Jump to content

Chipmunk

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chipmunk

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    het hoge noorden
  1. Hoi, Ik heb ze gister weer een mailtje gestuurd met een verzoek tot terug betalen van het bedrag, ik had een kopie al klaar liggen om nog even door de fax te gooien maar toen kreeg ik zowaar een e-mail terug. Ik citeer met taalfouten en al; u geld word terug gestort zodat u het ergens ander kan bestellen maar lees dan gelijk bij deze de disclamer. we hebben 2 weken tijd om het op te sturen en als iedereen zo tekeer gaat zit de mailbox vol of is de telefoon bezet mvg : geen naam verder Dus lieve mensen laat je door mij niet weerhouden, de heksenketel levert wel maar met gemiddeld 15 dagen;dat heb ik zojuist gelezen bij hun leveringsvoorwaarde en niet bij de disclaimer En ik krijg netjes mijn geld terug zegt men. ik ben ook wel erg vervelend met mijn 3 e-mailtjes en 2 telefoontjes. NĂ¡ ik ben in ieder geval genezen van deze winkel. Groeten Inge
  2. MJAHH euye wach ff, uhhh ik werk hier alleen maar hoor! Dat is mij afgelopen vrijdag en maandag ook verteld. Je wil echt niet horen wat ik er van vind Gaat over 60 eurie BTW
  3. Een beetje kaaskop wil toch niet het risico lopen dat hij dood gevonden wordt in turkije
  4. Die van amnees vin ik ook erg leuk zeg. Vandaar dat ik mijn bestelling niet krijg, de slang is op lol ik had namelijk ook een paar meter slang besteld. pfff sneu gedoe hoor. hey misschien heeft hij 315 slangen van 1 meter klaar liggen voor je hahaha
  5. ik heb gebeld en ik wordt nooit boos"netjes opgevoed " maar ben wel toch uit de slof geschoten haha wat een FC honden... daar zeg. niet even vragen naar mijn order ID helemaal niet! Mwoaahhh bel donderdag of vrijdag ffkes dan is de baas er wel,ik weet van niets! Dat laatste kan ik beamen grinzzz Nu dus afwachten of iemand de moeite gaat nemen om te reageren.
  6. Nou ik heb afgelopen vrijdag contact gehad, gevraagd naar mijn bestelling en daar werd behoorlijk nongaland op gereageerd; weet ik niet hoor en bestelnr. geennn idee bel maandag na 1 uur nog even. en als je dan zegt dat ze op zijn minst hun email een keer kunnen openen of beantwoorden krijg je een nog veel meer wazige reactie dus het feit dat de e-mail gebounced word heb ik niet eens genoemd. Ook heb ik berichten verstuurd naar het e-mail adres waar de bestellingen op binnen komen en dat leverd ook niets op, die worden namelijk niet gebounced maar het wordt dus genegeerd lijkt het. Slordig en teleurstellend allemaal.
  7. Na ik denk dat ze ook deze maand gewoon de hypotheek afschrijven hoor
  8. iemand enig idee of er iets mis is met deheksenketel.com? ik heb daar tien dagen geleden wat besteld, netjes betaald maar ik hoor maar niets van die gasten. Email wordt gebounced en vandaag heb ik ze geprobeerd te bellen maar er wordt ook niet opgenomen. Groetjes Inge kleine update; nog altijd geen bericht van hun kant, telefoon neemt men niet op. dus voor die gene die nog iets wilde gaan aanschaffen, ik denk niet dat het verstandig is om daar wat te bestellen.
  9. zodd, hoewel jou reactie al wat ouder is probeer ik het toch even; wat is het verhaal bij die pot met peen en rettich, staat dat op zuur of weck je dat?
  10. Een vos zou ik zeggen. Maar wolf kan ook; ja die zijn er al in NL. Beide zijn schuw dus ik zou er niet van wakker liggen.
  11. pas nou maar op met zulke uitspraken, je weet maar nooit welke kant het opgaat hier; straks moet je nog onderduiken!
×
×
  • Create New...