Jump to content

smoker420

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smoker420

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 06/14/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hulst, Zeeland
  • Interests
    wiet & stekken.
  1. Had ff fout gelezen dacht 2 vierkante meter maar het is 4
  2. 4x600 is veel te veel. 1x600 is goed voor 1,2m op 1,2m 400watt is goed voor een vierkante meter, dus 4x400 zou ideaal zijn.
  3. Bij 2 growshops in breda konden ze mij geen antwoord geven op de volgende vraag. Ik haal nu 500-550gram af van een 600watter, om een indicatie van mn skills te geven. Wat haal ik van een ledlamp af? Wil de investering doen, maar hoor zoveel uiteenlopende verhalen over dat het nog te vroeg is om LED te gebruiken voor een kweek, en andere zeggen dat het zoveel beter is dan HPS. Als iemand hier antwoord op heeft...
  4. Succes. En laat het smaken als ze klaarzijn zou ik zeggen!
  5. 2 jaar geleden heb ik 'n jaar in antwerpen gewoond, had direct 2x600watt opgehangen met 50plantjes eronder. De plantjes waren uit zaad en plusminus 2 weken oud, toen de wijkagent aanbelde om te controleren dat ik daadwerkelijk op dat adres verbleef. Ik had geen growtent toen, gewoon in een lege slaapkamer in de hoek, agent had de boel zien staan maar na uit te leggen dat het eigen gebruik was, en ik geen hollander was die naar belgie kwam om fortuin te slaan uit wietkwekerijen, heeft ie er eigenlijk niks meer over gezegd en is vertrokken. Heb op dat jaar 4 oogsten gehad als ik me niet vergis en nooit problemen gehad. Maarja, dit is kleinschalig natuurlijk. Als je 8000watt hebt hangen zal het een ander verhaal zijn. @Epancratius: In belgie heb je ook geen woningbouw, heel veel particuliere verhuurders en je hebt er 101 makelaars die woningen aanbieden. Zolang je huur netjes betaald is word je je huis niet uitgegooid. Als je commercieel gaat zit je in belgie beter, en daar mogen ze ook geen apparatuur gebruiken om warmte op te sporen, is enkel voor militair gebruik. Daar kan je ook bv een ton cash op je rekening storten, aangeven als overige inkomsten, er belasting over betalen, en geen haan kraait ernaar. En je kan 15k per jaar cash storten zonder verantwoording af te leggen plus nog 1x per jaar 5000euro als anonieme gift.
  6. Als ik 'm kwijtben kan ik er de klok op gelijkzetten dat mn vriendin aan het shoppen is.
  7. Ik zit regelmatig in spanje en verzend met UPS altijd een bepaalde hoeveelheid naar daar. Ik steek het IN een oude VHS tape, die steek ik in de doos, en dan in zo'n bruine envelop met bubblewrap. Stickertje met FRAGILE erop en enkele dagen later is het daar. Heb ook wel 's wat naar frankrijk gestuurd en 1 enkele keer naar venezuela. Is altijd aangekomen, alhoewel ik in venezuela geen problemen had om wat te vinden, maar wist ik op voorhand niet.
  8. 2 jaar geleden heb ik een jaartje in antwerpen gewoond aan de kaaien, was wel relaxed. Nu woon ik in Hulst en overweeg het serieus om weer richting antwerpen te komen, daar is er tenminste leven haha.
  9. Goeiemiddag iedereen, Ben een 23 jarige jongen die pas verhuisd is van Tilburg naar een godverlaten dorp in zeeland, Hulst. Ben al een jaar of 7 met outdoor growen bezig, en sinds een jaartje of 3 ook met indoor, wat me overigens ook veel beter bevalt. Rook voornamelijk haze. Ehm ja, verder valt er niet echt veel te vertellen denk ik! Oja, er is hier op redelijke rijafstand een coffeeshop, de Miami in terneuzen, maar dat zoiets zelfs bestaat vind ik schandalig. Wat dat betreft is Tilburg echt wel beter. Grtz Smoker420
×
×
  • Create New...