Jump to content

Fl13r3flu1t3r

Full member
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fl13r3flu1t3r last won the day on September 20 2015

Fl13r3flu1t3r had the most liked content!

Community Reputation

275 Goed

About Fl13r3flu1t3r

 • Rank
  Kiemkrachtig klootzakje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Her en der
 • Interests
  De vruchten plukken.

Recent Profile Visitors

1,492 profile views
 1. Blijft een geniaal topic hier verdoeme. Maarre, kap es met nagels bijten ouwe neuroot..
 2. Wat n gezever. Je hoeft helemaal geen baat te hebben bij medicinale cannabis om t verschil te ervaren. T is gewoon lekker of ronduit genieten..
 3. Jamaar t wordt me wederom beetje te veel kul. Als je als kind misbruikt bent onthou je dat echt wel en kom je daar niet 16 pagina's gewauwel later op een wietforum achter.. Vind t machtig om te lezen,maar dr zit zoveel tegenspraak in dat ik t met n smile als BS ervaar daarom navolgend grapje: Als je aan verkrachting niet ontkomen kan, ontspan je en geniet ervan.. Hou op gast met je poppekast, en als je echt zo Giel Labiel bent als je je voordoet lijkt paddo's of DMT me ook geen strak plan.. Zoek jezelf en schud jezelf de hand. ( voor diegene die t probeert, dat kan niet sukkel..()
 4. Beter gewoon met t zelfde materiaal door. Epoxy is epoxy dus met t zelfde spul lijmen en afwerken in één keer.
 5. Epoxy is vrijwel geurloos. Polyester stinkt je neus eraf.. Epoxy verwerkt vooral langzamer dus je moet in dunne lagen werken anders gaat t lopen..
 6. No problemo. Wel ff spoelen voor gebruik uiteraard. Als je een goede bak timmert is glasweefsel nog niet eens nodig,hooguit in de hoeken maar als je de hoeken met elkaar verlijmd dmv epoxy gaat t nooit nergens meer heen. Wel hele bak rondom in epoxy om t geheel te isoleren. Suc6
 7. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/haha_belgen_meest_opgelichte_v.html Ben je al Bels, wordt je nog es dubbel genaaid ook..
 8. wees er maar trots op kutnederland nl'ers zijn goed in handel drijven, maar door ons goed georganiseerde fiscale systeem is voor jezelf beginnen eigenlijk niet de moeite waard Dat zie jij verkeerd. Voor een kudtsalarisje bij een baas werken en verplicht sparen voor n pensioen wat je nooit gaat krijgen loont de moeite niet.. Met 2 dagen voor jezelf verdien je met beetje mazzel meer dan 5 dagen voor n baas.. Beter ten onder met je eigen visie dan met de visie van een ander..
 9. Haat kan je redden.. Ben jaloers op t gemoedelijke in bels maar wacht maar tot jullie met 17 miljoen zijn, is de rek er snel uit..
 10. "Nu ben ik iemand die alles graag zelf op lost, en dat werkt bij mij tot nu toe erg goed"... Serieus??
 11. Aah t ging over vrouwen.. Was weer gefocust op volgevreten politici..
 12. Paar lampjes zal je wel mee wegkomen. Ze zullen ook wel op die 18 en 12 uurs cycli checken gok ik. Prop je gewoon 5 nachten in n week, snappen ze er geen kudt meer van en jouw ritme is naar de klote..
 13. Binnen kweken is sowiezo voor mietjes die de zon niet kunnen handelen..
×
×
 • Create New...