker daar!!! Mooie plek man! Geen last van je buurtjes? Succes!
  12. Dit heb ik precies het zelfde gezien bij een vriend van me! Idd te veel zon en dus verbrand! Zet ze iets minder in de volle zon, komt het vast weer helemaal goed met je "kindje" Gr. Wallie
  13. Je ziet et, ze worden al lekker groot!!! Ze hebben weinig onderhoud nodig tot nu toe.. De temperatuur blijft wel wat achter maar ondanks dat zijn ze de afgelopen 10 dagen flink gegroeit!! Helaas blijft eentje een beetje achter, waar dit door komt??? ik heb geen idee!! Tot de volgende keer!!!
  14. Ghoooo wat zien die plantjes er prachtig uit!!! Hier ist het vandaag bewolkt, komende week blijft et matig helaas.. We zullen weer geduld moeten hebben :-( Groetjess
  15. Mensen, voor deze week geen foto update!! Helaas, maar we hadden haast. Een van onze spots is waarschijnlijk ontdekt, hebben dus snel water gegeven en valletjes gezet om zo te zien of er nog meer mensen komen. We waren zwaar verbaasd toen we vlak naast een plantje een mega voetstap zagen. Ik baalde als een stekker, dit had ik hier nooit verwacht!!! Na het water geven zijn we snel weer weg gegaan. We hebben besloten de plantjes te laten staan en we zullen dus moeten afwachten of ze niet gestolen worden. :-( We houden de moed er in op onze andere spot! Tot de volgende update medekwekers!!!
×
×
  • Create New...