Jump to content

tanja

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tanja

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik dacht al dat deze guerillastrijder het had opgegeven! Maar ziet er lang niet verkeerd uit...
  2. Mmm, I love the smell of napalm on my grass... @CuretheClown, ik zal later het dak wel weer op gaan. Makkelijk? nee Moelijk ja.. Maar vooruit maar weer. Nogmaals bedankt voor het meedenken allemaal!
  3. Oh en @ Macerror; Sorry man! Ik doe niet aan verkering!
  4. @ CuretheClown; sorry, ik heb hem dr al af geknipt zoals je kan zien. @ Urbangrower; staat op een plat dak, langs drie kanten open. zal wel genoeg waaien toch? @ pacman83; water giet ik op de grond en meestal 's avonds laat in het donker (ook ivm met nieuwsgierige buren ). Het is inderdaad een onderste tak. En niet stoffig trouwens. Was ook nog wel voor de helft groen, de onderste helft. Maar heb hem er toch maar helemaal afgehaald. Thanks voor het meedenken!
  5. lol bij een goeie guerilla moet je je soldaten goed verdelen. En een paar op je thuisbasis laten is natuurlijk altijd een goeie zet. Maar thanks, te heet dus. Hm, ik was zo blij met die zon!
  6. Wie kan me helpen? Ik heb twee planten buiten in de pot staan, mooi in de zon, zien er prima uit. Tot dit weekend.. En van de planten had ineens een zielige bruine tak gekregen. Geen idee wat het is, ik zie geen beestjes op de planten. De andere heeft het niet. Ik heb de tak er voor de zekerheid gelijk uit gehaald. Ik zet hier wat foto's neer, misschien weet iemand wat het is. En is er dan nog hoop voor de rest van de plant? Heb de planten gekregen, zijn volgens mij deense soorten maar weet ik niet zeker. Ze zijn uit zaad opgekweekt. Hij ruikt al goed, en die bruine tak niet minder trouwens. Heb al even gezocht bij het onderwerp over bladproblemen, maar dat was wat oud en de linkjes werkten niet meer. Dus ik zet mn vraag toch maar hier.
  7. tanja

    op het dak

    Mijn twee dames op het dak
  8. Als een soort rijstvelden dus? Ziet er wel strak uit, maar ook wel erg bewerkt, lijkt me...
  9. Bedoel je dat het is aangevreten of dat het een beetje ribbelig is?
  10. Een helling is toch meer zon? Dus lijkt mij niet zo verkeerd. Als die de goeie kant op staat natuurlijk
  11. Kan me voorstellen... Succes. Hoop dat je wat vindt.
×
×
  • Create New...