Jump to content

David.dT

Full member
  • Content Count

    337
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About David.dT

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hmm het lijkt zoveel meer! Mooie scrog Ze gaan weer als vanouds
  2. Mocht het helemaal legaal worden zullen de prijzen wel gaan zakken. Misschien minder leuk voor de pro-kwekers onder ons. Maar legaal is niet zonder regels. Ze verzinnen er vast wel een mooi wetboek omheen.
  3. Na 2 weekjes drogen, en een knipbeurt: M'n grammenweegschaal die toch al niet zo bijster was, had zoiets van "weeg 't zelf maar". Dus zeer treurig geen gewicht Ze rookt fijn. Geen brandende keel. Smaakt veel zachter dan de smaak van coffeeshopwiet. Het effect is een zeer potente high. Ik rook altijd puur, na 3 flinke hijsen snap ik er geen hout meer van. Geen kater, ik word ook makkelijk wakker vreemd genoeg. Ze is ongelofelijk sterk.. Had ik niet verwacht. Maar ik mag en ga niet klagen Iedereen erg bedankt voor het meekijken, en de adviezen. Zonder wietforum was dit waarschijnlijk niet gelukt. Ik heb er veel van geleerd en genoten.
  4. Ja! En goed dat ze de werking op de slikreflex gaan onderzoeken. Als ik me niet vergis staat die in de top 3 van doodsoorzaken onder ouderen. Maar kijk deze resultaten! Goed begin van de dag
  5. Lekker creabea! Gaaf man, veel plezier!
  6. Heel veel support! En mooi om te zien hoe een "simpel" plantje zo'n enorme ziekte aanpakt! De doctors worden wakker geschud. Ik hoop op voorspoed en vooruitgang!
  7. Jammer dat je er geen foto van hebt gemaakt. Maar ja meer licht sowieso! Tl, Tneon is ook niet zo heel duur. In micro/fluo vind je welk licht geschikt is. Voeding tijdens je groei is niet nodig. Zou wel iets van luchtverplaatsing en uiteindelijk een filter gaan knutselen. Veel plezier!
  8. Altijd al gedacht dat zulke plekken perfect waren. Moet je natuurlijk met je boere verstand niet in een x5 gaan rondcrossen
  9. Yes mooi gezegd! 50% van de politie en 75% rechercheurs.. Wist niet dat de getallen zo groot waren. Even serieus. Als ze dit met boerenkool in ons landje zouden doen hey!
  10. Voordat je iets gaat doen, upload even een foto. De guru's hier zien en weten!
  11. Wilkommen! Duitsers zijn toch altijd welkom bij ons Mja, ze zien hoe het gaat in Amerika, komen ze hier met een wietpas aan.. Prutsers.
  12. Ooh als het daar legaal wordt.. Zo'n mooie plek om te wonen.. Damn!
×
×
  • Create New...