Jump to content

cannabinoide

Full member
  • Content Count

    338
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About cannabinoide

  • Rank
    Volwaardig lid
  • Birthday 01/24/1990

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. cannabinoide

    beffrey

    2x jack herrer 1x getopt 1x ongetopt
  2. heey grownoob! gaat dat lekker zeg! ik ga strax ook maar is klieven klinkt goed allemaal succes !
  3. thanx! ik heb 1deel melk 10 deel water in een spuitflacon gedaan bespoten nu kijken wat er gebeurd, idd ik hoop niet dat het naar de toppen trekt. al ben ik bang van wel bedankt voor je reactie! greets and keep smoking!
  4. sensi life: meeldauw een schimmel. skunkmonster: idd meeldauw. maar die stam had stamrot dus bijna de hele plant afgeknip en bekaarsvet grownoob: heey ja was het de thc maar ! last van meeldauw en is begonnen op die kush, het trekt nu over naar de andere planten komt goed ik ga het behandelen, ik zou het egt niet weten waarom die ineens paars wordt maar hier hebben we idd ook koude nachten gehad maar een pheno zou ook goed kunnen, tuurlijk lijkt me een leuk idee ik moet officieel verduisteren tot volgende week woensdag maar de kush waarschijnlijk langer tegen die tijd stuuren we mekaar pm redwizzard: AWW jammer zeg altijd zonde van je opbrengst ik heb het ook eerder meegemaakt alleen ik kon gelukkig zow een 80% wiet redden nu idd afbloeien met een beetje mazzel wordt het goed weer! BEDANKT!!!
  5. elmo: heb je gelijk in, grownoob: ja inderdaad, toch gaan die 3 toppen van die masterkush wel alles gaat enkel naar 3 toppen en ik heb nog geen bruin haartje gezien dus deze gaat wel langer bloeien dan 8 weken. gaat lekker met die plantjes van je man rook verslag volgt? ! thijsplantje12: bedankt!!! update van vandaag! ik heb de haze en 2xpp gesnoeid van bladeren, gewoon kijken wat er beuren gaat de haze wordt paars! 2xpp getopte pp ongesnoeid masterkush
  6. die gaan lekker wat een mooie toppen, ze lijkt wel wat op mijn haze mooie kleine compacte planten met veel wiet succes met o0ogsten !
  7. hier is de update foto's van eergisteren! de haze: van links naar rechts: pp pp masterkush getopte pp . van alles een beetje : foto's van vandaag:
  8. update masterkush: de haze: dat wordt een prima wietje naar mijn idee, dikke compacte toppen beginnen zich te ontwikkelen en wat een lucht komt er vanaf!!!! de getopte pp 2x pp ongetopt dit was hem weer voor vandaag de foto's zijn iets nieuwer maar niet van vandaag, reden: tel kapot graag uw reactie en adviezen!
  9. dark-elite -thanx! hans worst - ik ben bang dat hij dat niet meer gaat doen maar zal het hem zeggen! thanx kaemafkees- nope tomos
  10. zeker goed bezig! dat gaat heerlijk zo! zien er mooi groen en gezond uit ! keep going! zal je nog een lekker vanaf gaan halen succes !!!!!
×
×
  • Create New...